جزئیات توافقنامه همکاری نظامی میان دمشق و آنکارا اسامی کشور‌های حامی اعطای جایزه صلح نوبل به ترامپ منتشر شد اردن اظهارات نتانیاهو درباره «چشم‌انداز اسرائیل بزرگ» را به شدت محکوم کرد نوش آبادی، مدیر کل مجلس وزارت امور خارجه شد+ سوابق رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه: سال گذشته ۱۳۸ نفر از کارکنان دستگاه قضا اخراج یا محکوم شدند (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیامد‌های توافق صلح «قفقاز»؛ پایان منازعه دیرینه یا آغاز مسائل ژئوپلیتیک برای ایران و روسیه پزشکیان: رژیم جنایتکار تمام کشور‌های منطقه را حقیر و ذلیل می‌خواهد ولایتی: هر تحولی نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم انتشار متن نامه تروئیکای اروپایی به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه واکنش کنایه آمیز پزشکیان به ادعای نتانیاهو آمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی در نشست خبری لبنان: تصمیمات بیروت با همفکری مقاومت، برای جمهوری اسلامی قابل احترام است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: «دالان زنگزور» برای ایران بسیار حیاتی و اثرگذار است | ایران باید برای جلوگیری از اجرای این توافق اقدام کند آیت‌الله علم‌الهدی: دانشگاه فرهنگیان خط مقدم نبرد فرهنگی است واکنش تند اکبر گنجی به نتانیاهو: بزرگترین تروریست جهان کتاب مرا معرفی کرد، صدهزار خاک بر سر من! پاسخ عطوان به ترامپ و نتانیاهو: مردم غزه گله گوسفند نیستند | مقاومت هرگز سلاحش را زمین نمی‌گذارد دیدار نبیه بری و لاریجانی در بیروت انتقاد تند نماینده مجلس درباره طرح مدرسه مجازی بزرگسالان: بدون برق و اینترنت عدالت آموزشی ممکن نیست لاریجانی با رئیس جمهور لبنان در بیروت دیدار کرد | عون: لبنان امن و پایدار بماند (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) سودان خواستار تشدید فشار بر امارات شد رئیس جمهور: نخستین گام در رفع ناترازی انرژی برداشته شد رئیس پارلمان لبنان: حزب الله از بین رفتنی نیست شایعه جنجالی در رسانه‌های عربی: آیا وزیر خارجه جدید سوریه همان ابوبکر البغدادی است؟ جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا با حضور عارف تشکیل شد مخالفت مصر و عربستان با طرح رژیم اسرائیل برای اشغال غزه عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس: مکانیسم ماشه هیچ مبنای حقوقی ندارد حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان با ۲ مصدوم (۲۲ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پوتین: ناتو قول داد حتی یک اینچ هم به سمت شرق پیشروی نکند

  • کد خبر: ۹۷۸۲۲
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۱
پوتین: ناتو قول داد حتی یک اینچ هم به سمت شرق پیشروی نکند
پوتین در مورد پاسخ آمریکا به تضمین های امنیتی به روسیه گفت : به ما قول داده شده بود که ناتو حتی یک اینچ هم به سمت شرق پیشروی نکند اما آنها ما را فریب دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، پوتین عصر سه شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان اعلام کرد: مشخص است که نگرانی های اساسی روسیه از سوی ناتو نادیده گرفته شده است.

وی گفت: در واکنش غرب به پیشنهادات امنیتی روسیه شاهد توجه کافی به سه درخواست اصلی از جمله عدم گسترش ناتو نبوده ایم.

 رئیس جمهوری روسیه با بیان اینکه اوکراین برای ایالات متحده تنها ابزاری برای بازدارندگی روسیه و تلاش برای کشاندن روسیه به یک درگیری مسلحانه است؛ افزود: برای جلوگیری از توسعه منفی رویدادهای پیرامون اوکراین که روسیه نیز خواهان آن است، باید منافع همه را در نظر گرفت و راه حلی پیدا کرد.

پوتین اظهار امیدواری کرد که در نهایت راه حلی برای مساله تضمین های امنیتی پیدا شود، اما هنوز گفتن آن که دقیقا چه خواهد بود، دشوار است.

پوتین افزود: روسیه در حال بررسی دقیق پاسخ های آمریکا و ناتو در خصوص تضمین های امنیتی است.

به گفته وی، ناتو به حق کشورها برای انتخاب آزادانه اتحادها اشاره می کند، اما در عین حال تلاش می کند تا امنیت یک نفر را «به هزینه دیگران» تقویت کند.

او گفت: «اما فقط این نیست که به کسی حق بدهیم که آزادانه نحوه تضمین امنیت خود را انتخاب کند. بخش جدایی ناپذیر دوم می گوید که نمی توان اجازه داد که امنیت کسی به قیمت امنیت سایر کشورها تقویت شود.»

در ۲۶ ژانویه، ایالات متحده و ناتو پاسخ های کتبی خود را به ضمانت های امنیتی پیشنهادی مسکو تحویل دادند. آنها در بیانیه هایی اصول خود را در مذاکرات با مسکو بیان کردند.

منابع دولت آمریکا گفتند واشنگتن از مسکو خواسته است که پاسخ آینده آمریکا به خواسته های روسیه برای تضمین های امنیتی را منتشر نکند.

پوتین: نقض حقوق بشر در اوکراین سیستمی شده است

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در این کنفرانس مطبوعاتی پس از گفت و گو با ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان، گفت که نقض حقوق بشر در اوکراین سیستمی شده است.

وی افزود: طبیعتاً موضوع مربوط به حل و فصل مناقشه اوکراین نیز در دیدار با ویکتور اوربان مورد بحث قرار گرفت. پوتین گفت: وضعیت در کل اوکراین، از جمله نقض در حوزه حقوق بشر،  جنبه سیستمی پیدا کرده است.

 پوتین در دیدار با ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان گفته بود مجارستان گاز روسیه را پنج برابر ارزانتر از قیمت بازار اروپا می خرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->