سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند
سرخط خبرها
رئیس قوه قضائیه:

اجازه نخواهیم داد خللی در امنیت مردم ایجاد شود

  • کد خبر: ۹۶۶۲
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۲
اجازه نخواهیم داد خللی در امنیت مردم ایجاد شود
رئیس قوه قضائیه، جمهوری اسلامی ایران را در منطقه به عنوان امن‌ترین کشور عنوان کرد و گفت: خون شهدا، ایثارگران و خانواده معظم آن‌ها امروز پیش روی ما است و اجازه نخواهیم داد کوچک‌ترین خللی در امنیت مردم ایجاد شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی امروز (جمعه، اول آذر) در همایش گردهمایی سراسری گام دوم خیزش هسته‌های مساله‌محور، اظهار داشت: عدالت بعد از توحید فراگیرترین مفهوم از مفاهیم دینی ما مسلمانان به شمار می‌آید.
رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: اجرای عدالت از اهداف مهم نهضت الهی همچنین از مهمترین اهداف امام خمینی (ره) و خواسته ملت ایران است.
وی در ادامه عدالت و بعثت، عدالت و خلقت، عدالت و معاد، عدالت و فرج، عدالت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و قضایی را از جلوه‌های اجرای عدالت الهی عنوان کرد.
رئیس قوه قضائیه، با بیان اینکه عدالت به معنای توصیف نیست؛ بلکه سخن گفتن درباره عدالت اثباتی و اجرایی است، تاکید کرد: عدالت را در هر عرصه اجتماعی چگونه باید اجرایی کرد، این سخن مهمی است. در راس اجرای عدالت امام مقتدر و عادل حضور دارد. مراقبت وآسیب‌زایی و شناسایی اجرای عدالت در این مرحله ضروری است.
رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: اخم کردن کسی، فضاسازی و جوسازی مسئولان و هرکسی در جامعه بخواهد فضاسازی و جامعه را به دوقطبی تبدیل کند، همچنین به هیچ عنوان ملامت ملامت کنندگان و سرزنش‌کنندگان در مسیر سیره و سلوک ما اثر گذار نخواهد بود.
بدانید هر زمان اگر کسانی بخواهند از خواسته مردم سوء استفاده، در جامعه اغتشاش و ناامنی ایجاد، به اموال عمومی حمله و دست‌اندازی و خسارت وارد کنند، مجازات سختی در انتظار این دسته افراد خواهد بود.
وی تصریح کرد: امنیت کشور مساله بسیار مهمی است و در هیچ شرایطی اجازه نخواهیم داد اخلال در امنیت کشور ایجاد شود.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: جمهوری اسلامی ایران در منطقه به عنوان امن‌ترین کشور نام برده می‌شود، بنابراین خون شهدا، ایثارگران و خانواده معظم شهدا امروز پیش روی ما است؛ «اجازه نخواهیم داد کوچک‌ترین خللی در امنیت مردم ایجاد شود».
همایش گردهمایی سراسری گام دوم خیزش هسته‌های مساله‌محور با حضور بیش از ۲۵۰۰ نفر از اعضای بسیج در مجتمع فرهنگی و ورزشی میلاد نور در حال برگزاری است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->