انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۶ توصیه غذایی برای درمان آرتروز زانو

  • کد خبر: ۹۳۳۳۸
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
۶ توصیه غذایی برای درمان آرتروز زانو
امروزه به خاطر تغذیه‌های نامناسبی که بسیاری از ما انجام می‌دهیم و رژیم‌های غذایی نامناسبی که می‌گیریم امکان مبتلا شدن به بیماری‌های مختلف بسیار شده است. افراد بسیاری هستند که از بیماری‌هایی همچون درد مفاصل و غضروف‌ها مدام شکایت دارند و بر این باور هستند که بیماری‌هایی همچون آرتروز درمانی ندارد. ما در این مطلب می‌خواهیم به شما بگوییم با یک رژیم مناسب چگونه می‌توانید از مبتلا شدن به آرتروز پیشگیری کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، گرچه رژیم غذایی خاصی برای درمان آرتروز زانو وجود ندارد، اما اگر رژیم غذایی سالم و هوشمندانه‌ای داشته باشید، می‌تواند وزنتان را کنترل کنید، عضروف‌سازی را در بدنتان تقویت کنید و از التهاب بکاهید.

این توصیه‌های ساده می‌توانند به حفظ سلامت زانوهایتان کمک کنند:

۱- کالری اضافی‌تان را کم کنید

کم کردن اضافه وزن‌تان با کاهش کالری‌های دریافتی می‌تواند فشار وارد آمده بر زانویتان را کم کند. برای کاهش کالری‌های دریافتی‌تان، غذا را در وعده‌های کوچکتری بخورید، از مصرف غذا‌ها و نوشیدنی‌های شیرین‌شده پرهیز کنید و مقدار زیادی غذا‌های گیاهی بخورید.

۲- میوه و سبزی بیشتری بخورید

میوه‌ها و سبزی‌های تازه حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان هستند که به حفاظت سلول‌های بدن شما در برابر عوامل آسیب‌رسان کم می‌کنند. برخی از آنتی‌اکسیدان‌هایی که در میوه‌ها و سبزی‌های مانند سیب، پیاز، پیازچه و توت‌فرنگی یافت می‌شوند، التهاب و درد مفصل را کاهش دهند.

۳- چربی‌های اومگا-۳ به رژیم غذایی‌تان بیفزایید

چربی‌های اومگا-۳ می‌توانند به تسکین درد مفصل و کاهش سفتی صبحگاهی آن کمک کنند. این چربی‌ها التهاب را در بدن کاهش می‌دهند. یک راه افزودن این چربی‌ها به رژیم غذایی‌تان مصرف دو وعده ۱۰۰ گرمی ماهی‌های چرب در هفته است. ماهی‌های سالمون، تون، ساردین، قزل‌آلا و شاه‌ماهی از جمله منابع غنی اومگا-۳ هستند.

۴- به جای روغن‌های دیگر از روغن زیتون استفاده کنید

یک بررسی نشان داده است که ترکیبی در روغن زیتون به نام «اولئوکانتول» دارای همان اثرات ضدالتهابی است که دارویی مانند ایبوپروفن دارد. هر چه رایحه روغن زیتون قوی‌تر باشد، این ماده در آن بیشتر است. برای اینکه افزودن روغن زیتون باعث افزایش کالری دریافتی‌تان نشود، از آن به جای چربی‌های دیگر استفاده کنید.

۵- مقدار زیادی ویتامین C مصرف کنید

ویتامین C یک عامل کلیدی در سلامت مفصل است، چرا که به ساختن کلاژن و بافت همبند در آن کمک می‌کند. از جمله منابع غنی این ویتامین می‌ةوان به مرکبات، فلفل قرمز، توت فرنگی، کلم معمولی، کلم براکلی و کلم کیل اشاره کرد. میزان دریافت توصیه‌شده این ویتامین برای زنان ۷۵ میلی‌گرم در روز و برای مردان ۹۰ میلی‌گرم در روز است.

۶- از پختن غذا در در دما‌های بسیار بالا پرهیز کنید

در گوشتی که در دما‌های بالا پخته شده باشد، ترکیباتی تولید می‌شود که باعث افزایش التهاب در بدن می‌شوند. این ترکیبات را «فراورده‌های نهایی گلیکاسیون پیشرفته» (AEG) می‌گویند. این ترکیبات با بیماری‌هایی مانند آرتریت یا التهاب مفصل، بیماری قلبی و دیابت ارتباط دارند.

برای کمک کردن میزان دریافتی این ترکیبات باید میزان مصرف گوشت کباب‌شده، سرخ‌شده، مایکروویوشده و جوشانده‌شده را کاهش دهید. محدود کردن مصرف مواد غذایی آماده و فراوری‌شده هم که اغلب در دما‌های بالا پخته شده‌اند، سودمند است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->