پیکر فرامرز ظلی‌پور در خاک آرام گرفت پیش‌بینی حضور دوندگان از ۱۵ کشور در جام امام رضا (ع) کمیته استیناف پرسپولیس و تراکتور را نقره داغ کرد اولین مسابقه فینال والیبال | شهداب سیلی اول را محکم زد! اعزام‌ ۲ وزنه‌بردار بانوی مشهدی به رقابت‌های جهانی شکست؛ آغاز کار شاگردان میثاقیان در سال جدید ۲ مشهدی در اردوی تیم‌ملی کشتی آزاد جوانان باخت بدموقع برای نماینده فوتسال مشهد در لیگ یک | زنگ شکست در جنگ اول پیام آشتی امباپه به وینیسیوس گزینه نهایی منچسترسیتی برای جانشینی دی‌بروینه کرونا در اردوی پرسپولیس حضور خطیر در هیئت رئیسه قانونی است؟ اندونگ و رضاییان در سبد خرید تراکتور| زنوزی به دنبال شکار بازیکنان استقلال امید عالیشاه برای دعوت به تیم ملی ازدست رفت| پایان فصل برای کاپیتان سرخ‌ها ستاره‌های لیورپول در آستانه جدایی | طوفان در راه آنفیلد سپاهان رقیب جدی استقلال در جذب امید ابراهیمی الهامی هفتمین سرمربی استقلال؟ | مدیران آبی نگران از دست رفتن جام حذفی آخرین امید‌های پرسپولیس برای رسیدن به لیگ نخبگان آسیا پیکان برای رسیدن به لیگ برتر سرعت گرفت! پیروزی پرگل بانوان فوتسال ایران مقابل ازبکستان
سرخط خبرها

اعتراض به داوری‌ها در والیبال، دوباره بالا گرفته است!

  • کد خبر: ۹۶۸۰۰
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۹
اعتراض به داوری‌ها در والیبال، دوباره بالا گرفته است!
از کنار اتفاقات یکی دو هفته اخیر در لیگ برتر والیبال اصلا نباید بی تفاوت رد شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، این روز‌ها رقابت سختی با رو به پایان رفتن دور گروهی لیگ برتر والیبال در جدول، در بالا و پائین و حتی در میانه آن در گرفته که می‌طلبد با توجه به جساسیت امتیازات، تا هم سازمان لیگ و هم کمیته داوران، هر دو در هماهنگی با هم، وسواس بیشتری از خود در انتخاب ناظران و داوران به خرج دهند تا کار به جا‌های باریک نکشد!
از کنار اتفاقات یکی دو هفته اخیر اصلا نباید بی تفاوت رد شد، اتفاقاتی که هر کدام در شرایط عادی و با حضور کامل تماشاگران می‌توانست، منجر به مشکلات تلخی شود! تازه در ارومیه که تنها ۲۰ درصد ورزشگاه در اختیار تماشاگران بود، بازی به تعطیلی کشانده شد و در برخی شهر‌ها که با قطع و وصل برق سالن همراه بود، اگر تجربه ناظران با تجربه نبود، پای جنجال‌های جدیدی باز می‌شد.
در این بین نمی‌توان همه قصور را به زمین تیم‌ها، بازیکنان و مربیان تحت فشار انداخت و بر اساس صحبت‌های برخی ناظران و آنچه که خود طی سال‌های اخیر شاهد بودیم، بخش بزرگی از این مشکلات به ضعف مدیریتی و فنی داوران بر می‌گردد که توانایی سوت زدن بازی‌های حساس را ندارند و بقولی دست و پایشان را گم می‌کنند! البته جناب فیروزی خود با توجه به اشرافی که بر کیفیت اکثر داوران دارد، نیک می‌داند، منظورمان کدام دسته از داوران هستند!
توقع داریم در این چند هفته به پایان دور مقدماتی، در خصوص چیدمان‌های ناظری و داوری، دقت بیشتری صورت گیرد تا مبادا خدای ناکرده، شاهد صحنه‌های نازیبا و زایل شدن حق تیمی باشیم. متاسفانه داشتن ویدیو چک هم علی رغم همه شعار‌ها، فعلا برای تیم‌ها در حد یک رویا و آرزوی دست نیافتنی است!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->