آغاز مرمت ۱۷ بنای تاریخی در خراسان رضوی پاییز امسال گرم‌ترین و خشک‌ترین فصل ۵۷ سال اخیر ایران و خاورمیانه ریسک‌پذیری آگاهانه در زندگی هشدار سازمان هواشناسی برای خشکسالی شدید در سال جاری | وضعیت سدهای مهم مشهد وخیم است اعلام برنامه‌های آموزش و پرورش به مناسبت روز دانش‌آموز در مشهد و استان + جزئیات زمان‌بندی و محل برگزاری جشن‌ها بیش از ۸۵ درصد نوجوانان ایرانی حداقل در یک شبکه اجتماعی عضویت دارند پیشگیری و غربالگری هپاتیت‌ها، کلید حفظ سلامت کبد و خانواده افراد فاقد بیمه درمانی روی تخت بیمارستان بیمه می‌شوند تشخیص دیرهنگام اختلال تنگی نخاع، عوارض جدی در بر دارد صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) چرا چاقی در میان دانش آموزان بیشتر شده است؟ مصرف این قارچ‌ها جانتان را تهدید می‌کند! اعتراض یک نماینده مجلس به نابرابری‌های آموزشی و محرومیت برخی از دانش‌آموزان از امکانات ضروری هزینه ۵ میلیارد ریالی خراسان رضوی برای طرح‌های مرتبط با پدافند غیرعامل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بارش برف در نواحی کوهستانی استان نصب بیش از ۳۰۰ کنتور آب هوشمند برای مشترکان پرمصرف خراسان رضوی طی یک سال گذشته یک جان‌باخته و ۵ مصدوم، حاصل بی‌احتیاطی‌های جاده‌ای خراسان رضوی در روز گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۵، امروز (۱۱ آبان ۱۴۰۴) مدیریت آلرژی‌های پاییزی دانش‌آموزان با روش‌های طب سنتی رئیسی: تعداد تولد‌ها به زیر یک میلیون رسیده است هشدار جدی درباره آب‌نبات‌های دودزا مهلت ثبت سفارش کتب درسی تک‌جلدی آغاز شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) + آدرس سایت آخرین وضعیت توزیع شیر در مدارس | اولویت با مناطق محروم است مشاوران املاک مشهد مانع اجرای قانون ثبت رسمی معاملات با اثرات پنهان قند بر بدن آشنا شوید سرماخوردگی در کودکان می‌تواند منجر به ایست قلبی شود ۹۵ درصد بیماران پروانه‌ای حاصل ازدواج فامیلی هستند انتقاد بازنشستگان فولاد از خدمات ناچیز بیمه تکمیلی | داروخانه‌ها و مراکز درمانی پاسخگوی بازنشستگان نیستند مشهد؛ در تقاطع فرونشست و  گسل | درباره تهدیدی انسان ساخت که تاب آوری شهر در برابر زلزله را کاهش می دهد
سرخط خبرها

چه کسانی در مقابل سویه‌های کرونا ایمن هستند؟

  • کد خبر: ۹۲۷۸۱
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱
چه کسانی در مقابل سویه‌های کرونا ایمن هستند؟
بر اساس نتایج مطالعه جدید منتشر شده دانشگاه بهداشت و علوم اورگان ایالات متحده نشخص شد: قرار گرفتن در معرض ویروس پس از واکسیناسیون در واقع برای تقویت پاسخ ایمنی در مواجهه‌های بعدی حتی با سویه‌های جدید ویروس مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج آزمایشگاهی که قبل از چاپ به صورت آنلاین در مجله انجمن پزشکی آمریکا JAMA منتشر شده، حاکی از این است که عفونت با ویروس کرونا بعد از دریافت واکسن، پاسخ ایمنی قوی در برابر سویه دلتا ایجاد می‌کند.

محققان اظهار کردند: یافته‌ها نشان می‌دهد پاسخ ایمنی احتمالا در برابر سویه‌های دیگر نیز بسیار موثر است، زیرا این ویروس همچنان به جهش خود ادامه می‌دهد.

