واکنش یمن به نتایج نشست دوحه: ناامید کننده بود واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه آمریکا درباره ناآرامی‌های شهریور ۱۴۰۱ در ایران تشریح حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به اسرائیل (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) بازداشت شبکه جاسوسی مرتبط با رژیم صهیونیستی در ارومیه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو راهی آمریکا می‌شود (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۳۰ درصدی مراجعه به نهادهای خیریه برای تامین داروهای روانپزشکی در اسرائیل گوترش: می‌توان از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کرد ۱۰۶ فلسطینی دیگر در حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) یمن: در کمتر از ۳ ساعت به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ قدرتمندانه دادیم واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران را تبریک گفت پوتین از اجرای مرحله اصلی زاپاد ۲۰۲۵ بازدید کرد  پیام رهبر انقلاب درپی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران: از تلاش اعجاب‌انگیزتان تشکّر می‌کنم گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) پاپ لئو درباره وضعیت مردم غزه ابراز نگرانی کرد لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است ادعای انتخاب کفیل ریاست‌جمهوری پس از قهر احمدی‌نژاد تکذیب شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی خواستار موضع صریح ترامپ در قبال جنگ اوکراین شد عارف: پاکستان در ایام جنگ یک صدا از ایران حمایت کرد ترامپ: کشور‌های اروپایی از روسیه نفت نخرند پزشکیان: تضمین سلامت جسمی و روانی هر ایرانی وظیفه ماست حماس به عملیات گسترده ارتش صهیونیستی در شهر غزه واکنش نشان داد
سرخط خبرها

کلینتون: امیدوارم راهی برای تأثیر بر طالبان وجود داشته باشد

  • کد خبر: ۹۶۷۷۴
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸
کلینتون: امیدوارم راهی برای تأثیر بر طالبان وجود داشته باشد
هیلاری کلینتون، وزیر خارجه پیشین آمریکا می‌گوید: امیدوار است راهی برای تأثیر بر رژیم طالبان وجود داشته باشد تا از طریق فشارهای بین‌المللی و روش‌های دیگر تعامل با طالبان، آن‌ها را ترغیب کنند رویکردی متفاوت، حداقل در مورد آموزش زنان در پیش بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خانم کلینتون در یک صحبت با یک دختر جوان که در یک خانه امن در افغانستان مخفی شده، گفت که وضعیت در این کشور به شدت "ناپایدار و خطرناک" است.

کلینتون به این دختر گفت: "من هر کاری که بتوانم برای حمایت از دختران افغان خواهم کرد، حتی از راه دور تا آنها بتوانند به تحصیل خود در افغانستان ادامه دهند."

این دختر افغان به کلینتون گفت که قبل از تسلط طالبان او "زندگی شاد، فرصت‌های زیاد، حق تحصیل، کار و فعالیت مدنی" داشته است و حالا در خانه محدود شده، مجبور به مخفی کردن "هویت" خود است.

در همین حال، امیر خان متقی، وزیر خارجه طالبان که به دعوت نروژ روز شنبه در راس هیاتی عازم این کشور شد، می‌گوید در اسلو با مقام‌های نروژی، نمایندگان اروپایی و آمریکا و افغان‌ها درباره کمک‌های بشردوستانه بین المللی به افغانستان گفتگو می‌کند.

عمران خان، نخست وزیر پاکستان نیز گفته است که جامعه جهانی بنا به اصل "مسئولیت حفاظت" بین المللی باید به افغانها کمک کند.

او در توییتی نوشته است که در این شرایط اضطراری، جامعه جهانی کمک‌های بشردوستانه فوری به میلیون‌ها افغان در آستانه قحطی فراهم کند. به گفته او، این تعهد بنا به اصل "مسئولیت حفاظت" است که در قطعنامه سازمان ملل متحد به اتفاق آرا به تصویب رسیده است.

عمران خان خبر پیشنهاد گوردن براون، نخست وزیر بریتانیا را همرسانی کرده که اخیرا به دولت بریتانیا پیشنهاد کرده یک کنفرانس بین‌المللی را برای کمک به جلوگیری از "زمستان گرسنگی" در افغانستان، برگزار کند.

همزمان با سفر وزیر خارجه طالبان به نروژ، شماری از افغان‌ها امروز در برابر سفارت نروژ در لندن تظاهرات کردند.

آنها در شعارهایی از دولت نروژ می‌خواهند که طالبان را به رسمیت نشناسد. به گزارش بی‌بی‌سی تظاهرکنندگان می‌گویند دعوت از وزیر خارجه طالبان ممکن است تلویحا به معنی شناسایی دولت این گروه تلقی شود.

این درحالیست که نروژ تاکید کرده که این دعوت و نشست‌ها به منزله مشروعیت بخشیدن یا به رسمیت شناختن طالبان نیست.

وزیر خارجه طالبان گفت که در این سفر سه روزه، با نمایندگان کشورهای نروژ، اتحادیه اروپا، آمریکا و شماری از افغان‌ها گفتگو خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->