حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند
سرخط خبرها

تهدید یمن مراسم نمایشگاه «اکسپو دبی» را به تعویق انداخت

  • کد خبر: ۹۷۱۷۷
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۳
تهدید یمن مراسم نمایشگاه «اکسپو دبی» را به تعویق انداخت
صفحه نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۰ دبی در توییتر روز چهارشنبه خبر از تعویق برخی از فعالیت‌های این نمایشگاه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایشگاه «اکسپو دبی»، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در قالب یک بیانیه که آن را «یک به‌روزرسانی مهم برای رویدادها» خواند، اعلام کرد که به دلایلی فوق‌العاده یکی از جشن‌های خود را لغو کرده است.

صفحه رسمی این نمایشگاه در شبکه توئیتر اعلام کرد: «باعث تأسف است که به عرض بازدیدکنندگان برسانیم با توجه به شرایطی فوق‌العاده، جشن "کایروکی" (یک گروه موسیقی) که قرار بود در تاریخ سی‌ام ژانویه (چهار روز دیگر) در سکوی "الیوبیل" در اکسپو ۲۰۲۰ دبی برگزار شود، به تعویق خواهد افتاد. زمان جدید برگزاری جشن به‌زودی از طریق صفحه‌های ما در فضای مجازی اطلا‌ع رسانی خواهد شد».

این نمایشگاه بدون اشاره به علت دقیق لغو این جشن، اضافه کرد: «گاهی اوقات در جریان برگزاری اکسپو ۲۰۲۰ دبی، این امکان وجود دارد که برخی رویداد‌ها و نمایش‌هایی که قرار برگزاری آن‌ها گرفته شده، لغو یا به دلایلی مختلف به زمان دیگری موکول شوند». این اطلاعیه نمایشگاه اکسپو تنها یک روز پس از پیام رمزآلود سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن منتشر شده است.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن، دیشب، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر با استفاده از هشتگ «اکسبو» در اشاره به نمایشگاه اکسپو دبی، نوشت: «[در مصاف]با ما شاید شکست بخوری... توصیه می‌کنیم مقصد را تغییر دهید». همزمان با این بیانیه، پایگاه خبری مرکز اطلاع‌رسانی انصارالله یمن به نقل از «نصرالدین عامر» معاون وزارت اطلاع‌رسانی یمن نوشت: «به نظر می‌رسد که دبی زیباتر باشد... آیا نیرو‌های ما در نمایشگاه (اشاره به اکسپو دبی) شرکت خواهند کرد؟ به خصوص آنکه چیز‌های خوبی برای نمایش گذاشتن هم دارند».

یحیی سریع پیش از این نیز در پیامی به سرمایه‌گذاران خارجی در امارات هشدار داده بود. او پیش از عملیات اخیر علیه ابوظبی گفته بود: «پس از فجایع امروزی که نیروی هوایی ائتلاف سعودی-آمریکایی-اماراتی در حق ملت عزیزمان مرتکب شد، ما به شرکت‌های خارجی در کشور کوچک امارات توصیه می‌کنیم که این کشور را ترک کنند». سریع در ادامه بیانیه یادشده همچنین هشدار داده بود: «تا زمانی که حکام امارات به تجاوز علیه ما ادامه می‌دهند، این یعنی شرکت‌های بیگانه در کشور کوچک ناامنی سرمایه‌گذاری کرده‌اند».

ارتش یمن هفته گذشته در عملیاتی موفق تحت عنوان «اعصار الیمن ۱» (طوفان یمن ۱) پالایشگاه نفت منطقه «المصفح» و فرودگاه ابوظبی را با موشک‌های بالستیک و پهپاد هدف قرار داد. سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن روز دوشنبه هفته جاری از مرحله دوم این عملیات در عمق خاک عربستان سعودی و امارات با عنوان «اعصار الیمن ۲» خبر داد. ارتش یمن اعلام کرد که نیرو‌های این کشور توانسته‌اند پایگاه هوایی «الظفره» و اهداف حساس دیگری را در ابوظبی با تعداد زیادی  موشک بالستیک «ذوالفقار» هدف قرار دهند.

سریع اضافه کرد که ارتش یمن اهداف حیاتی و مهم دیگری در دبی را با پهپاد «صماد ۳» و چند پایگاه‌های نظامی در عمق خاک عربستان سعودی در منطقه «شروره» و مناطق دیگر را با پهپاد‌های «صماد ۱» و «قاصف ۲k» در هم کوبیده است. سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن همچنین خبر داد که مراکز حساس و حیاتی در «جازان» و «عسیر» در جنوب عربستان سعودی با تعداد زیادی موشک‌های بالستیک هدف گرفته شده و موشک‌ها دقیقا با اهداف برخورد داشته‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->