قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در  بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی
سرخط خبرها

بانک رفاه کارگران و شستا تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

  • کد خبر: ۹۷۰۲۰
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
بانک رفاه کارگران و شستا تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) و بانک رفاه کارگران با هدف هم‌افزایی دستگاه‌های تابعه سازمان تامین اجتماعی در راستای اجرای سیاست‌های کلان این سازمان در حوزه‌های بهبود وضعیت تولید ملی، رفع موانع تولید، محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زایی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، این تفاهم‌نامه توسط «علی رستمی» مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) و «اسماعیل للـه‌گانی» مدیرعامل بانک رفاه کارگران امضا شد.

علی رستمی مدیرعامل شستا، در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌ها و طرح‌های توسعه‌ای شستا گفت: این تفاهم‌نامه با هدف ارتقای سطح همکاری مشترک، تامین اعتبار پروژه‌ها، حمایت و پشتیبانی از تولید ملی، کمک به اشتغال‌زایی و تسهیل ارتباط میان طرفین در حوزه ارائه خدمات بانکی و مالی میان دو مجموعه‌، منعقد شد.

مدیرعامل شستا اختصاص تسهیلات برای پروژه‌های توسعه‌ای شستا و تامین سرمایه در گردش جهت خرید و تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی توسط بانک رفاه را از اولویت‌های این تفاهم برشمرد و افزود: هر دوطرف پتانسیل‌های بالایی در جذب سرمایه‌گذار و شرکای تجاری داخلی یا خارجی دارند و باید از ظرفیت‌های هر دو طرف بیشترین بهره‌برداری صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه جایگاه اقتصادی و گستردگی حوزه‌های فعالیت شستا به عنوان یک هلدینگ اقتصادی و استراتژیک بر کسی پوشیده نیست افزود: یقین دارم گسترش، شکل گیری و توسعه صنایع و شرکت‌های تابعه شستا می‌تواند این شرکت را به یکی از قطب‌های تولید و صادرات در منطقه تبدیل کند.

رستمی با بیان این نکته که حمایت از تولید باید یک کار همیشگی باشد، اضافه کرد: این حمایت نیز با تامین نقدینگی واحدهای تولیدی امکان پذیر است و بانک ها و سرمایه‌گذاران به عنوان شرکای تجاری در این زمینه نقش مهمی را ایفا می کنند.

مدیرعامل شستا، حمایت از صنایع تولیدی کشور را باعث ایجاد اشتغال و برقراری امنیت اجتماعی دانست و افزود: این لبیکی به فرمان مقام معظم رهبری در حمایت از جهش و رونق تولید در کشور است.

در ادامه جلسه اسماعیل لـله‌گانی مدیرعامل بانک رفاه با اشاره به تعاملات مالی و خدمات بانکی میان شستا و بانک رفاه افزود: براساس این تفاهم نامه و در راستای افزایش تعاملات و همکاری‌های فی ما بین، میز ویژه شستا و شرکت‌های تابعه آن در مجموعه بانک رفاه تشکیل شده است.

وی افزود: با تشکیل این میز تخصصی و ایجاد کارگروه‌های تخصصی در بانک و شرکت‌ها، سرعت سرمایه‌گذاری‌ها و ارائه خدمات به شستا و شرکت‌های تابعه سرعت خواهد گرفت.

مدیرعامل بانک رفاه با تاکید بر لزوم توجه استراتژی جدید بانک رفاه در افزایش تعامل با شرکت‌ها گفت: با استفاده از ظرفیت‌های مختلف بانک رفاه در خصوص تامین منابع می‌توان اعتبار مورد نیاز جهت توسعه پروژه‌ها را با بهترین شرایط ممکن تامین کرد.

للـه‌گانی با بیان اینکه امروز برای بانک رفاه روز مهمی است افزود : با توجه به پتانسیل و ظرفیت‌های شستا و شرکت‌های تابعه می‌توانیم علاوه بر سرمایه‌گذاری توسط منابع بانکی در جهت جذب سرمایه‌های خارجی هم اقدامات مهمی انجام دهیم.

وی همچنین ارائه خدمات صرافی، منابع ریالی، فروش سهام به شستا و شرکت‌های تابعه را از دیگر خدمات بانک رفاه به شستا برشمرد و افزود: ما در بانک با تشکیل اداره تخصصی حوزه سرمایه‌گذاری تلاش کردیم تا خواسته‌های مجموعه شستا را در سریع‌ترین زمان ممکن برآورده سازیم.

در پایان این جلسه تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت‌سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) و بانک رفاه کارگران توسط مدیران عامل دو مجموعه امضا شد.

منبع: شستارسانه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->