رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون اول قوه قضاییه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد
سرخط خبرها

نگاهی به توان نظامی ایران در برابر لاف‌های بی‌اساس صهیونیست‌ها

  • کد خبر: ۹۵۶۴۵
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
نگاهی به توان نظامی ایران در برابر لاف‌های بی‌اساس صهیونیست‌ها
مقامات رژیم صهیونیستی از دهه ۱۹۹۰ میلادی همواره اعلام کرده اند که در صورت دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای به ایران حمله خواهند کرد. با گذشت سه دهه از شروع این تهدیدات، نه تنها هشدار مقامات صهیونیستی کمتر نشده، بلکه اخیرا شدت هم گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کابینه این رژیم به صراحت از اختصاص بودجه ویژه برای حمله به ایران گفته و حتی دستورالعمل‌های ظاهری این حمله نیز پیش بینی شده است، اما صهیونیست‌ها تا چه میزان در این شعار‌های حمله به ایران صادق هستند و به عبارت دیگر، آیا اساسا رژیم صهیونیستی توان و جرئت حمله به ایران را دارد یا نه؛ این شعار‌ها و تهدید‌ها صرفا مصرف رسانه‌ای دارد؟

برای پاسخ به این سؤال باید نقاط قوت ایران در هرگونه رویارویی نظامی بررسی شود. در ادامه چند مورد از شاخص‌های قدرت نظامی ایران بررسی می‌شود.

از مهم‌ترین نقاط قوت ایران در مسئله نظامی، دراختیار داشتن موشک‌های بالستیک زمین به هوا و زمین به زمین بسیار مجهز است. ایران زرادخانه بزرگی از موشک‌های بالستیک با پیشرانه مایع و جامد با برد‌های کوتاه (تا ۱۰۰۰ کیلومتر) و متوسط (بین ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ کیلومتر) دارد.

درمیان موشک‌هایی که اخیرا سپاه شلیک کرد، موشک‌هایی قرار دارند که برد بالای ۲۰۰۰کیلومتر و سرعتی چندین برابر سرعت صوت دارند. موشک‌هایی که اگر از نطنز شلیک شوند، در حدود ۷دقیقه به قلب تأسیسات اتمی دیمونای رژیم صهیونیستی اصابت خواهند کرد. از سوی دیگر، ایران در منطقه پرچم دار محوری به نام مقاومت است. انصارا... یمن، حزب ا... لبنان، گروه‌های مقاومت فلسطین، حشد شعبی در عراق و سوریه جزو این محور هستند.

در واقع محور مقاومت از مجموعه‌ای از کشور‌ها و گروه‌هایی تشکیل می‌شود که همگی در عرصه نظامی تبحر خاص و کارنامه موفقی دارند و این یعنی زنگ خطر برای رژیم صهیونیستی؛ به محض شلیک اولین موشک یا پرواز اولین جنگنده صهیونیستی به سمت ایران، این مجموعه منطقه‌ای فعال شده و پایان کار رژیم صهیونیستی را رقم خواهد زد.
واقعیت این است که رژیم صهیونیستی به دلایل مختلف آماده واردشدن به درگیری گسترده با ایران نیست.

«اسپوتنیک» در گزارشی اعلام کرده است که اسرائیل بدون چراغ سبز آمریکا و اروپا به ایران حمله نمی‌کند و از مقابله با سلاح‌های ایرانی می‌ترسد. «نیویورک تایمز» نیز به نقل از دو مقام ارشد صهیونیستی اعلام کرده است که حداقل دو سال طول می‌کشد تا اسرائیل برای انجام حمله‌ای مؤثر به ایران آماده شود. «نیویورک تایمز» همچنین اعلام کرده است که حمله‌ای که مقامات صهیونیستی تهدید به انجام آن علیه ایران برای نابودی بسیاری از سایت‌های هسته‌ای می‌کنند، فراتر از توانایی‌ها و منابع نظامی کنونی صهیونیستی است.

گزارش این رسانه‌های خارجی درباره ناتوانی رژیم صهیونیستی از هر گونه حمله نظامی به ایران را می‌توان در اظهارات جانشین فرمانده کل ارتش ملاحظه کرد. امیر محمدحسین دادرس در پاسخ به تهدیدات پوشالی رژیم صهیونیستی گفت: امروز عربده کشی‌هایی که رژیم صهیونیستی می‌کند و ناله‌هایی که می‌زند، به خاطر این است که قدرت هماوردی با ما را ندارد. برای این است که می‌بیند اگر زمانی از ما خشم دریافت کند، دیگر از جا بلند نخواهد شد. این آن عزتی است که خدا به ما داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->