حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) فرمانده ارشد انتظامی خراسان رضوی: مردم، سرمایه اجتماعی پلیس هستند
سرخط خبرها

سردار ذوالقدر: همراهی امت با امام موجب پیروزی اسلام می‌شود

  • کد خبر: ۹۸۰۹۴
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۲
سردار ذوالقدر: همراهی امت با امام موجب پیروزی اسلام می‌شود
فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران گفت: آمریکایی‌ها می‌گویند شیعیان ژنی دارند که باید آن را به سربازان خود تزریق کنیم تا شجاع شوند غافل از این که در مردم ایران اسلامی ژن امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل (ع) و حضرت زینب کبری (س) وجود دارد و این فرهنگ باعث شده تا از هیچ دشمنی هراسی به دل راه ندهند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد ذوالقدر شامگاه پنجشنبه در مراسم یادواره شهدای روستای آب باریک ورامین که با حضور استاندار تهران برگزار شد، اظهار داشت: هر جا که امت امام در صحنه حضور داشت، پیروزی نصیب اسلام شد و هر جا امام بود، ولی امت همراهی نکرد، شکست ظاهری و یا باطنی نصیب اسلام شد.

وی افزود: حضرت علی (ع) امام بود، امت نیز حضور داشت، ولی جهل مردمی که حتی نماز می‌خواند و روزه می‌گرفت باعث شد تا دوران کوتاه حکومت حضرت علی (ع) به جنگ‌های داخلی اختصاص پیدا کند و برای ایشان فرصتی برای رسیدگی به اوضاع جهان اسلام باقی نماند.

وی گفت: امام حسن مجتبی (ع) امام بود، ولی امت نداشت و این امر باعث شد تا دشمن تا قلب خانه ایشان نفوذ کند.

ذوالقدر تصریح کرد: چه کسی بود که به امامت امام حسین (ع) ایمان نداشته باشد و نداند که ایشان نوه پیامبر (ص) است، ولی همراهی نکردن امت باعث شهادت امام و به اسارت رفتن اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام شد.

وی اظهار داشت: حرکت امام خمینی (ره) به عنوان بنیانگذار جمهوری اسلامی وقتی با حضور مردم همراه شد موجب گردید تا رژیم منحوس پهلوی سرنگون شده و اسلام در ایران حاکم شود.

وی تأکید کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تمام دشمنی‌های که در طول تاریخ اسلام علیه امت روا داشته شده بود، به مقابله با ایران اسلامی آمد.

وی افزود: کافران، ظالمان استکبار و منافقین انواع توطئه از جمله کودتا، جنگ، تجزیه، بمب‌گذاری، ترور، فتنه، کودتای طبس، قانون داماتو، مفاسد اجتماعی از طریق ماهواره، شبیخون فرهنگی و بیش از ۴۰ توطئه را علیه ایران به کار بستند تا مردم را از پای در آورند.

سردار ذوالقدر: آمریکایی‌ها دنبال ژن شیعیان هستند تا شجاع شوند

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران تأکید کرد: تا زمانی که امت با امام همراهی کند، دشمن محکوم به شکست است.

وی تأکید کرد: دشمن به دنبال ولایت، عمود خیمه اسلام بود، ولی جوانان و شهیدانی همچون شهید فهمیده و شهید حججی که حتی امام راحل را درک نکرده بودند، پای خیمه امت ایستادند و محکم‌تر از فولاد از حریم ولایت حراست کردند.

وی افزود: آمریکایی‌ها می‌گویند شیعیان ژنی دارند که باید آن را به سربازان خود تزریق کنیم تا شجاع شوند غافل از این که در مردم ایران اسلامی ژن امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل (ع) و حضرت زینب کبری (س) وجود دارد و این فرهنگ باعث شده تا از هیچ دشمنی هراسی به دل راه ندهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->