گالانت: ایران موشک‌های ۵۰۰ تا ۹۰۰ کیلویی به اسرائیل شلیک کرده است ۴۱۰ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین تبادل شدند گفت‌و‌گو پوتین و پزشکیان درباره مذاکرات ایران و آمریکا رژیم صهیونیستی به صنعاء پایتخت یمن حمله کرد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر خارجه طالبان هفته آینده به تهران می‌آید (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مراسم بزرگداشت شهدای خدمت، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: برخورد با اتباع غیرمجاز، وظیفه ذاتی پلیس است سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: هدف ما افزایش رضایت‌مندی زائران مشهد است + فیلم ویدئو |وزیر بهداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه: در حادثه بندرعباس حدود هزار و ۵۰۰ مجروح در یک لحظه ایجاد شد عراقچی پس از ورود به قم، به زیارت حضرت معصومه(س) رفت زمان برگزاری دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد سخنگوی دولت: در مورد حجاب از انجام کار‌های بی‌قاعده و بی‌برنامه پرهیز شود| حل مشکل قطع برق زمان بر است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نشست خبری متفاوت سخنگوی دولت در بیمارستانی در تهران (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «الجولانی» در اولین سفر اروپایی به فرانسه می‌رود محبی‌نیا: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است ویتکاف: مذاکرات با ایران مثبت است و در حال پیشرفت هستیم دونالد ترامپ هفته آینده به خاورمیانه می‌آید تعلیق پرواز شرکت‌های اروپایی به بن‌گوریون ادامه دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترفند تازه چینی‌ها برای دور زدن تعرفه‌های ترامپ و صادرات به آمریکا عراقچی در دیدار با رئیس‌جمهور پاکستان چه گفت؟ (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بمباران کارخانه سیمان یمن توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی ۲۱ مصدوم برجای گذاشت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش مدت اعتبار ویزای ورود به ایران برای متقاضیان از آمریکا نامه ایران به شورای امنیت درپی تهدیدات نتانیاهو | هرگونه ماجراجویی نظامی با پاسخ سریع و متناسب مواجه خواهد شد وعده هزار دلاری ترامپ برای اخراج مهاجران از آمریکا تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود عراقچی: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است رئیس‌جمهور در مشهد: اگر نمی‌توانیم عدالت و کرامت را در جامعه پیاده کنیم، مشکل ما هستیم نه مردم+ویدئو زمان احتمالی دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا اعلام شد
سرخط خبرها

عضو کمیسیون صنایع مجلس: نیازمند سازوکار بیمه کیفیت خودروی ایرانی هستیم

  • کد خبر: ۹۶۴۵۳
  • ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳
عضو کمیسیون صنایع مجلس: نیازمند سازوکار بیمه کیفیت خودروی ایرانی هستیم
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به ضرورت سازوکار بیمه کیفیت خودروی ایرانی اشاره کرد و از طرحی در کمیسیون صنایع و معادن خبر داد که بندی از آن به بیمه کیفیت خودروهای ایرانی اشاره می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روح الله ایزدخواه در مورد باز نشدن ایربگ خودروهای ایرانی در تصادف زنجیره‌ای بهبهان گفت: سازوکار نظارت بر کیفیت خودروهای ایرانی ناقص است. استانداردهای هشتاد و پنج گانه فقط در خودروی نمونه عرضه شده، بررسی می‌شود.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم در مورد بیمه کیفیت خودرو اظهار کرد: ما نیازمند سازوکار بیمه کیفیت خودرو هستیم. بیمه کیفیت خودرو یعنی تضمین کیفیت خودرو توسط یک سازمان بیمه. این سازوکار در همه جای دنیا پیاده شده است.

طرحی در کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای بیمه کیفیت خودرو طراحی شده است

نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم از تهیه طرحی در کمیسیون صنایع و معادن مجلس خبر داد که یکی از بندهای آن به موضوع بیمه کیفیت خودرو اشاره می‌کند.

وی افزود: این طرح آماده ارائه است. امیدوارم به‌زودی در صحن علنی مطرح شود تا هر چه سریع‌تر سازوکار بیمه کیفیت خودرو در کشور راه بیفتد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم اظهار کرد: اگر بیمه کیفیت خودرو وجود نداشته باشد، مشتری خودرو باید یک تنه با خودروساز در بیفتد تا بتواند حقش را از تعهدات خودروساز بگیرد. ما نیازمند ایجاد یک سازوکار واسط بین مشتری و خودروساز هستیم.

ایزدخواه در خصوص مزایای بیمه کیفیت خودرو گفت: مزیت بیمه کیفیت خودرو این است که به جای مواجهه مشتری یک لاقبا با شرکت خودروساز، شرکت بیمه با خودروساز درمی‌افتد. اگر عدم تطابق کیفیت ادعا شده با واقعیت، اتفاق بیفتد و تعهد خودروساز نقض شود، شرکت بیمه جرایمش را از خودروساز می‌گیرد و به مشتری پرداخت می‌کند.

وی با بیان اینکه «در همه جای دنیا خودروسازان علاوه بر بیمه شخص ثالث، بیمه کیفیت هم می‌کنند» گفت: خریداران خودروهای جدید ادعا می‌کنند که مشکلاتی مثل حذف امکانات ادعا شده وجود دارد و خودروسازان اقدام به حذف بعضی امکانات می‌کنند.

خواستار نظارت سخت‌گیرانه هستیم؛ هیچ دستگاه نظارتی پاسخ دندان‌گیری به ما نداد

وی با بیان اینکه دستگاه های نظارتی هم باید تعارف با خودروساز را کنار بگذارند، گفت: نهادهای نظارتی باید نظارت سخت‌گیرانه‌تری داشته باشند. نارضایتی‌ها از کیفیت خودرو امروز افزایش یافته و تعجب ما این است که چرا نهادهای نظارتی در این موارد سکوت می‌کنند؟

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: اخیرا در خصوص مشکلی در یک شرکت خودروساز ورود کردم و به دستگاه نظارتی نامه‌نگاری کردم، اما هیچ دستگاهی پاسخ دندان‌گیری به ما نداد که چرا کیفیت این خودرو بد است، این مسئله چند هزار شاکی نسبت به سهل‌انگاری در ارائه استانداردها داشت. متأسفانه جواب کاملی از سوی دستگاه نظارتی داده نشد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به قیمت بالای خودروی ایرانی در بازار گفت: مشهور است که در خودروهای جدید کیفیت خودرو افت کرده است. این مهم هم باید از سوی دستگاه های نظارتی پیگیری شود. نظارت بر کیفیت خودرو باید بیش از گذشته باشد که متأسفانه شاهد این سخت گیری نیستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->