یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: میزبانی بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای در ایران خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند وزارت خارجه چین: آمریکا نمی‌تواند هم به‌دنبال توافق باشد و هم اعمال فشار کند
سرخط خبرها

تهدید یمن مراسم نمایشگاه «اکسپو دبی» را به تعویق انداخت

  • کد خبر: ۹۷۱۷۷
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۳
تهدید یمن مراسم نمایشگاه «اکسپو دبی» را به تعویق انداخت
صفحه نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۰ دبی در توییتر روز چهارشنبه خبر از تعویق برخی از فعالیت‌های این نمایشگاه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایشگاه «اکسپو دبی»، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در قالب یک بیانیه که آن را «یک به‌روزرسانی مهم برای رویدادها» خواند، اعلام کرد که به دلایلی فوق‌العاده یکی از جشن‌های خود را لغو کرده است.

صفحه رسمی این نمایشگاه در شبکه توئیتر اعلام کرد: «باعث تأسف است که به عرض بازدیدکنندگان برسانیم با توجه به شرایطی فوق‌العاده، جشن "کایروکی" (یک گروه موسیقی) که قرار بود در تاریخ سی‌ام ژانویه (چهار روز دیگر) در سکوی "الیوبیل" در اکسپو ۲۰۲۰ دبی برگزار شود، به تعویق خواهد افتاد. زمان جدید برگزاری جشن به‌زودی از طریق صفحه‌های ما در فضای مجازی اطلا‌ع رسانی خواهد شد».

این نمایشگاه بدون اشاره به علت دقیق لغو این جشن، اضافه کرد: «گاهی اوقات در جریان برگزاری اکسپو ۲۰۲۰ دبی، این امکان وجود دارد که برخی رویداد‌ها و نمایش‌هایی که قرار برگزاری آن‌ها گرفته شده، لغو یا به دلایلی مختلف به زمان دیگری موکول شوند». این اطلاعیه نمایشگاه اکسپو تنها یک روز پس از پیام رمزآلود سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن منتشر شده است.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن، دیشب، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر با استفاده از هشتگ «اکسبو» در اشاره به نمایشگاه اکسپو دبی، نوشت: «[در مصاف]با ما شاید شکست بخوری... توصیه می‌کنیم مقصد را تغییر دهید». همزمان با این بیانیه، پایگاه خبری مرکز اطلاع‌رسانی انصارالله یمن به نقل از «نصرالدین عامر» معاون وزارت اطلاع‌رسانی یمن نوشت: «به نظر می‌رسد که دبی زیباتر باشد... آیا نیرو‌های ما در نمایشگاه (اشاره به اکسپو دبی) شرکت خواهند کرد؟ به خصوص آنکه چیز‌های خوبی برای نمایش گذاشتن هم دارند».

یحیی سریع پیش از این نیز در پیامی به سرمایه‌گذاران خارجی در امارات هشدار داده بود. او پیش از عملیات اخیر علیه ابوظبی گفته بود: «پس از فجایع امروزی که نیروی هوایی ائتلاف سعودی-آمریکایی-اماراتی در حق ملت عزیزمان مرتکب شد، ما به شرکت‌های خارجی در کشور کوچک امارات توصیه می‌کنیم که این کشور را ترک کنند». سریع در ادامه بیانیه یادشده همچنین هشدار داده بود: «تا زمانی که حکام امارات به تجاوز علیه ما ادامه می‌دهند، این یعنی شرکت‌های بیگانه در کشور کوچک ناامنی سرمایه‌گذاری کرده‌اند».

ارتش یمن هفته گذشته در عملیاتی موفق تحت عنوان «اعصار الیمن ۱» (طوفان یمن ۱) پالایشگاه نفت منطقه «المصفح» و فرودگاه ابوظبی را با موشک‌های بالستیک و پهپاد هدف قرار داد. سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن روز دوشنبه هفته جاری از مرحله دوم این عملیات در عمق خاک عربستان سعودی و امارات با عنوان «اعصار الیمن ۲» خبر داد. ارتش یمن اعلام کرد که نیرو‌های این کشور توانسته‌اند پایگاه هوایی «الظفره» و اهداف حساس دیگری را در ابوظبی با تعداد زیادی  موشک بالستیک «ذوالفقار» هدف قرار دهند.

سریع اضافه کرد که ارتش یمن اهداف حیاتی و مهم دیگری در دبی را با پهپاد «صماد ۳» و چند پایگاه‌های نظامی در عمق خاک عربستان سعودی در منطقه «شروره» و مناطق دیگر را با پهپاد‌های «صماد ۱» و «قاصف ۲k» در هم کوبیده است. سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن همچنین خبر داد که مراکز حساس و حیاتی در «جازان» و «عسیر» در جنوب عربستان سعودی با تعداد زیادی موشک‌های بالستیک هدف گرفته شده و موشک‌ها دقیقا با اهداف برخورد داشته‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->