قیمت امروز انواع گوشی‌های موبایل چند؟ (۶ مرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد قیمت آریزو ۸ به نیمه کانال ۲.۹ میلیارد تومان قیمت‌ امروز خودرو‌های داخلی (۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ میلیونی شاهین G آیا ادارات و بانک‌های تهران روز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل می‌شود؟ تورم خدمات به ۴۰ درصد رسید | خدمات فنی صدرنشین تورم خردادماه رشد ۶۳ درصدی وصول مالیات در خراسان رضوی طی سه‌ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ بازار موبایل ایران زیر و رو شد قیمت رمزارز‌های دیجیتال در بازار امروز در جهان (۵ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت بیت‌کوین دوباره صعود کرد بررسی قیمت امروز دینار در بازار آزاد مشهد | اختلاف بیش از یک میلیونی بازار آزاد و نرخ رسمی (۵ مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید محصولات ایران خودرو ویژه مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افت ۱۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان هواپیمایی کشوری: اسامی شرکت‌های ایرانی حاضر در عملیات اربعین ۸ مرداد اعلام می‌شود تمدید مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ تا ۲۸ مرداد واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های ششم و هفتم از فردا (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات کاهش قیمت طلا در مشهد (۵ مرداد ۱۴۰۴) فصل وام‌دهی بانک‌های خراسان رضوی قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ مرداد ۱۴۰۴) | دلار کانال ۸۸ هزار تومان را از دست داد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: جیره‌بندی آب به هیچ وجه راهکار ما نیست + فیلم صرفه‌جویی ۶ میلیون مترمکعبی آب با تعطیلی چهارشنبه‌های مردادماه صدور مجوز تغییر کاربری برای ۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره‌بار اعلام شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) | انجیر به بازار مشهد آمد آتش سوداگری در بحران بی‌آبی | گزارش شهرآرانیوز از بازار داغ خرید و فروش پمپ و مخزن آب در مشهد زندگی سخت کارگران و بازنشستگان با حقوق زیر ۲۰ میلیون تومان نصب پمپ مستقیم هزینه قبض آب منازل را تا ۲۰ برابر بیشتر می‌کند ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خراسان رضوی دومین استان کشور در زمینه تراکنش مالی است

  • کد خبر: ۹۴۱۳
  • ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۸
خراسان رضوی دومین استان کشور در زمینه تراکنش مالی است
استاندار خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد بانک‌ها به شرکت‌های زیرمجموعه خود تسهیلات داده‌اند که بی‌عدالتی است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم حسینی امشب در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان که در سالن جلسات استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: متأسفانه این استان هفته سختی را تجربه کرد، اما خوشبختانه خسارتی ایجاد نشد.

استاندار خراسان رضوی ضمن انتقاد از وجود بی‌عدالتی در پرداخت تسهیلات و توزیع منابع بانکی در کشور، بیان کرد: معوقات تسهیلات خُرد به‌مراتب از تسهیلات با مبلغ بالاتر کمتر است، بنابراین بهتر است که بانک‌ها در زمینهٔ پرداخت وام‌های خُرد اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی بیان کرد: زمانی که خراسان رضوی زائرپذیر است، چرا باید اجازه دهم که سپرده‌ها از استان خارج شود؟

رزم حسینی به تملک بانک‌ها بر واحد‌های تولیدی اشاره و خاطرنشان کرد: برای این امر باید با رعایت قوانین موجود، تدابیر لازم اتخاذ شود، چراکه بررسی‌ها نشان می‌دهد حدود ۸۰ واحد تملیکی برای واگذاری به متقاضیان با مشکلاتی مواجه است.

استانداری خراسان رضوی اعلام کرد: خراسان رضوی دومین استان کشور در زمینهٔ تراکنش مالی است، خلق پول، گردش مالی بالا و حضور زائران در خراسان رضوی برای بانک‌ها فرصت مغتنمی محسوب می‌شود که می‌توانند از آن استفاده کنند.

 

رتبه چهارم خراسان رضوی در سپرده‌های بانکی

 

وی افزود: بر اساس آمار رتبه خراسان رضوی در سال جاری در سپرده‌های بانکی چهارم و در پرداخت تسهیلات بیست و چهارم بوده است و از طرف دیگر ۸۰ درصد بانک‌ها به شرکت‌های زیرمجموعه خود تسهیلات داده‌اند که بی‌عدالتی است.

رزم حسینی به طرح مثلث توسعه اقتصادی ـ فرهنگی استان اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح ۱۲۸ میلیارد تومان تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری منعقد شده که برای تأمین بخشی از منابع مالی آن‌ها از طریق بانک‌ها در حال پیگیری هستیم.

استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: به دنبال این هستیم هرچقدر امکان دارد، اعتبارات مذکور در قالب پروژه‌های تعریف شده در استان اجرایی شود، اما در این پروژه‌های تعریف شده مشکلاتی از جمله اختیارات محدود برخی از بانک‌ها و بروکراسی پرداخت تسهیلات وجود دارد.

وی با بیان اینکه خراسان رضوی قابلیت اجرای پروژه‌های اقتصادی در پنج حوزه سلامت، صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری با اعتباری بالغ‌بر ۳۰۰ میلیارد تومان را داراست که در صورت فراهم شدن شرایط، بسته‌های آن تدوین می‌شود.

 

بانک‌ها بیش‌ازپیش از فعالیت‌های تولیدی و کشاورزی حمایت کنند

 

در بخش دیگری از این نشست رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی با تأکید بر اینکه بانک‌ها بیشتر از ظرفیت موجود از بخش‌های کشاورزی و تولیدی حمایت کنند، گفت: مجموعه پولی و بانکی استان در مسیر حمایت از فعالیت‌های اقتصادی نگاه جدیدی داشته باشند.

غلامعلی صادقی تأکید کرد: آمادگی داریم در صورت لزوم از مرکز پیگیری کنیم تا در زمینهٔ حمایت از فعالیت‌های اقتصادی، در شأن خراسان رضوی باشیم.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->