علیرضا قربانی: غمِ «الهه دختر سرزمین‌مان» داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه سروش جمشیدی: تانک‌خور‌ها یک چیز دیگر برای من بود «افسانه سپهر» به سینماها می آید درباره محمدرضا حیاتی که خبر رحلت امام خمینی (ره) را به اطلاع مردم رساند
سرخط خبرها

معرفی فیلم «نگهبان شب» رضا میرکریمی

  • کد خبر: ۹۸۱۹۳
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲
معرفی فیلم «نگهبان شب» رضا میرکریمی
رسول کارگری روستایی است که برای امرار معاش کنار خیابان می‌ایستد و دنبال کار روزمزدی است.

«نگهبان شب»معرفی فیلم «نگهبان شب» رضا میرکریمی

کارگردان: رضا میرکریمی

فیلمنامه: رضا میرکریمی، محمد داوودی

تهیه‌کننده: رضا میرکریمی

 

خلاصه داستان: رسول کارگری روستایی است که برای امرار معاش کنار خیابان می‌ایستد و دنبال کار روزمزدی است.

«پیرمرد پرسید: چرا دختر عمویت را نگرفتی؟ مگر نشان کرده هم نبودید؟ جوان سر به زیر انداخت و زیر لب پاسخ داد: آقا پسرعموهام گفتند سهمم از زمین‌ پدری را بزنم به اسم‌شون.

پیرمرد متعجب: خب می‌زدی، مگه نگفتی آب نداره؟ جوان آرام سرش را بالا آورد، توی چشم‌های خسته پیرمرد نگاه کرد و گفت: آقا ما رفته بودیم زن بگیریم نرفته بودیم که معامله کنیم!»

بازیگران: تورج الوند، لاله مرزبان، علی اکبر اصانلو، محسن کیایی، ویشکا آسایش و ...

عوامل فنی

  • مدیر فیلمبرداری: مرتضی هدایی
  • چهره پرداز: محمود دهقانی
  • طراح صحنه: سعید حسنلو
  • طراح لباس: زهرا صمدی
  • تدوین: رضامیرکریمی
  • صدابردار: سعید بجنوردی
  • صداگذار: امیرحسین قاسمی
  • موسیقی: ندارد
  • جلوه های ویژه میدانی: ندارد
  • جلوه های ویژه بصری: محمد برادران
  • عکاس: حافظ احمدی

محمدصادق میرکریمی، مجری طرح و مدیر تولید «نگهبان شب»، درباره فیلم گفته است: رضا میرکریمی همواره سعی می‌کند در هر کاری دست به تجربه‌ای تازه در فرم و روایت بزند، حتی برخی اوقات فضای قصه را نسبت به تجربه‌های قبلی تغییر می‌دهد. در «نگهبان شب» نیز از این لحاظ شاهد یک تفاوت آشکار خواهیم بود. البته جان‌مایه فیلم‌های این فیلمساز  یک نقطه اشتراک دارد؛ آن هم خانواده است.

...

برای انتخاب بازیگرها با توجه به شرایطی که کرونا به وجود آورده بود، طی فراخوانی سایتی را طراحی کردیم که همه علاقمندان می‌توانستند در آن سایت ثبت نام و رزومه کاری خود را بارگذاری کنند. علی‌رغم پیش بینی اولیه که فکر می‌کردم ۲-۳ هزار نفر از این موضوع استقبال کنند، بالای سیزده هزار نفر در این سایت ثبت نام کردند و ظرفیت سایت پر شد، به طوری که ما مجبور شدیم سایت را ببندیم. (مهر)


نظر منتقدان

مجید اسلامی

فیلم تازه‌ی میرکریمی عملا شبیه هیچ فیلمی نیست، نه فیلم‌های موسوم به واقع‌گرای اجتماعی (با این‌که خیلی چیزهایش شبیه آن‌هاست) و نه فیلم‌های قبلی خودش (با این که ادامه‌ی آن‌هاست). یک جور عزم راسخ در شکل‌گیری این فیلم دیده می‌شود که در انتخاب بازیگرانش نمایان است (شخصیت اصلی‌اش که معصومیتی شگفت‌انگیز دارد و دختر که کاملا مثل نابازیگرهاست و البته پیرمرد)، و در استراتژی فیلم که نمی‌خواهد زیادی دراماتیک باشد و نمی‌خواهد مثل خیلی‌ها با "فقر" کاسبی کند، از تغزلی شدن در دل واقع‌گرایی نمی‌ترسد و تا می‌تواند بر جزییات متمرکز می‌شود. این اوج مهارت و پختگی میرکریمی‌ست در مواجهه با موضوع‌های بسیار معمولی و مقابل دید، و چه خوب که از تجربه کردن ابایی ندارد، از فیلم‌های پیشین‌اش می‌آموزد ولی خودش را تکرار نمی‌کند. ترکیب عجیبی از صمیمیت «کودک و سرباز»، جسارت «به همین سادگی» و تغزل «یه حبه قند».


عکس و ویدئو

 
 
معرفی فیلم «دسته دختران» منیر قیدی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->