اژه ای: راهبرد دستگاه قضایی برخورد قاطع با اشرار، تروریست‌ها و سارقین مسلح و رأفت اسلامی با محکومین واجد شرایط است مصر و اسرائیل برای بازشدن گره رفح رایزنی می‌کنند معاون گوترش خواستار گنجانده‌شدن انتقال تجهیزات لازم برای بیرون‌آوردن اجساد در مفاد آتش‌بس شد نماینده مجلس: کشت خشخاش در ایران به‌زودی میسر نخواهد شد نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی در تهران دیدار می‌کند طباطبایی: نشست خبری رئیس‌جمهور، ماه آینده برگزار می‌شود گذار از مفهوم سنتی همسایگی دیپلمات ارشد روس از ابلاغ قانون پیوستن ایران به CFT استقبال کرد شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی مخالفت نکرد | ارجاع موادی از قانون به مجلس برای رفع ابهامات ویتکاف در گفت‌وگو با سی‌بی‌اس: امیدواریم یک راه‌حل دیپلماتیک بلندمدت با ایران داشته باشیم بقایی در نشست خبری: مشهد، آخر هفته میزبان دومین اجلاس بین المللی دیپلماسی استانی خواهد بود رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بالاترین سطح آمادگی را حفظ می‌کنیم آیا موشک‌های تاماهاک آمریکا واقعاً می‌توانند بازی جنگ اوکراین را عوض کنند؟ جوکار: عدالت انتخاباتی با روش تناسبی افزایش خواهد یافت تصویب قیمت پایه و روش مولدسازی ۳۰ قطعه زمین، واحد تجاری، ملک و ساختمان با حضور عارف نماینده ولی فقیه در سپاه: دشمن در روایت خود از شرم الشیخ نیز شکست خورد آغاز رسمی سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها | رتبه‌های برتر کنکور از سوی رئیس‌جمهور، تقدیر شدند رئیس دانشگاه دفاع ملی و تحقیقات نظامی عراق از دافوس ارتش بازدید کرد تظاهرات هزاران یهودی افراطی در نیویورک در واکنش به سربازی اجباری معاون رئیس‌جمهور در امور زنان: آنچه به عنوان ازدواج چندساعته یا چندروزه شایع شده است، قابل‌پذیرش نیست امانی: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران بود وحشت اسرائیلی‌ها از آزادی «مهم‌ترین زندانی جهان» وزیر جنگ اسبق اسرائیل: باید غزه را اشغال کنیم اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دور هشتم مذاکرات وین عصر امروز از سرگرفته می‌شود

  • کد خبر: ۹۴۴۷۹
  • ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۵
دور هشتم مذاکرات وین عصر امروز از سرگرفته می‌شود
دور هشتم مذاکرات وین که همزمان با آغاز سال نو میلادی به مدت سه روز متوقف شده بود از عصر امروز (دوشنبه) در هتل کوبورگ از سر گرفته می شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به تعطیلی سالن‌های میزبان مذاکرات در هتل کوبورگ به مناسبت آغاز سال نو میلادی، مذاکرات از روز جمعه هفته پیش به مدت سه روز متوقف شد.

با وجود اعلام وقفه در گفت‌وگوهای وین، رایزنی‌های غیررسمی و تبادل متون در جلسات غیررسمی میان هیات های کارشناسی ایران با هیات های مستقر در وین ادامه داشت.

علی باقری، رییس هیات مذاکره کننده ایران مذاکرات روز پنجشنبه هفته گذشته ضمن "مثبت" ارزیابی کردن مذاکرات در دور هشتم گفت: در چند عرصه گفت‌وگوها و تعاملات ادامه یافت و پیشرفت های نسبتا خوبی درباره موضوع لغو تحریم ها در این چند روز انجام گرفت.

باقری گفت امیدواریم بعد از اینکه همکاران غربی (روز دوشنبه) به وین بازگشتند کار را جدی‌تر درباره لغو تحریم‌ها پیگیری کنیم.

در این دور از مذاکرات علاوه بر موضوع لغو تحریم‌ها، دو موضوع "تضمین" عدم خروج دوباره آمریکا از برجام و نیز "راستی‌آزمایی" لغو تحریم‌ها در روند بررسی های کارشناسی و سیاسی در چارچوب دیدارهای دوجانبه و چندجانبه مورد بحث قرار گرفت و همزمان موضوع "اقدامات هسته‌ای" که متقابلا در برابر لغو تحریم ها ایران باید آنها را انجام دهد بررسی شد.

با وجود اینکه مقامات و دیپلمات های غربی از ابتدای مذاکرات از 8 آذرماه مرتب به لزوم افزایش سرعت روند کار در مذاکرات تا رسیدن به یک نتیجه صحبت می کنند اما روند کار از سوی این کشورها تا کنون کند پیش رفته است.

منابع نزدیک به هیات مذاکره کننده ایران اعلام کرده اند، علت کندی کار در مذاکرات، تعطیلات سال نو میلادی، اشتباهات و نواقص محتوایی و نگارشی از سوی طرف های غربی و نیز بی میلی طرف اروپایی و آمریکا به مذاکره جدی توام با ابتکار عمل برای کاهش اختلاف نظرهاست. این در حالی است که هیات مذاکره کننده ایران از همان روز اول مذاکرات علاوه بر حضور کامل هیات های کارشناسی و سیاسی در حوزه های مختلف مرتبط با تحریم‌ها و فعالیت های هسته ای، متون پیشنهادی خود در این زمینه ها را نیز ارایه کرد و تا کنون نیز هیات ایران نشان داده است که رویکردی منعطف، سازنده و مثبتی را در روند مذاکرات دنبال کرده است.

از این رو انتظار است تا همان‌طور که رییس هیات مذاکره کننده ایران بر آن تاکید کرده است، هیات های غربی و آمریکایی با دستی پر تر از گذشته به وین بازگردند تا شاید روند دستیابی به تفاهم بر سر احیای برجام سرعت بیشتری بگیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->