نوازی دربی روی نیمکت استقلال می‌نشیند همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی
سرخط خبرها

تماشاگران ویژه بازی سپاهان و شهرداری ارومیه!

  • کد خبر: ۹۶۵۰۶
  • ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۹
تماشاگران ویژه بازی سپاهان و شهرداری ارومیه!
سپاهان در جلوی چشمان سرمربی تیم ملی والیبال از سد شهرداری ارومیه گذشت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته نوزدهم، به میزبانی ارومیه برگزار شد، شهری که قرار بود میزبان دو دیدار والیبالی باشد، اما بازی دو تیم آذرباتری ارومیه و لبنیات هراز آمل به دلیل ایجاد برخی حواشی، از سوی ناظر متوقف شد تا سالن غدیر مهیای میزبانی از رقابت حساس شهرداری ارومیه و فولاد مبارکه سپاهان شود؛ جایی که شاگردان رحمان محمدی‌راد در تیم اصفهانی با ثبت نتیجه سه بر صفر و کسب امتیازات ۲۵ بر ۲۱، ۲۵ بر ۱۷ و ۲۵ بر ۲۳ به شانزدهمین پیروزی خود دست یافتند.
بازی دو تیم والیبال سپاهان و شهرداری ارومیه در سالن غدیر دو تماشاگر ویژه هم داشت. سرمربی و بازیکن تیم ملی والیبال بزرگسالان (بهروز عطایی و میثم صالحی) در کنار هم و به اتفاق تماشاگر این دیدار بودند.
صالحی با وجود ارومیه‌ای بودن، همانند میلاد عبادی پور از جمله دست پرورده‌های عطایی در سال‌های اخیر در باشگاه کاله محسوب می‌شود که پله‌های ترقی، پوشیدن پیراهن تیم ملی در آنجا طی کرد و فصل گذشته یکی از برترین‌های لیگ با لباس شهرداری ارومیه شد.
میثم پس از عمل جراحی کتف در ایتالیا و جدایی از اولشتن، این روز‌ها دوران نقاهت خود را در کنار خانواده می‌گذراند و بازی لبنیات هراز با آذرباتری، بهترین فرصت برای ملاقات استاد و شاگرد بود. فرصتی که باعث شد تا سرمربی تیم ملی از نزدیک در جریان کم و کیف وضعیت صالحی قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->