پخش زنده بازی پرتغال و اسپانیا در فینال لیگ ملت‌های اروپا (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نخستین واکنش درویش به شایعه جدایی کارتال+ ویدئو| سرمربی پرسپولیس در فنرباغچه؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فرانسه و آلمان در لیگ ملت‌های اروپا| پایان تلخ ژرمن‌ها! امیری با پرسپولیس تمدید کرد، عالیشاه هم تمدید می‌کند؟ پهلوان در راه اصفهان کاریله استقلال را محکوم می‌کند؟ پخش زنده بازی آلمان و فرانسه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشنهاد عجیب زارع به استقلال جباری دوباره سرمربی استقلال شد | سرمربی خارجی منتفی است؟ جدایی مدافع مشهدی سپاهان تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد!
سرخط خبرها

تجمع بزرگ هواداران پرسپولیس مقابل وزارت ورزش+ عکس| شعار علیه سجادی!

  • کد خبر: ۹۷۴۰۴
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
تجمع بزرگ هواداران پرسپولیس مقابل وزارت ورزش+ عکس| شعار علیه سجادی!
هواداران معترض پرسپولیس چند روز بعد از استعفای یحیی گل محمدی مقابل وزارت ورزش و جوانان تجمع کردند و خواستار رسیدگی به وضعیت این باشگاه شدند. این تجمع بسیار بزرگ و چشمگیر بود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درسال‌های گذشته غالبا هواداران استقلال مقابل وزارت ورزش و جوانان تجمع می‌کردند، اما در سال جاری نوبت به هواداران پرسپولیس رسیده تا نسبت به وضعیت مالی تیم خود اعتراض کنند. از ساعات اولیه صبح امروز تعداد قابل توجهی از هواداران پرسپولیس مقابل وزارت ورزش و جوانان تجمع کردند. آن‌ها پلاکارد‌هایی با مضمون حمایت از یحیی گل محمدی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود، گل محمدی خط قرمز ما است. این اعتراض‌ها بعد از آنکه گل محمدی تا دوشنبه به مدیران باشگاه پرسپولیس مهلت داد که به وضعیت این تیم رسیدگی کنند، قوت بیشتری گرفت و حالا حمید سجادی در بدو ورود به وزارت ورزش و جوانان با فشار بسیار زیادی از جانب هواداران پرسپولیس مواجه است و روشن نیست چه برنامه‌ای برای برون رفت از این مشکل دارد.  

هواداران پرسپولیس براین باورند که وزیر ورزش و جوانان جدید بیش از همه هوای باشگاه استقلال را دارد و توجهی به وضعیت این باشگاه نمی‌کند که این نگاه ممکن است روز‌های پرتلاطمی را درانتظار وزیر ورزش قرار دهد.

بدون شک اگر سجادی نتواند از پس این بحران برآید با توجه به تعداد قابل توجه‌تر هواداران پرسپولیس در ایران مشکلات او دو چندان خواهد شد.جالب است که درمیان معترضان وحید قلیج، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس هم حضور داشت!

 

تجمع بزرگ هواداران پرسپولیس مقابل وزارت ورزش+ عکس| شعار علیه سجادی!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->