جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف ریزش ۳ تا ۲۳ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حراج خودرو‌های وارداتی از امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ | اعلام نتایج هفته آینده
سرخط خبرها

سود ۷۰ شرکت دیگر از طریق سامانه «سجام» تا پایان سال واریز می‌شود

  • کد خبر: ۹۵۵۳۶
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۹
سود ۷۰ شرکت دیگر از طریق سامانه «سجام» تا پایان سال واریز می‌شود
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: مطابق مستندات و قرارداد‌های منعقد شده با شرکت سپرده گذاری مرکزی، ۷۰ شرکت دیگر نیز تا پایان سال از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) سود خود را پرداخت خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شب گذشته نشستی تحت عنوان رفع مشکلات بازار سرمایه با حضور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و جمعی از فعالان و کارشناسان این حوزه برگزار شد. در این گردهمایی که به میزبانی و ابتکار سازمان بورس و اوراق بهادار انجام شد، فعالان بازار سرمایه با بیان مشکلات خود در جریان آخرین پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده توسط سازمان بورس برای رفع مشکلات این بازار قرار گرفتند.

در این نشست «مجید عشقی» رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه هدف از برنامه‌های این‌چنینی آن است که چالش‌ها و مشکلات بازار شنیده و با همفکری طرفین تصمیماتی در خصوص روند ثبات در بازار سهام اتخاد شود، اظهار داشت: بازار سرمایه به سبب آنکه عمق مالی بازار سهام به بیش از هفت‌هزار میلیارد تومان رسیده نیازمند حمایت مالی از سوی دولت نیست، اکنون خواسته اصلی ما از دولت ایجاد ثبات اقتصادی به منظور پیش‌بینی پذیر شدن سود شرکت‌ها است.

وی بیان‌داشت: پس از تصویب بودجه ۱۴۰۱ به‌طور حتم اقداماتی را انجام خواهیم داد تا اعداد و ارقام مندرج در لوایح بودجه که روی شرکت‌های تولیدی اثر می‌گذارند تا حد امکان به یک انسجام و ثباتی برسند، به طوری که هر ساله شاهد تغییر بسیاری در آن‌ها نباشیم.

عشقی گفت: از همه فعالان، مدیران بنگاه‌ها و شرکت‌های تولیدی می‌خواهم در راستای اصلاح مولفه‌های واقعی اقتصاد ما را یاری کنند، زیرا سازمان به تنهایی موفق نخواهد شد.

رییس سازمان بورس افزود: البته بخشی از مشکلات نیز به ارکان خود بازار سرمایه باز می‌گردد، زیرا اکنون اگر شرکتی بخواهد افزایش سرمایه دهد به سبب مواد مندرج در قانون تجارت و فرآیند‌های درون‌سازمانی با مشکلات متعددی مواجه می‌شود.

وی گفت: اگر قرار است تصمیمی اخذ شود به‌طور قطع نباید بازه اجرایی آن فقط یک مدت محدود را در بر بگیرد، زیرا بازار سهام نیازمند مسکن برای التیام درد خود نیست بلکه باید برای آن درمان قطعی در نظر گرفت.

عشقی نیز در ادامه درخصوص واریز سود شرکت‌ها از طریق سامانه سجام، گفت: تاکنون بحث پرداخت سود شرکت‌ها از طریق سامانه سجام با مشکلات زیادی از نظر زیرساختی مواجه بود، اما با پیگیری‌های انجام شده این مسئله رفع شد، به‌طوری که تاکنون نیز ۲۳۰ شرکت سود خود را از طریق این سامانه پرداخت کردند.

رییس سازمان بورس اظهار داشت: مطابق مستندات و قرارداد‌های بسته شده با شرکت سپرده گذاری مرکزی، ۷۰ شرکت دیگر نیز تا پایان سال از طریق این سامانه سود خود را پرداخت خواهند کرد.

وی تاکید کرد: بحث واریزی معوقات نیز نیاز به زیرساخت‌های رجیستری در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی دارد که اکنون این مساله فراهم نشده است، اما ما همه سعی خود را برای اجرای این موضوع نیز انجام خواهیم داد.

برگزاری جلسات هفتگی با ناظران برای ساماندهی بازار سرمایه

عشقی در ادامه گفت: از حدود ۱۷ سال پیش تاکنون با وجود گسترش عمق معاملات و افزایش جمعیت سهامداران، این بازار از لحاظ ساختاری تغییر چندانی نکرده است.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار بیان‌داشت: اکنون در تلاش هستیم تا برخی ساختار‌ها را تغییر دهیم، به‌طور مثال در این خصوص می‌توان به اصلاح عملکرد ناظر‌ها اشاره کرد، اکنون به طور هفتگی جلسه‌ای با همه ناظر‌ها برگزار می‌شود و از آنان در خصوص اقدامات انجام شده گزارش‌هایی دریافت می‌شود.

وی خاطرنشان‌کرد: بحث‌های نظارتی بسیار جای کار دارد، به خصوص در چند سال اخیر که سازمان در گیر حواشی شده است، اما بنده سعی دارم با همکاری فعالان و کارشناسان بازار این مسائل را سامان دهم.

عشقی در خصوص عرضه‌های اولیه نیز گفت: اکنون بحث عرضه اولیه یکی از مسائل اصلی ما است، زیرا برخی معتقدند که عرضه اولیه باید باشد، اما عده دیگر می‌گویند نه چنین امری اکنون سبب خروج نقدینگی می‌شود، این مسائل در حالی مطرح می‌شود که در شرایط فعلی شرکتی‌هایی هستند که حتی حاضرند زیر قیمت عرضه اولیه خود را انجام دهند، ما برای سامان دادن به چنین مسائلی به‌شدت نیازمند هم فکری با فعالان بازار هستیم.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان گفت: در حوزه ناشران و نهاد‌های مالی نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است؛ در تلاش هستیم که اقدامات افزایش سرمایه نیز به منظور صرفه‌جویی در زمان به صورت الکترونیک انجام شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->