آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جایگزینی «من‌کارت» با پرداخت های موبایلی به زودی در مشهد

  • کد خبر: ۹۲۰۲۳
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۵
جایگزینی «من‌کارت» با پرداخت های موبایلی به زودی در مشهد
مدیرعامل فاوای شهرداری مشهد از برنامه‌ریزی برای جایگزینی من‌کارت با پرداخت‌های موبایلی خبر می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کارت‌های الکترونیکی آبی‌رنگ از حدود ۱۰ سال پیش به بخش جدایی‌ناپذیر حمل‌ونقل عمومی شهرمان تبدیل شده و جای بلیت‌های کاغذی را در سفر‌های مردم با خطوط اتوبوس‌رانی گرفته‌اند. اما اکنون به نظر می‌رسد با توسعه فناوری‌های پرداخت موبایلی، قرار است در آینده من‌کارت به تاریخ بپیوندد و پرداخت با موبایل جای آن را بگیرد.

در همین زمینه، محمدجواد رجائیان، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد، با اشاره به اینکه شهر مشهد همیشه یکی از شهر‌های پیشرو در اجرای سیستم پرداخت از طریق کارت شهروندی یا همان من‌کارت بوده است افزود: حدود ۱۰ سال است من‌کارت جایگزین بلیت کاغذی در استفاده از اتوبوس و مترو شده است.

بر اساس آمار‌های موجود، از ابتدا تاکنون حدود ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار من‌کارت صادر شده و در اختیار شهروندان قرار گرفته است که از این تعداد، یک میلیون و ۵۰۰ هزار من‌کارت فعال است.

مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری مشهد، به چالش‌های سیستم پرداخت با من‌کارت‌ها پرداخت و در این زمینه گفت: قیمت تمام‌شده هر من‌کارت برای شهرداری مشهد حدود ۲۷ هزار تومان است، اما برای کمک به مردم، من‌کارت با قیمت ۱۵ هزار تومان در اختیار آن‌ها قرار داده می‌شود.

بقیه هزینه این کارت‌ها نیز به صورت یارانه از سوی شهرداری پرداخت می‌شود. روش‌های مختلفی برای شارژ من‌کارت ایجاد شده است که سنتی‌ترین آن‌ها شارژ از طریق باجه‌های من‌کارت است.

در کنار این باجه‌ها من‌کارت در نقاط مختلف شهر به‌ویژه پایانه‌های اتوبوس و ایستگاه‌های قطار شهری برای استفاده زائران و مجاوران دستگاه‌های شارژ هوشمند نصب شده است. این درحالی است که بیش از ۷۴۰ فروشگاه نیز در نقاط مختلف شهر مجهز به دستگاه شارژ من‌کارت هستند.

در کنار این روش‌ها، امکان شارژ من‌کارت از طریق تلفن همراه نیز برای تلفن‌هایی که قابلیت ان‌اف‌سی دارند مهیا و در اختیار مردم قرارگرفته است که با این روش، نیازی به مراجعه حضوری برای شارژ من‌کارت نیست.

رجائیان با اشاره به اینکه یکی از اهداف سازمان فاوا در بحث هوشمندسازی این بوده است که در پرداخت‌ها، روش‌های نوین و هوشمند را جایگزین سایر پرداخت‌ها کند، خاطرنشان کرد: در همین راستا به دنبال جایگزین کردن گوشی تلفن همراه به عنوان کیف پول الکترونیک در پرداخت کرایه اتوبوس، مترو و تاکسی هستیم.

بر همین اساس، اکنون امکان پرداخت کرایه مترو، تاکسی و خطوط اتوبوس بی‌آرتی با استفاده از نصب اپلیکیشن‌هایی مانند شهر من روی گوشی‌های تلفن همراه مهیا شده است.

مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری مشهد، درباره برنامه‌ریزی‌ها برای توسعه استفاده از پرداخت‌های موبایلی در آینده گفت: به‌زودی این امکان در همه اتوبوس‌ها فراهم خواهد آمد تا استفاده‌کنندگان از ناوگان اتوبوس‌رانی هم کرایه اتوبوس را از طریق موبایل بپردازند.

در مجموع، پرداخت موبایلی مزایای فراوانی برای استفاده‌کنندگان خواهد داشت از جمله شارژ راحت و حذف هزینه خرید من‌کارت. در کنار این امکانات، پرداخت هزینه‌ها با استفاده از تلفن همراه باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های نگهداری سیستم پرداخت من‌کارت، تولید من‌کارت و هم‌چنین ایجاد باجه‌های شارژ این کارت‌ها که از جیب مردم پرداخت می‌شود خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->