گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

ضرر ۲۰ میلیون تومانی سهامداران عدالت

  • کد خبر: ۹۶۵۵۳
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۸
ضرر ۲۰ میلیون تومانی سهامداران عدالت
این روزها سهام عدالت مانند بورس وضعیت مناسبی ندارد و در هفته‌های اخیر با کاهش ارزش شدیدی روبرو شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سهام عدالت به عنوان یکی از طرح‌های اقتصادی عدالت محور و به هدف کاهش فاصله طبقاتی در کشور در سال ۱۳۸۴ تصویب و به اجرا رسید.

اما ارزش این سهام به دلیل سیاست های نادرست دولت دوازدهم در قبال بورس، با افت شدیدی مواجه شده است و بسیاری از افرادی که این سهام را به عنوان یک دارایی برای خود نگهداری کرده بودند، در وضعیت فعلی با کاهش ۵۳ درصدی ارزش آن در ۱۸ ماه گذشته مواجه شده اند.

۴۹ میلیون نفری که دارای برگه های سهام عدالت هستند در شرایط فعلی، نه می توانند این سهام را بفروشند و نه می توانند از آن استفاده خاصی کنند. طرح وثیقه گذاری سهام عدالت برای دریافت وام نیز اجرایی شده، اما هنوز هیچ آمار رسمی و غیررسمی از میزان پرداخت وام به این شیوه ارائه نشده است. به نظر می رسد این طرح نیز به دلیل درست ارزیابی نشدن با شکست روبرو شده است.

 از سهام عدالت چه خبر؟

۲۰ ماه از آزادسازی سهام عدالت می گذرد. بعد از این آزادسازی حدود ۲۰‌ میلیون نفر از افراد جامعه که فاقد سهام عدالت بودند پیگیر خرید یا دریافت این سهام شدند. به گفته نمایندگان مجلس ۱۰ میلیون نفر از جاماندگان سهام عدالت در سال آینده تعیین‌ تکلیف خواهند شد.

مرحبا، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، می‌گوید: سهام عدالت قانونی جدا است و در بودجه جانمایی نمی‌شود؛ طرح جاماندگان سهام عدالت در مجلس در حال بررسی است.

 سهام عدالت چقدر می‌ارزد؟

سهام عدالت از تعدادی سهام ارزنده و بزرگ بازار سرمایه تشکیل شده است که در هفته‌های گذشته با کاهش ارزش مواجه شده است. این سهام در دی ماه با کاهش ارزش مواجه شد و در هفته پایانی دی ماه این روند نزولی نیز ادامه‌دار بود و این سهام در هفته گذشته با افت ۴.۵۶ درصدی مواجه شد؛ این مساله در حالی رخ داده است که شاخص کل بورس و شاخص کل هم‌وزن بورس نیز به ترتیب با کاهش ۴.۱ و ۵.۱۲ درصدی در این هفته مواجه شدند.

ضرر ۲۰ میلیون تومانی سهامداران عدالت

برگه‌های سهام عدالت در قیمت‌های ۴۰۹ هزار تومانی، ۴۹۲ هزار تومانی، ۵۳۲ هزار تومانی و یک میلیون تومانی در هفته چهارم دی ماه به ترتیب با افت ۳۴۸ هزار تومانی، ۴۱۹ هزار تومانی، ۴۵۳ هزار تومانی و ۸۵۲ هزار تومانی نسبت به هفته سوم دی ماه مواجه شده‌اند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند، نمادهای حاضر در سبد سهام عدالت از ارزنده‌ترین سهم‌های بازار سرمایه هستند. با این حال، ارزش برگه‌های سهام عدالت در برگه‌های مختلف به ترتیب برابر است با ۷ میلیون و ۲۹۰ هزار تومان، ۸ میلیون و ۷۶۹ هزار تومان، ۹ میلیون و ۴۸۲ هزار تومان و ۱۷ میلیون و ۸۲۴ هزار تومان.

ضرر ۲۰ میلیون تومانی سهامداران عدالت

کاهش ارزش سبد سهام عدالت در یک سال و نیم گذشته موجب ایجاد ضرر و زیان زیادی برای سهامداران عدالت شده است. ارزش فعلی سهام عدالت نسبت به دوران اوج بازار در مرداد سال ۹۹ با افت ۵۳ درصدی مواجه شده است. این در حالی است که ارزش همین سبد در انتهای هفته اول، دوم و سوم دی ماه به ترتیب با افت ۴۹، ۵۰ و۵۱ درصدی مواجه بود.

ضرر ۲۰ میلیون تومانی سهامداران عدالت

ارزش سهام عدالت نسبت به اول مرداد سال گذشته به ترتیب با کاهش قیمت ۸ میلیون و ۲۸۹ هزار تومانی، ۹ میلیون و ۹۷۱ هزار تومانی، ۱۰ میلیون و ۷۸۲ هزار تومانی و ۲۰ میلیون و ۲۶۷ هزار تومانی روبرو شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->