پیش‌بینی قیمت دلار در روز چهار‌شنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) از کجا طلای آب شده بخریم؟ راهنمای کامل و امن برای سرمایه‌گذاری در طلای آنلاین در ایران ۲۲ میلیون خودروی فرسوده در کشور تردد می‌کنند | تردد ۲.۴ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران وزیر نیرو: هر هفته بیش از ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح می‌شود بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت‌ها افت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو بدون مشتری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: یارانه سه دهک تا پایان سال حذف می‌شود | نظام تامین اجتماعی جایگزین پرداخت یارانه شود برگزاری سومین کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان خراسان رضوی مهلت بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده امروز (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد ماجرای ویدئو جنجالی از مرز روتک و قاچاق سوخت به پاکستان چیست؟ +فیلم سبزپوشی بورس دوام نیاورد | افت ۱۹ هزار واحدی بازار سهام (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) آخرین فرصت برگشت ارز جاماندگان اربعین آغاز ساخت مسکن استیجاری از ماه آینده | پرداخت آورده متقاضیان پایین درآمدی توسط دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دلار افت کرد گام اول حمایت از بورس، ثبات اقتصاد کلان است نه تزریق پول بانک‌های تهران شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند | اسامی شعب کشیک اعلام می‌شود توزیع بیش از ۱۱۰۰ تن کالای اساسی در شهرستان مشهد مقدس آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس ایام شهادت امام رضا (ع) تخصیص ۱۳۵۰ تن آرد سهمیه‌ای برای مراسم عزاداری دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد صعود قیمت طلا در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) خانواده‌های خراسان رضوی جزو ۱۰ استان با کمترین سرانه درآمد در کشور | زندگی سخت در سایه درآمد کم بورس شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل شد؟ خرما در دهه آخر صفر در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) نیاز به واردات گازوئیل به صفر رسید وزیر اقتصاد: تک‌نرخی‌شدن ارز در دستورکار است گمرک مقررات جدید واردات خودرو سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد خرید و فروش ملک یا خودرو در چه صورتی مشمول مالیات می‌شود؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلیل افزایش قیمت تخم مرغ در روزهای اخیر چیست؟

  • کد خبر: ۹۳۴۲۲
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۸
دلیل افزایش قیمت تخم مرغ در روزهای اخیر چیست؟
درپی اعلام اخبار غیررسمی در زمینه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده‌های دامی، قیمت تخم مرغ طی دو سه روز اخیر به صورت غیرقانونی افزایش یافته است. رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در این زمینه گفت: وزارت جهاد کشاورزی برای جلوگیری از افزایش قیمت تخم مرغ در بازار باید به طور رسمی به مرغداران اعلام کند که نهاده‌های دامی فعلاً پرداخت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که هنوز ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده‌های دامی حذف نشده، درپی اعلام اخبار غیررسمی تشکل‌های حوزه مرغ و دام در این باره، قیمت تخم مرغ طی دو سه روز اخیر به صورت غیرقانونی افزایش یافته است.

ناصر نبی پور رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران درباره دلایل این اقدام غیرقانونی اظهار کرد: قیمت تخم مرغ به طور رسمی تغییری نکرده است اما با توجه به اینکه مدتی مسئولان تشکل‌ها و مجلسی‌ها می‌گویند که از اول دی نهاده‌ای به مرغداران داده نمی‌شود و قیمت‌ها آزاد می‌شود و از طرفی دولت نیز به طور رسمی و قطعی اعلامی نمی‌کند که قرار است، قیمت نهاده‌ها دامی از دی ماه حذف شود یا خیر، بر این صنعت تأثیر گذاشته است.

وی افزود: مرغداران نیز مطمئن هستند که ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده‌های دامی حذف می‌شود و نهاده یارانه‌ای داده نمی‌شود و قیمت تخم مرغ بالا می‌رود.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران گفت: با برداشته شدن ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده‌های دامی، قیمت این محصولات تقریباً ۶ برابر می‌شود و به شدت بر روی قیمت تمام شده تخم مرغ تأثیر می‌گذارد.

وی ادامه داد: دولت یا وزارت جهاد کشاورزی بالاخره باید تکلیف مرغدارها را مشخص کند که در دی ماه می‌خواهد نهاده‌های دامی به مرغدار دهد یا خیر؛ در صورتی که دولت فقط بگوید که نهاده‌های دامی را به مرغداران می‌دهد قیمت تخم مرغ نیز به نرخ ۵ روز قبل خود برمی گردد.

نبی پور در واکنش به اینکه معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی اخیراً خبر از ارائه نهاده دامی به عشایر داده است، تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی برای جلوگیری از افزایش قیمت تخم مرغ در بازار باید به طور رسمی به مرغداران اعلام کند که نهاده‌های دامی فعلاً پرداخت می‌شود.

وی اظهار کرد: مرغداران ما اکنون به دنبال تأمین نهاده‌های دامی هستند اما حتی با قیمت محاسبه شده با ارز نیمایی نیز در بازار مشاهده نمی‌شود و نهاده‌ها در بازار احتکار شده و برای خرید در دسترس نیست.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران گفت: برای جلوگیری از ایجاد شک و شبهه و اثر روانی منفی در بازار لازم است که دولت به طور رسمی تکلیف مرغداران را تعیین کند.

وی گفت: در حال حاضر برخی از مرغداران هر کیلو تخم مرغ را به قیمت تعیین شده ۱۸,۳۰۰ تومان و برخی بالاتر می‌فروشند در بازار نیز به قیمت‌های متفاوتی به دست مردم می‌رسد.

نبی پور افزود اکنون در صورتی مرغداران نهاده‌ها را به هر قیمت که شده در بازار آزاد تهیه کنند و در آینده دولت اعلام کند که نهاده یارانه‌ای دی ماه اختصاص نمی‌یابد، تکلیف هزینه‌ای که توسط مرغدار شده چه می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->