پرسپولیسی‌ها اعتصاب کردند

  • کد خبر: ۹۳۲۴
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۸
پرسپولیسی‌ها اعتصاب کردند
گابریل کالدرون در اعتراض به وضعیت مالی باشگاه، تمرینات را تعطیل کرد

تیم فوتبال پرسپولیس که در هفته‌های اخیر نتایج قابل‌قبولی کسب کرده بود و می‌رفت که کم‌کم به ساحل آرامش برسد، دیروز و بعد از تمرین نوبت عصر این تیم، توسط گابریل کالدرون، تمرینات این تیم تا اطلاع ثانوی تعطیل شد. سرمربی آرژانتینی سرخ‌پوشان بعد از گذشت چند هفته و ضرب‌الاجل‌هایی که به مدیریت این تیم داده بود، به اوضاع مالی پرسپولیسی‌ها معترض شده و حالا به‌همراه بازیکنان این تیم دست به اعتصاب زده است.


قول‌وقرارهایی که عملی نشد
تیم فوتبال پرسپولیس تهران درحالی باید در چهارچوب هفته یازدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران به‌مصاف نفت مسجدسلیمان برود که این تیم با هدایت گابریل کالدرون و کسب ۱۹امتیاز در رده سوم جدول رده‌بندی قرار دارد. بازیکنان تیم پرسپولیس که تاکنون حدود ۱۰ - ۱۲درصد دریافتی داشته‌اند، منتظرند تا مدیران باشگاه درصد دیگری از قراردادهایشان را به آن‌ها بدهند. طبق اعلام حسین قدوسی، سخن‌گوی باشگاه پرسپولیس، قرار است در این هفته درصدی از مطالبات اعضای تیم پرداخت شود. ازسوی‌دیگر کالدرون نیز 20درصد از قسط اول خود را دریافت کرد‌ه و ماه بعد نیز زمان پرداخت قسط دوم است و همچنین تا ماه دسامبر (۱۱آذرماه) به باشگاه فرصت داده است تا مطالباتش را پرداخت کند. به‌هرحال مربی آرژانتینی و دستیارانش از باشگاه درخواست پول دارند و باید دید انصاری‌فرد چه زمانی به آن‌ها پول خواهد داد. به‌هر‌حال باشگاه پرسپولیس فرصت کمی دارد تا مطالبات سرمربی را پرداخت کند و اگر این اتفاق رخ ندهد، شاید او قراردادش را فسخ کند.


تمرین پرسپولیسی‌ها از امروز تعطیل شد
گابریل کالدرون در فاصله 4 روز مانده به دیدار پرسپولیس و نفت مسجدسلیمان تصمیم گرفت تمرین تیمش را تعطیل کند. تمرین نوبت عصر دیروز سرخ‌پوشان درحالی تعطیل شد که آن‌ها از وضعیت مالی خود در این باشگاه ناراحت هستند. محمدحسن انصاری‌فرد، مدیرعامل پرسپولیس، پیش از بازی مقابل ماشین‌سازی تبریز به اعضای تیمش قول پرداخت بخشی از قراردادشان در 10 روز آینده را داد که درحال‌حاضر نزدیک به 3 هفته از آن روز می‌گذرد و هنوز پرداختی به سرخ‌پوشان انجام نشده است. بازیکنان پرسپولیس بارها کالدرون را در جریان مشکلات مالی‌شان قرار داده‌اند و این مربی هم در جلسه اخیرش با انصاری‌فرد باز هم پیگیر مطالبات کادر فنی و شاگردانش شده بود. تعطیلی تمرین امروز سرخ‌پوشان هم به‌دنبال اعتراض دوباره بازیکنان این تیم به مسائل مالی بوده و به نظر می‌رسد شاگردان کالدرون تا زمان دریافت مطالباتشان قصد شرکت در تمرینات را نداشته باشند. نکته جالب‌توجه اینکه جلسه فنی روز شنبه سرخ‌پوشان نیز تحت‌تأثیر مشکلات مالی قرار گرفت. گابریل کالدرون بعد از آنکه اوضاع مالی باشگاه پرسپولیس را دید و اعتراض بازیکنان این تیم را شنید، نسبت به شرایط موجود واکنش نشان داد و گفت: از بدقولی‌های باشگاهش کم مانده که شاخ دربیاورد! این اتفاقات اصلا خوشایند نیست. باشگاهی مثل پرسپولیس با این همه هوادار نباید این شرایط را تجربه کند. برخی از بازیکنان جوان پرسپولیس نیز در صحبت با بزرگ‌ترهای تیمشان مدعی شده‌اند که حتی پول کرایه ماشین برای آمدن به تمرین را هم ندارند.


پرسپولیس حامی مالی جدیدش را از دست داد
محمدحسن انصاری‌فرد که وعده داده بود پول کالدرون و سرخ‌پوشان را تا قبل از بازی با نفت مسجدسلیمان می‌پردازد، در مخمصه بدی گرفتار شده است. مدیرعامل جدید پرسپولیس که باشگاه را با انبوهی از مشکلات مالی به لطف ۲۸۴هزار دلار دریافتی از AFC و قرض ۲میلیاردتومانی اداره کرده بود، امید داشت با پولی که از حامی مالی جدید باشگاه می‌گیرد، بخشی از مطالبات کالدرون و بازیکنان پرسپولیس را بپردازد؛ ولی دیروز خبر آمد قرارداد اسپانسری پرسپولیس و شرکتی که انصاری‌فرد به هیئت‌مدیره معرفی کرده بود، به بن‌بست رسید! گویا این شرکت که یکی از شرکت‌های اعتباری بانک سامان است، می‌خواست با باشگاه پرسپولیس قراردادی پنج‌ساله ببندد؛ اما این وسط اتفاق دیگری افتاد و وزارت ورزش با توجه به بحث واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی، به هیئت‌مدیره اعلام کرد مدت قرارداد با حامی یا حامیان مالی جدید نمی‌تواند بیشتر از یک سال باشد. انصاری‌فرد می‌گوید شرکتی که حاضر شده است منابع مالی خوبی در اختیار پرسپولیس بگذارد و این باشگاه را در درازمدت به خودکفایی برساند، می‌گوید قرارداد باید پنج‌ساله باشد؛ اما وزارت ورزش نمی‌خواهد تعهد ایجاد کند، چون پرسپولیس باید حداکثر سال آینده به بخش خصوصی واگذار شود. بااین‌حساب توافق انصاری‌فرد و حامی جدید منتفی شد و حالا معلوم نیست مدیرعامل پرسپولیس مبالغ مدنظر برای تأمین خواسته‌های کالدرون و سرخ‌پوشان را از کجا تهیه خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.