انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و پایان جنگ رسانه آمریکایی: نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه عذرخواهی کرد بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین اعلام شد دیدار ترامپ و نتانیاهو برای گفت‌و‌گو درباره آتش‌بس در غزه برگزار شد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه | اسرائیل ضربه سخت امنیتی خورد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) تمدید تحریم‌های نیکاراگوئه توسط اتحادیه اروپا تروئیکای اروپا: دیپلماسی با ایران ادامه دارد پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت احتمال تعطیلی دولت آمریکا قوت گرفت (۷ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند مخالفت اردن برای دیدار بین وزرای اردنی و اسرائیلی گروسی بار دیگر اهمیت یافتن راه حل دیپلماتیک با ایران را تکرار کرد حادثه دریایی در ۱۱۰ مایلی جنوب شرقی عدن در یمن (۷ مهر ۱۴۰۴) کاخ سفید: به آتش‌بس در غزه بسیار نزدیک هستیم انگلیس تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) ازسرگیری‌ تحریم‌های غیرقانونی ژاپن علیه ایران (۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پوتین: ناتو قول داد حتی یک اینچ هم به سمت شرق پیشروی نکند

  • کد خبر: ۹۷۸۲۲
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۱
پوتین: ناتو قول داد حتی یک اینچ هم به سمت شرق پیشروی نکند
پوتین در مورد پاسخ آمریکا به تضمین های امنیتی به روسیه گفت : به ما قول داده شده بود که ناتو حتی یک اینچ هم به سمت شرق پیشروی نکند اما آنها ما را فریب دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، پوتین عصر سه شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان اعلام کرد: مشخص است که نگرانی های اساسی روسیه از سوی ناتو نادیده گرفته شده است.

وی گفت: در واکنش غرب به پیشنهادات امنیتی روسیه شاهد توجه کافی به سه درخواست اصلی از جمله عدم گسترش ناتو نبوده ایم.

 رئیس جمهوری روسیه با بیان اینکه اوکراین برای ایالات متحده تنها ابزاری برای بازدارندگی روسیه و تلاش برای کشاندن روسیه به یک درگیری مسلحانه است؛ افزود: برای جلوگیری از توسعه منفی رویدادهای پیرامون اوکراین که روسیه نیز خواهان آن است، باید منافع همه را در نظر گرفت و راه حلی پیدا کرد.

پوتین اظهار امیدواری کرد که در نهایت راه حلی برای مساله تضمین های امنیتی پیدا شود، اما هنوز گفتن آن که دقیقا چه خواهد بود، دشوار است.

پوتین افزود: روسیه در حال بررسی دقیق پاسخ های آمریکا و ناتو در خصوص تضمین های امنیتی است.

به گفته وی، ناتو به حق کشورها برای انتخاب آزادانه اتحادها اشاره می کند، اما در عین حال تلاش می کند تا امنیت یک نفر را «به هزینه دیگران» تقویت کند.

او گفت: «اما فقط این نیست که به کسی حق بدهیم که آزادانه نحوه تضمین امنیت خود را انتخاب کند. بخش جدایی ناپذیر دوم می گوید که نمی توان اجازه داد که امنیت کسی به قیمت امنیت سایر کشورها تقویت شود.»

در ۲۶ ژانویه، ایالات متحده و ناتو پاسخ های کتبی خود را به ضمانت های امنیتی پیشنهادی مسکو تحویل دادند. آنها در بیانیه هایی اصول خود را در مذاکرات با مسکو بیان کردند.

منابع دولت آمریکا گفتند واشنگتن از مسکو خواسته است که پاسخ آینده آمریکا به خواسته های روسیه برای تضمین های امنیتی را منتشر نکند.

پوتین: نقض حقوق بشر در اوکراین سیستمی شده است

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در این کنفرانس مطبوعاتی پس از گفت و گو با ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان، گفت که نقض حقوق بشر در اوکراین سیستمی شده است.

وی افزود: طبیعتاً موضوع مربوط به حل و فصل مناقشه اوکراین نیز در دیدار با ویکتور اوربان مورد بحث قرار گرفت. پوتین گفت: وضعیت در کل اوکراین، از جمله نقض در حوزه حقوق بشر،  جنبه سیستمی پیدا کرده است.

 پوتین در دیدار با ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان گفته بود مجارستان گاز روسیه را پنج برابر ارزانتر از قیمت بازار اروپا می خرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->