فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟ گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات سامسونگ از گلکسی z فولد ۷ رونمایی کرد + مشخصات و ویژگی‌ها دو بسته‌ حمایتی ویژه دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده از جنگ بهترین شغل‌های ده سال آینده + کدام مشاغل پرتقاضا خواهند بود؟ مشخصات گلکسی S25 FE منتشر شد صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد برای اولین‌بار نصب ویندوز ۱۱ از ویندوز ۱۰ بیشتر شد چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد
سرخط خبرها

برای اولین بار در جهان، توییت کردن با کمک ایمپلنت مغزی

  • کد خبر: ۹۳۵۸۶
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷
برای اولین بار در جهان، توییت کردن با کمک ایمپلنت مغزی
شرکت استرالیایی Synchron که در حوزه واسط مغز و رایانه (BCI) فعالیت می‌کند با کار گذاشتن ایمپلنت مغزی در یک مرد ۶۲ ساله مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) باعث شد تا این فرد افکار خود را مستقیما به توییت تبدیل کند.

به گزارش شهرآرانیوز - شرکت استرالیایی Synchron که در حوزه واسط مغز و رایانه (BCI) فعالیت می‌کند با کار گذاشتن ایمپلنت مغزی در یک مرد ۶۲ ساله مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) باعث شد تا این فرد افکار خود را مستقیما به توییت تبدیل کند.

همان طور که در این گزارش توضیح داده شده، این اولین باری است که فردی از طریق ایمپلنت مغزی می‌تواند به صورت مستقیم در شبکه‌های اجتماعی پیام خود را بنویسد که یک لحظه مهم و نمادین برای فناوری محسوب می‌شود، زیرا در آینده می‌تواند فرصت‌های بیشتری برای افراد معلول ایجاد کند تا با دنیای اطراف خود در تماس باشند.

«فیلیپ اوکیف» که از ناتوانی پیشرفته ناشی از این اختلال رنج می‌برد، توییت خود را با نوشتن جمله «سلام دنیا! توییت کوتاه. پیشرفت تاریخی.» از طریق حساب «توماس اکسلی»، مدیر عامل Synchron به اشتراک گذاشت. او در توییت دیگری ادامه داد: «امیدوارم تا در ادامه این حوزه را برای مردم ایجاد کنم تا از طریق افکار خود توییت کنند.»

ALS که به عنوان بیماری لو گهریگ نیز شناخته می‌شود، باعث شده تا اوکیف ۶۲ ساله بخش زیادی از عملکرد حرکتی خود را از دست بدهد و به انجام کار‌های خود قادر نباشد. او در آوریل ۲۰۲۰ Stentrode BCI را دریافت کرد که یک آرایه الکترود کوچک نصب شده روی استنت است که از طریق ژوگولار در مغز کاشته می‌شود.

اوکیف در بیانیه‌ای گفت: وقتی برای اولین بار درباره این فناوری شنیدم، می‌دانستم که چقدر می‌تواند باعث استقلال من شود. این سیستم شگفت انگیز، مانند یادگیری دوچرخه سواری است. به تمرین نیاز دارد، اما وقتی به حرکت بیفتید، همه چیز طبیعی می‌شود.

اکنون فقط باید به این فکر کنم که قصد دارم در کدام قسمت رایانه خود کلیک کنم و از این طریق می‌توانم ایمیل بزنم، خرید کنم و اکنون از طریق توییتر به دنیا پیام بدهم.

استارتاپ فناوری عصبی در ماه ژوئیه موفق شده بود تا مجوز نظارتی FDA را برای شروع آزمایش این دستگاه روی داوطلبان دریافت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->