درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد
سرخط خبرها

درباره پویانمایی ایرانی «پهلوانان» و استقبال کاربران IMDB از آن

  • کد خبر: ۹۷۸۴۹
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۵
درباره پویانمایی ایرانی «پهلوانان» و استقبال کاربران IMDB از آن
با انتشار خبر تولید ادامه سریال «پهلوانان»، کاربران طی حرکتی خودجوش امتیاز این پویانمایی را در سایت IMDB از فرش به عرش رسانده اند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز - پوریای، ولی نامی آشنا برای جوانان ایران زمین است. آن‌هایی که در دهه ۷۰ و ۸۰ متولد شده اند، خاطرات بسیاری با این پویانمایی دارند. پهلوانی با گیس و محاسن سپید و صدایی متین و به یادماندنی که از مرحوم بیژن علی محمدی به یادگار باقی مانده است. چند روز پیش خبری مبنی بر تولید ادامه پویانمایی پهلوانان و پخش آن در نوروز ۱۴۰۱ منتشر شد.

خبری خوشایند که نوید تازه شدن ایام شیرین کودکی قشری وسیع را به همراه داشت. آن‌هایی که با ۵۲ قسمت ۳۰ دقیقه‌ای این پویانمایی زندگی کرده اند و حالا با انتشار خبر تولید ادامه این سریال، طی حرکتی خودجوش امتیاز این پویانمایی را در سایت IMDB از فرش به عرش رسانده اند.

مراجعه ایرانیان به سایت IMDB از روز یکشنبه آغاز شد و با دهان به دهان گشتن ماجرای بالا بردن امتیاز IMDB این پویانمایی، کم کم جماعت بسیاری روانه این سایت جهانی شدند. اینستاگرام و توییتر آمار لحظه به لحظه امتیاز این پویانمایی را گزارش می‌دادند و خبر به سرعت به گوش همگان می‌رسید. همین شد که پویانمایی قهرمانان یا همان پهلوان پوریای، ولی که با یک «یا علی» حریفان خود را ناک اوت می‌کرد، تنها در طی ۲۴ ساعت ۴۲ هزار رای گرفت. رای‌هایی که در کمال ناباوری تک تک قسمت‌های این پویانمایی را به بالای عدد ۹ کشیده و مجموع امتیاز آن را به عددی شناور در میان ۹.۹ و ۱۰ رساندند.

این یعنی در همین لحظه‌ای که نگارنده مشغول نوشتن این ماجراست، پویانمایی پهلوانان دو سریال مشهور بازی تاج و تخت و برکینگ بد را پشت سر گذاشته و از انیمه‌های معروف اتک آن تایتان و کیمیاگر تمام فلزی، گوی سبقت را ربوده است، البته با توجه به تعداد آرا هنوز راه زیادی تا دیده شدن این پویانمایی باقی مانده است؛ با این حال کاربران زیادی با دست مایه قرار دادن این ماجرا در توییتر و اینستاگرام به طنازی پرداخته اند. کاربری گفته بود: «بالاخره به قدرت کارما پی بردید؟ حالا خارجی‌ها باید در به در دنبال زیرنویس هماهنگ انگلیسی بگردند.» دیگری نوشته بود: «هرگز با یک ایرانی کل کل نکنید.»

پیجی اینستاگرامی متنی بامزه را انتشار داده بود که شرکت نتفلیکس دنبال خرید امتیاز پویانمایی پهلوانان از استودیو صبا است. منتقد دیگری، نوید بالاتر رفتن محبوبیت اسکندر، از جوکر و تانوس را داده بود. حالا اینکه پهلوانان تا چه زمانی می‌تواند رتبه‌ای که یک شبه صاحب شده است را حفظ کند، اهمیت چندانی ندارد؛ اما پیشنهاد این است که اگر کنجکاو دیدن این پویانمایی هستید، سری به سایت رسمی پهلوانان زده و قسمت‌های قبلی آن را با کیفیت بالا تماشا کنید؛ و برای برگشت ادامه این سریال پس از ۱۵ سال خودتان را آماده کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->