گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

همکاری برای اجرای طرح ملی

  • کد خبر: ۹۲۵۹
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۳
همکاری برای اجرای طرح ملی
رئیس مجلس خواهان مشارکت همه دستگاه‌ها برای اجرای موفق طرح سهمیه بندی بنزین و حمایت‌های معیشیتی از مردم شد
اجرایی شدن طرح افزایش قیمت و سهمیه بندی بنزین که از روز جمعه آغاز شده با واکنش‌های مختلفی روبه رو شده است. برخی‌ها این اقدام را مبتنی بر تصمیم سران قوا و ضروری می‌خوانند. در نقطه مقابل، تعدادی از نمایندگان از بی اطلاعی خود از این تصمیم گله دارند.
وزیر کشور در جلسه روز گذشته شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران ۳ قوه گزارشی درباره مصوبه مدیریت مصرف سوخت و همین طور طرح حمایت از معیشت اقشار کم درآمد ارائه کرد. سران ۳ قوه در این جلسه از زحمات و خدمات آقای رحمانی فضلی در اجرای طرح تشکر کردند. در این جلسه همچنین بحث شد که همه قوا در دولت در اجرای این مصوبه، همکاری کامل خواهند کرد و از همه دستگاه‌ها و نهاد‌های کشور خواسته شد برای اجرای موفق این طرح و تحقق اهداف آن، همکاری کنند. ایجاد عدالت اجتماعی، برخوردار شدن ۶۰ میلیون ایرانی با تأکید بر خانوار‌های کم درآمد، مبارزه با قاچاق سوخت، کاهش رانت، مدیریت مصرف و مقاوم سازی اقتصاد از جمله اهداف این طرح است. معاون رئیس قوه قضائیه و دادستان محترم کل کشور در این جلسه تأکید کردند که قوه قضائیه برای اجرای این طرح به طور کامل همکاری خواهد کرد. رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به قانون برنامه ششم توسعه و مصوبه سران قوا، خواهان مشارکت همه دستگاه‌ها برای اجرای موفق این طرح شد. در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا تأکید شد با توجه به تأمین منابع، این کمک‌های حمایتی و معیشتی ماهانه، بدون وقفه و به طور منظم پرداخت خواهد شد؛ بنابراین پرداخت‌های آبان ماه از هفته آینده آغاز خواهد شد. همچنین با اشاره به سهمیه بندی‌هایی که در حوزه حمل ونقل انجام گرفته است، در کنار افزایش نیافتن بهای گازوئیل، اعلام شد این اقدامات برای کنترل قیمت‌های حمل ونقل کافی است، اما در عین حال، چنانچه اقدامات دیگری نیاز باشد، انجام خواهد گرفت.
این در حالی است که برخی از اعضای خانه ملت با مخالفت صریح با این اقدام، از تهیه طرح‌هایی برای لغو این تصمیم خبر داده اند. عزت ا... یوسفیان ملا، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در این باره گفت: ما یک طرح سه فوریتی تهیه کردیم به نام طرح توقف افزایش قیمت حامل‌های انرژی در سال ۹۸ که امروز یکشنبه خدمت همکاران ارائه دهیم و هرگونه افزایش قیمت فعلا متوقف شود.
مجتبی ذوالنور، نماینده مردم قم در بهارستان، نیز اعلام کرد: در اولین ساعات شروع کار مجلس در روز یکشنبه، بنده و تعداد چشمگیری از نمایندگان ملت که تلفنی موافقت آنان را گرفته ام، با ارائه یک طرح دوفوریتی، خواستار توقف و لغو اقدام دولت در افزایش قیمت بنزین خواهیم شد.
آیات علوی گرگانی و صافی گلپایگانی از مراجع تقلید نیز در بیانیه‌های جداگانه‌ای انتقاداتی درباره اجرای این طرح مطرح کردند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->