رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت
سرخط خبرها

۳ دلیل مهم غش کردن و راه‌های جلوگیری از آن

  • کد خبر: ۹۲۱۹۰
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۰
۳ دلیل مهم غش کردن و راه‌های جلوگیری از آن
غش کردن زمانی اتفاق می‌افتد که شما برای مدت زمان کوتاهی هوشیاری خود از دست می‌دهید، علت آن بیشتر نرسیدن اکسیژن کافی به مغز است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از بِتر هلث وایل ایجینگ، آیا شما نیز از آن دسته افرادی هستید که از غش کردن و از حال رفتن خود و یا والدینشان نگرانی دارند؟ اگر این گونه است آیا می‌دانید برای این امر چه کاری باید بکنید؟

براساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا افراد بالغ برای جلوگیری از حال رفتن باید چهار نکته ذیل را همواره به یاد داشته باشند:

۱- از پزشک و داروساز خود بخواهید که در دارو‌های تجویزیتان تجدید نظر کند.

۲- شروع به انجام ورزش‌هایی کنید که باعث تقویت پا‌ها و کمک به حفظ تعادل بدنتان کند.

۳- به صورت سالانه قوه بینایی خود را با مراجعه به چشم پزشک مورد سنجش قرار داده و شماره عینک خود را به روز رسانی کنید.

۴- محیط خانه خود را امن سازید. برای مثال اشیاء تیز، اجسام سخت و مواردی که ممکن است در زمان سقوط با آن‌ها برخورد کنید را از محیط حذف کنید.

در این میان، دارو‌ها یکی از عوامل اصلی ایجاد غش و از حال رفتن افراد است. یافته‌ها نشان می‌دهد دارو‌ها یکی از رایج‌ترین دلایلی است که باعث افزایش خطر از حال رفتن در افراد کهنسال می‌شود. با این حال، خوشبختانه دارو‌ها جزو عواملی محسوب می‌شوند که به راحتی قابلیت تغییر را دارند.

متاسفانه مشغله بالای پزشکان مانع از اطلاع رسانی دقیق آن‌ها پیرامون عوارض جانبی دارو‌ها به بیماران می‌شود. به طور عمومی دارو‌های ذیل می‌تواند خطر غش کردن و از حال رفتن بیماران را به همراه داشته باشد:

۱- دارو‌هایی که مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهد:

براساس اعلام انجمن طب سالمندان آمریکا در سال ۲۰۱۹، تمامی دارو‌هایی که عملکرد مغز انسان را تحت تاثیر قرار می‌دهد باید با هوشیاری کامل از سوی بیمار مصرف شود، زیرا این دارو‌ها می‌تواند خطر از حال رفتن بیمار را به همراه داشته باشد.

۲- دارو‌هایی که فشار خون را تحت تاثیر قرار می‌دهد:

امروزه فشار خون بالا یکی از بیماری‌های زمینه‌ای رایج محسوب می‌شود که بسیاری از افراد برای کنترل آن اقدام به مصرف دارو می‌کنند. متاسفانه این دارو‌ها به ویژه در افراد کهنسال می‌تواند باعث افت فشار خون ناگهانی شود. یک فرد سالمند به راحتی پس از ایستادن ممکن است با کاهش فشار خون از حال برود.

۳- دارو‌هایی که سطح قند خون را پایین می‌آورد:

این دارو‌ها تنها در افرادی که به دیابت مبتلا هستند تجویز می‌شود. افت ناگهانی قند خون پس از مصرف این دارو‌ها می‌تواند به راحتی باعث از حال رفتن فرد شود. متاسفانه برآورد می‌شود ۲۵ درصد از افراد بالای ۶۵ سال که به دیابت مبتلا هستند در خطر این اتفاق قرار دارند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->