یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تایلند پرداخت مالی با رمزارز را قانونی کرد

  • کد خبر: ۹۷۱۷۰
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۰
تایلند پرداخت مالی با رمزارز را قانونی کرد
در حالی که بازار رمزارزها طی چند هفته اخیر سقوط سنگینی را تجربه کرده است، کشور تایلند به تازگی تصمیم دارد استفاده از رمزارزها در پرداخت‌های مالی این کشور را قانونی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، تنظیم‌کننده‌های بخش مالی تایلند در حال برنامه‌ریزی برای انتشار دستورالعمل‌هایی در خصوص استفاده از رمزارزها به عنوان نوعی از پرداخت هستند.

پایگاه خبری «فین بولد» در گزارشی در این خصوص نوشت: بانک مرکزی تایلند (BOT)، کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) و وزارت دارایی این کشور (MOF) در یک بیانیه مشترک اعلام کردند که استفاده از رمزارزها در پرداخت، تهدیدی برای بخش مالی تایلند است.

در این بیانیه با اشاره به استفاده گسترده از رمزارزها به عنوان شیوه‌ای از پرداخت، تاکید شده که نهادهای قانون‌گذار باید تمرکز خود را بر روی حفاظت از استفاده کنندگان قرار دهند.

براساس این گزارش، قانون‌گذاران تاکید کرده‌اند که آنها مزایا و نواقص استفاده از رمزارزها را در پرداخت و ریسک نوسان قیمت بررسی کرده و همچنین نگران جرایم سایبری، اطلاعات شخصی و پولشویی هستند.

انتظار می‌رود مقرراتی که نهادهای مالی تایلند بدنبال تصویب آن هستند، بر روی رمزارزهای منتخب تمرکز داشته باشد و در عین حال اهمیت نوآوری مالی را نیز در نظر بگیرد.

تایلند که در ماه‌های اخیر به عنوان یک بازار نوظهور برای استفاده از رمزارزها در نظر گرفته شده و به طور فزاینده‌ای در حال کار بر روی وضع قوانین و مقررات در این بخش است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->