احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است
سرخط خبرها
راهپیمایی «ابراز انزجار از اغتشاشگران و میثاق با ولایت» در مشهد

مشهدی‌ها با ولایت تجدید میثاق کردند

  • کد خبر: ۹۶۴۷
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۴
مشهدی‌ها با ولایت تجدید میثاق کردند
راهپیمایی «ابراز انزجار از اغتشاشگران و میثاق با ولایت» از دقایقی پیش با حضور اقشار مختلف مردم از میدان شهدا به سوی حرم مطهر رضوی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بار دیگر زنان و مردان دلیر خطه خورشید با حضور پرشور در راهپیمایی ضد استکباری و علیه اقدامات ضد انقلاب ضمن تجدید پیمان با ولایت و رهبری، وقایع و ناامنی‌های اخیر توسط افراد ضد نظام را محکوم کردند.

 پس از اقدام سران سه قوه در خصوص اصلاح نرخ سوخت، برخی شهرهای کشور برای مدتی کوتاه صحنه ناآرامی و حرکات ضد انقلابی توسط دست نشانده‌های دشمنان این نظام بود و بار دیگر سعی داشتند اعتراضات مردمی را به صحنه آشوب تبدیل کنند.

با هوشیاری ملت غیور ایران و همراهی آنها با دولت و دستگاه‌های امنیتی، این آشوب‌ها و حرکات ضدانقلابی در کمتر از ۴۸ ساعت خنثی و بار دیگر ناکامی بر چهره دشمنان این مرز و بوم نقش بست.

شهرهای مختلف کشور نیز طی روزهای اخیر شاهد حضور پرشور مردم انقلابی در محکومیت اغتشاشات و ناآرامی‌ها بود و ندای حمایت از نظام ، انقلاب و امنیت جمهوری اسلامی ایران طی روزهای اخیر در اقصی نقاط کشور بلند شد.

امروز نیز در حرکتی هماهنگ و ضداستکباری راهپیمایی در شهرهای مختلف کشور برپا شد و مردم مشهد نیز همصدا با سایر ملت ایران حرکات اخیر را محکوم کردند، مسئولان نظامی، انتظامی، امنیتی و اجرایی خراسان رضوی از جمله استاندار، رئیس کل دادگستری استان و امام جمعه مشهد نیز در این راهپیمایی همدوش مردم حضور دارند.

راهپیمایی برائت شهروندان مشهد از اغتشاشات اخیر از ساعت ۱۰ صبح امروز از میدان شهدا به سوی حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) آغاز شد و خیل راهپیمایان با در دست داشتن پلاکاردهایی در حمایت از نظام و رهبری و سردادن شعارهای ضد استکباری نظیر "مرگ بر آمریکا، مرگ بر استبداد و مرگ بر فتنه‌گر، آمریکا در چه فکریه خامنه ای خمینیه، فتنه‌گر ننگت باد، نوکر آمریکایی شرمت باد، تنها راه نجات کشور اطاعت از رهبری است ،آماده‌ایم برای جانفشانی، آشوبگر بی ریشه ایران دمشق نمی‌شه، نبرد با بیکاری حرف دل امت است، آشوبگر فتنه گر دشمن این ملت است"، انزجار خود را نسبت به وقایع ضد امنیتی در کشور نشان دادند.

راهیمایی شهروندان مشهد تا حرم مطهر رضوی ادامه دارد و با شرکت در نماز جمعه پایان می‌یابد.

مردم در این راهپیمایی ضمن میثاق با ولایت و حمایت از امنیت کشور خواستار جلوگیری از گرانی و استمرار فعالیت دستگاه‌های نظارتی در بازار نیز بودند.

این در حالی است که طرح‌های کنترل و نظارت بر بازار در خراسان رضوی از ابتدای هفته گذشته با دستور استاندار و با جدیت در حال اجراست و استاندار خراسان رضوی نیز چهارشنبه گذشته در نشست شورای اداری استان با قدردانی از نهادهای امنیتی و انتظامی به خاطر تلاش برای تامین امنیت مردم گفت: سیاست شورای تامین استان در یک سال گذشته این بوده است که در مقابل کسانی که به حق معترض هستند و مسیر قانونی را طی می‌کنند، در کنار گفت‌ و گو و اقناع، به دنبال حل مشکلات آن‌ها باشد.

علیرضا رزم حسینی افزود: اینکه فردی بخواهد بانک یا منزلی را به آتش بکشد، معلوم است که نیروی انتظامی با آن‌ بر اساس قانون برخورد می‌کند.

وی با اشاره به اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر اینکه اعتراض حق مردم است اظهار داشت: اغتشاشگران از مردم نبودند و در قالب گروه‌های ۲۰ تا ۳۰ نفره سازماندهی شده بودند.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه مدیران استانی باید به صورت مستمر با مردم ملاقات عمومی داشته باشند گفت: از رسانه‌های استان و صدا و سیما بابت اقدامات خوب آن‌ها در حوزه مقابله با جنگ روانی دشمن قدردانی می‌کنم.

وی با بیان اینکه رمز بقای این نظام مردم هستند و باید رضایت آنان را جلب کنیم افزود: امنیت ملی و استانی ما به قدرت اقتصادی گره خورده است، بنابراین با همین اعتقاد به سوی تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی پیش می‌رویم.

وی ادامه داد: براساس مصوبات شورای تامین و ابلاغیه دولت و وزارت کشور، مسئله نظارت و کنترل قیمت‌ها در بازار و تامین کالای اساسی مورد نیاز مردم باید با قدرت توسط مدیران مربوطه مورد توجه قرار گیرد.

 

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->