آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی جرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات
سرخط خبرها

چینی‌ها ادعا می‌کنند رکورد سرعت ابنترنت 6G را زده‌اند

  • کد خبر: ۹۵۰۵۵
  • ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۲
چینی‌ها ادعا می‌کنند رکورد سرعت ابنترنت 6G را زده‌اند
یک آزمایشگاه چینی مدعی شده که در توسعه فناوری نسل بعدی ارتباطات موبایل یا ۶G رکورد زده است.

به گزارش شهرآرانیوز - یک آزمایشگاه چینی مدعی شده که در توسعه فناوری نسل بعدی ارتباطات موبایل یا ۶G رکورد زده است. این آزمایشگاه می‌گوید برای اولین‌بار توانسته در شرایط آزمایشگاهی در باند فرکانسی تراهرتز به سرعت ۲۰۶.۲۵ گیگابیت بر ثانیه برسد.

یک موسسه دولتی به نام Purple Mountain Laboratories به‌تازگی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده که گروهی از محققان آن‌ها به رهبری «یو شیائوهو»، توانسته با فناوری نسل ششم ارتباطات یا ۶G رکورد سرعت جهان را بشکند. این موسسه ظاهرا موفق شده در محیط آزمایشگاهی در باند فرکانس ۳۰۰ گیگاهرتز تا ۳ تراهرتز به سرعت ۲۰۶.۲۵ گیگابیت بر ثانیه دست پیدا کند. این باند زیربنای نسل آینده شبکه‌های موبایلی تلقی می‌شود.

این تحقیقات تحت حمایت پروژه دولتی ویژه‌ای در زمینه ۶G قرار داشته و با همکاری شرکت مخابراتی چاینا موبایل و دانشگاه «فودان» انجام شده است. اگرچه دنیا هنوز بر سر استاندارد‌های فنی ۶G به توافق نرسیده و نقشه راه این فناوری را تعیین نکرده، اما چینی‌ها رکوردشکنی در این زمینه را آغاز کرده‌اند.

فناوری ۶G جانشین شبکه ۵G خواهد شد که هنوز به‌طور کامل پیاده‌سازی نشده است. ۵G اجازه می‌دهد سرعت انتقال اطلاعات نسبت به استاندارد‌های فعلی حدود ۲۰ برابر بیشتر شود. این فناوری برای انتقال سریع داده، تاخیر پایین، صرفه‌جویی در مصرف انرژی، کاهش هزینه‌ها، افزایش ظرفیت سیستم و ارتقای شبکه بزرگ‌تری از دستگاه‌ها طراحی شده است.

اریکسون به عنوان یکی از بزرگ‌ترین سازندگان تجهیزات مخابراتی انتظار دارد که ۶G در سال ۲۰۲۷ از راه برسد، اما رئیس هیئت مدیره هواوی گفته بود که هنوز نمی‌دانیم ۶G چیست و پیش‌بینی می‌کنیم که این فناوری را از سال ۲۰۳۰ به بعد ببینیم. هواوی یکی از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان تجهیزات مخابراتی دنیاست که نقش تاثیرگذاری در توسعه شبکه ۵G دارد و تحریم‌های آمریکا باعث شده پیاده‌سازی این فناوری با مشکلاتی روبرو شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->