سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

چند راه‌حل برای رفع ورم دست و پا

  • کد خبر: ۹۴۵۴۵
  • ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷
چند راه‌حل برای رفع ورم دست و پا
پف بدن ممکن است برای همه انسان‌ها پیش بیاید، اما ورم در قسمت‌های مختلف بدن میتواند نشانه یک بیماری جدی باشد پس بهتر است هرچه سریع‌تر برای درمان آن اقدام کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، ورم می‌تواند یک مشکل بسیار جدی باشد. پف کردن صورت، دست‌ها و پا‌ها نشان دهنده مشکلی در سلامتی افراد است و وضعیت سخت و ناراحت کننده‌ای را برای آن‌ها ایجاد می‌کند. معمولاً در چنین شرایطی پزشک توصیه می‌کند که کم‌تر از نمک استفاده کنید تا وضعیت تان بهبود پیدا کند، اما بعضی از راهکار‌های دیگر هم هستند که می‌توانند کمک کننده محسوب شوند که در این قسمت آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

در طول روز بیش از یک قاشق چای خوری شکر نخورید

متخصصان بر این عقیده هستند که شما برای ثابت نگه داشتن قند خون، نباید در مصرف شکر زیاده روی کنید، زیرا گلوکز زیاد باعث پف کردن صورت و چشم‌ها می‌شود و در طول روز نباید بیشتر از یک قاشق چای خوری شکر استفاده کنید.

ورزش قبل از قاعدگی را فراموش نکنید

ورم کردن شکم یا دست و پا جزء علائم رایج سندروم پیش از قاعدگی هستند. متخصصان پیشنهاد می‌کنند که قبل از این دوران؛ ورزش را فراموش نکنید و به طور منظم آن را انجام دهید و فقط در روز‌های اول قاعدگی که درد داشتید، ورزش نکنید.

شب‌ها برای دست و پای ورم کرده، از کمپرس استفاده کنید

اگر برای تان مقدور است از کمپرس‌های مخصوص برای ورم دست و پا استفاده کنید که باعث کاهش ورم و جلوگیری از بدتر شدن این وضعیت می‌شود. اول از قسمت پایین بدن شروع کنید و کم کم به سمت بالا بیایید. اگر عفونتی در قسمت شکم، پا یا دست خود دارید، بهتر است این کار را نکنید.

آب گرم را فراموش نکنید

آب گرم باعث افزایش جریان خون می‌شود و گوارش را بهبود می‌بخشد. رگ‌های خونی را گشاد می‌کند، اکسیژن رسانی را به سرتاسر بدن افزایش می‌دهد و در نتیجه ورم و پف کم‌تر می‌شود، اما مراقب باشید خیلی از آب داغ استفاده نکنید و فقط به دنبال آب گرم یا ولرم باشید؛ چرا که آب داغ تاثیر عکس دارد و ممکن است ورم را بیشتر کند.

برای کاهش ورم از آبلیمو استفاده کنید

لیمو یک ماده ضد التهابی بسیار قوی است و باعث می‌شود که بافت آسیب دیده بدن ترمیم پیدا کند و ورم کاهش یابد.

در نتیجه اگر بیماری التهابی مانند آرتروز دارید، می‌توانید از این روش تاثیر گذار برای مبارزه با ورم استفاده کنید. هر روز در داخل آب چند قطره آبلیمو بریزید و آن را مصرف کنید.

دمای خانه را متناسب کنید

گاهی اوقات ورم به خاطر گرما و رطوبت اتفاق می‌افتد. حتماً دمای خانه را مطلوب نگه دارید تا به بدن صدمه وارد نشود و این زمانی اتفاق می‌افتد که خونرسانی به پوست افزایش می‌یابد، اما همزمان بدن خشک و کم آب است. در نتیجه پف و ورم رخ می‌دهد.

مراقب کفش‌ها باشید

اگر کفش‌های تخت بپوشید و خیلی به قوس‌های خود توجه نکنید، احتمال التهاب و ورم وجود دارد. پس بهتر است این کفش‌های تخت را کنار بگذارید و مراقبه قوس و پاشنه پای خود باشید.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->