دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: در کنار کشور دوست و همسایه ایران می‌ایستیم ترامپ: به توافق آتش بس در غزه نزدیک هستیم ایران خواستار تحقیق فوری سازمان ملل درباره استفاده از مزدوران در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران شد اتحادیه اروپا سفیر چین را احضار کرد جهاد اسلامی: نتانیاهو بخواهد، توافق در ۵ دقیقه انجام می‌شود نتانیاهو: به دنبال توافق به هر قیمتی نیستیم باند فرودگاه تبریز ۹ روزه بازسازی شد تکرار تناقض‌گویی‌های «نتانیاهو» درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران آمریکا گزارشگر سازمان ملل را تحریم می‌کند اعلام جرم دادستان رشت علیه عضو شورای شهر جنگنده هندی در نزدیکی مرز پاکستان سقوط کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اظهارات نسنجیده بهانه به دست دشمن می‌دهد حماس با آزادی ۱۰ اسیر صهیونیست موافقت کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ۵ شهرک‌نشین صهیونیست در عملیات زیرگیری با خودرو زخمی شدند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) نیرو‌های مسلح یمن یک کشتی تجاری عازم به رژیم اسرائیل را غرق کردند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) قالیباف: پاسخ سختی به متجاوزان دادیم الجولانی، ارتفاعات جولان را در برابر تضمین حکومتش به صهیونیست‌ها واگذار می‌کند گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از هلاکت ۶۲ نظامی صهیونیست در غزه آمریکا علیه نهاد‌های مرتبط با ایران تحریم‌های جدید اعمال کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ویدئو | لحظاتی از آنچه رهبر انقلاب در طول این سال‌ها درباره‌ی #ایران_عزیز گفتند ناگفته‌هایی از دیدار وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با جولانی در ابوظبی گروسی: مسئله هسته‌ای کشور قدرتمندی مانند ایران با زور حل نمی‌شود یک نظامی صهیونیست دیگر توسط نیرو‌های مقاومت در شرق غزه به هلاکت رسید (۱۸ تیر ۱۴۰۴) سپاه از مردم خواست تروریست متواری را شناسایی کنند نماینده سازمان ملل در افغانستان: از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون، نزدیک به یک میلیون مهاجر به کشورشان بازگشته‌اند آیت‌الله علم‌الهدی: بسیج باید پیشگام در خدمت رسانی و حفظ آرامش مردم باشد | تفاوت ما با دشمن در هویت عاشورایی و ایمان به خداست جان باختن بیش از ۲۰۰۰ نفر اروپایی بر اثر موج گرمای شدید
سرخط خبرها

رئیس جمهور در نشست ستاد بزرگداشت دهه فجر: باید با تحریم و تحریف مبارزه کرد

  • کد خبر: ۹۷۰۹۲
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
رئیس جمهور در نشست ستاد بزرگداشت دهه فجر: باید با تحریم و تحریف مبارزه کرد
رئیس جمهور با تأکید بر دعوت و تبیین خوبی‌ها و نهی از زشتی‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی درمقابل صحنه سازی، شایعه پراکنی و فضاسازی‌های تحریف آمیز بیان کرد: امروز دشمن به دنبال ادامه تحریم با تحریف است. در مقابل تحریف و برای غلبه بر آن باید تبیین درست انجام شود و در این راستا شورای هماهنگی از جایگاه حساس و مهمی برخوردار است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابراهیم رئیسی در جلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر با گرامیداشت یاد امام (ره) بزرگوار و شهدای عالی قدر انقلاب اسلامی، بیان کرد: جریان تحریف و شایعه ساز با فضاسازی‌های کاذب به دنبال ایجاد انحراف در مسیر اصلاح و تحول است. شرط موفقیت در این میدان صلابت، ایستادگی و حرکت براساس برنامه ریزی دقیق و آگاهانه است.

رئیس جمهور بر ضروت ایجاد تحول در همه دستگاه‌ها و نهاد‌های کشور از جمله شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تأکید کرد و گفت: امروز تحول در همه دستگاه‌ها یک نیاز ضروری است.
رئیسی افزود: مأموریت اصلی و محوری همه دستگاه‌های کشور، ایجاد تحول و تلاش برای تبیین دستاورد‌ها در راستای نشاط و امیدآفرینی در جامعه است.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت حرکت در مسیر نورانی خط امام (ره) بیان کرد: بهترین تبیین کننده خط امام (ره)، رهبری عزیز هستند. خط امام (ره)، نجات بخش کشور است و هر جا به این خط نورانی و شاخص‌ها توجه شده، آنجا حوزه موفقیت ما بوده است.

رئیسی با بیان اینکه مراسم دهه فجر و ۲۲ بهمن درحقیقت بازخوانی جریان انقلاب اسلامی است، گفت: امروز مردم می‌خواهند نهاد‌های برخاسته از اراده آن‌ها در دولت و مجلس، عقب ماندگی‌ها را جبران کنند. ناترازی با شاخص‌های اصلی انقلاب اسلامی، مردم را رنج می‌دهد و انتظار دارند همه دستگاه و نهاد‌ها در تراز انقلاب اسلامی در مسیر رفع مشکلات و پیشرفت و آبادانی کشور گام بردارند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت ایجاد و تقویت روحیه امید در بین مردم، گفت: دشمنان تلاش بسیار زیادی برای ایجاد یأس و ناامیدی انجام می‌دهند و در این راستا بیان اقدامات انجام شده و طرح‌هایی که برای اجرا وجود دارد، می‌تواند موجب افزایش امید در مردم باشد.

وی افزود: امروز هر حرکتی در جهت امیدآفرینی در مردم، حرکت در جهت راهبرد جمهوری اسلامی ایران است و هر حرکتی در جهت ایجاد یأس و ناامیدی، حرکت در جهت راهبرد دشمن می‌باشد.

رئیسی بر اهمیت مردمی کردن مناسبت‌های دینی و ملی به ویژه ایام دهه فجر تأکید کرد و گفت: از افتخارات جمهوری اسلامی ایران، آن است که مبتنی بر اراده و رأی مردم شکل گرفته است و حرکت می‌کند و مردم در همه امور محوریت دارند. ۲۲بهمن جلوه امید در مردم و قله و جلوه تحول است که باید تداوم یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->