این مطالعه اولین مطالعه‌ای است که از سویه‌های زنده سارس کوو ۲ برای اندازه‌گیری خنثی‌سازی متقاطع سرم خون در ابتلا به کووید استفاده می‌کند.

فیکادو تافس، محقق ارشد این تحقیق و استادیار میکروبیولوژی مولکولی و ایمونولوژی در دانشکده پزشکی اورگان، گفت: شما نمی‌توانید پاسخ ایمنی بهتر از این دریافت کنید. واکسن‌ها در برابر بیماری‌های شدید بسیار موثر هستند و نتایج تحقیق ما نشان می‌دهد افرادی که واکسینه می‌شوند و سپس در معرض عفونت جدید قرار می‌گیرند، ایمنی فوق‌العاده‌ای دارند.

نتایج نشان داد آنتی‌بادی‌های اندازه‌گیری شده در نمونه‌های خون این افراد هم فراوان‌تر و هم بسیار موثرتر (به میزان ۱۰۰۰ درصد موثرتر) از آنتی‌بادی‌های تولید شده ۲ هفته پس از دریافت دوز دوم واکسن فایزر بود.

این مطالعه نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض ویروس پس از واکسیناسیون در واقع برای تقویت پاسخ ایمنی در مواجهه‌های بعدی حتی با سویه‌های جدید ویروس مفید است.

محقق دیگر تحقیق، مارسل کرلین، استادیار پزشکی بیماری‌های عفونی در دانشکده پزشکی اورگان نیز اظهار کرد: به نظر من این مورد به یک بازی نهایی اشاره می‌کند. البته به این معنا نیست که ما در پایان همه‌گیری هستیم، اما به جایی اشاره می‌کند که احتمالا در آن قرار خواهیم گرفت. هنگامی که واکسینه می‌شوید و سپس در معرض ویروس قرار می‌گیرید، احتمالا در بدن شما محافظت در برابر سویه‌های آینده هم ایجاد خواهد شد.

وی افزود: نتایج این تحقیق نشان می‌دهد نتیجه بلندمدت این شرایط کاهش شدت اپیدمی جهانی خواهد بود.
ایمنی واکسن در حال حاضر تحت یک آزمایش واقعی علیه سویه جدید اُمیکرون است.

تافس بیان کرد: ما سویه اُمیکرون را به طور خاص مورد بررسی قرار نداده‌ایم، اما بر اساس نتایج این مطالعه پیش‌بینی می‌کنیم عفونت‌های جدید از سویه اُمیکرون نیز یک پاسخ ایمنی قوی مشابه در بین افراد واکسینه شده ایجاد کند.

این مطالعه نمونه‌های خون جمع‌آوری شده ۵۲ نفر را مقایسه کرد که همه کارکنان اورگان بودند و با واکسن فایزر واکسینه شده بودند. در مجموع ۲۶ نفر که به دنبال واکسیناسیون دچار عفونت‌های خفیف بودند، از طریق آزمایش شناسایی شدند. در این میان ۱۰ مورد عفونت شامل سویه دلتا، ۹ مورد غیردلتا و هفت سویه ناشناخته بود.

محققان با کار در آزمایشگاه سطح سه ایمنی زیستی پاسخ ایمنی به ویروس زنده در معرض نمونه خون افراد مبتلا را اندازه‌گیری کردند و آن را با پاسخ ایمنی با گروه کنترل مقایسه کردند. آنان دریافتند که افراد مبتلا به کووید بعد از واکسینه شدن ابتدا آنتی‌بادی‌های بیشتری تولید می‌کنند و این آنتی‌بادی‌ها در خنثی کردن ویروس زنده به‌طور قابل ملاحظه‌ای بهتر هستند.

نتایج تحقیق جدید بر این واقعیت تاکید می‌کند که واکسیناسیون کلید پایان دادن به همه‌گیری است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->