پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تهران به شرایط ناپایدار کرونایی رسید | رشد ۱۵ درصدی مراجعات سرپایی کووید (۲۸ دی ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۶۲۷۶
  • ۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۴
تهران به شرایط ناپایدار کرونایی رسید | رشد ۱۵ درصدی مراجعات سرپایی کووید (۲۸ دی ۱۴۰۰)
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در استان تهران ضمن تشریح وضعیت بیماری در این استان، گفت: ۲۲ میلیون و ۷۵۰ هزار نفر در تهران واکسن کرونا دریافت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا زالی در جلسه قرارگاه عملیاتی کرونا شهر تهران که با حضور شهردار تهران برگزار شد، گفت: از زمان حضور شهردار جدید شاهد تحول جدی در میزان مشارکت جدی مسئولانه در زمینه کرونا هستیم. مقدم‌ترین دستگاهی که قرارگاه تبیین کردند شهرداری تهران بودند.در واکسیناسیون شاهد مشارکت شبانه‌روزی شهرداری بودیم.


وی افزود: یکی از نقاط غفلت شده در تهران در زمره مشمولین آسیب های اجتماعی بود که جزو مقدم ترین گروههایی بودند که واکسیناسیون آنها انجام شد.

زالی با بیان اینکه تهران ویژگی های متفاوتی دارد و هربار باید طرحی نو در مقابله با کرونا در نظر گرفته شود، گفت: شرایط مطلوبی در کشور به ویژه در تهران داریم‌. مجموع بیماران بستری در استان تهران ۷۵۸ بیمار کرونایی هستند که از این تعداد ۲۳۶ نفر در ای سی یو بستری هستند. روز گذشته ۲۴۰ بیمار جدید بستری شدند که ۳۹ مورد در آی سی یو بستری  هستند و نسبت به دوره قبلی آمار خوبی است. 

زالی با بیان اینکه روز گذشته۱۴۰۰ بیمار سرپایی داشتیم گفت: آمار مراجعین نسبت به هفته گذشته نشان می دهد با رشد ۱۰ تا ۱۵ درصدی در مراجعات سرپایی روبرو هستیم. الگوی مراجعات این بار بسیار خفیف است و دوران بیماری کوتاهی را سپری می کنند اما باید مراقبت کرد.

وی گفت: تعداد فوتی‌ها در ۲۴ ساعت گذشته ۷ نفر بود که تنها سه نفر از آنها پی سی آر مثبت داشتند و در کل تهران دیروز تنها ۶ مراجع اینتوبیشن بدحال داشتیم.

وی با تاکید بر اینکه شرایط در تهران ناپایدار و شکننده است گفت: در تهران بخش زیادی از مراجعین به بخش های خصوصی و مطب‌ها مراجعه می کنند و معمولا در آمار جمعی ممکن است درج نشوند و باید در تحلیل آمار دقت کنیم. در مجموع شرایط عمومی مطلوب اما شکننده است.

زالی به آمار واکسیناسیون در تهران نیز اشاره کرد و افزود: در تهران ۲۲ میلیون و ۷۵۰ هزار نفر واکسن دریافت کردند که ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دز اول و ۹ میلیون و ۱۲۹ هزار نفر دز دوم و دو میلیون  و ۲۲۰ هزار نفر  دز سوم را دریافت کردند.دیروز در تهران ۷۵ هزار واکسن تزریق شد که ۶۰ هزار مورد دز سوم بودند.‌

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->