انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توضیحات زالی درباره غیرحضوری شدن دوباره مدارس تهران

  • کد خبر: ۹۸۲۰۲
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۱
  • ۱
توضیحات زالی درباره غیرحضوری شدن دوباره مدارس تهران
فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در استان تهران از تصمیم‌گیری برای ادامه فعالیت غیرحضوری دبستان‌ها در تهران پس از آنالیز آمار ابتلا در مدارس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا زالی در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: متاسفانه در گزارش‌های آمار کرونا ویروس مشاهده می‌کنیم سیر فزاینده و شتاب قابل توجهی در افزایش مبتلا و بستری‌ها داشته‌ایم. مطالعات نشان داده این سویه از وخامت برخوردار است و نباید در خصوص آن ساده‌انگاری انجام شود. تقریبا دامنه پیک شکل گرفته از امیکرون در دنیا نسبت به دلتا بیشتر است.

وی ادامه داد: اولین موضوع در راهبردهای مقابله‌ای با امیکرون موضوع تزریق واکسن است. بی‌تردید آسیب ساده‌انگاری را نباید گرفتارش شویم. تجربه جهانی نشان می‌دهد سویه امیکرون سیستم‌های بهداشتی را به چالش سختی کشیده است. برهمین اساس در روزهای اخیر بر میزان آمادگی بیش از پیش در سیستم بهداشتی استان تهران افزوده‌ایم.

زالی اظهار کرد: با حضور ۱۰۸ رئیس بیمارستان سمیناری برگزار شد و شرایط استان مورد بررسی قرار گرفت و سمینار دیگری به زودی در همین خصوص برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: موضوع دیگر بحث گسترش تخت‌های کودکان در بیمارستان‌های اطفال و بیمارستان‌های عمومی است که رشد بستری کودکان در بخش مراقبت‌های ویژه کودکان را نیز شاهد هستیم؛ لذا آمادگی بخش‌های کودکان باید افزایش پیدا کند.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در استان تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود بر لزوم تزریق دوز سوم واکسن کرونا تاکید کرد و افزود: پوشش دوز سوم در اکثر کشورهایی که میزان مرگ و میر آن‌ها کمتر بوده را شاهد هستیم لذا راحت‌ترین مداخله ترغیب مردم به دریافت دوز سوم است. در حال حاضر حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در تهران دوز سوم را دریافت کرده‌اند. اما هنوز فاصله زیادی با میزان تزریق دوز اول و دوم در تهران داریم. خوشبختانه در چند روز گذشته استقبال بیشتری برای تزریق واکسن در تهران را شاهد بوده‌ایم؛ به شکلی که روز گذشته ۱۱۱ هزار دز واکسن تزریق شده که از این تعداد ۹۹ هزار واکسن دز سوم و ۷۰۰۰ دز اول تزریق شده لذا تزریق دز سوم افزایش چشمگیری داشته است.

زالی بر لزوم فعالیت مراکز تزریق واکسن در تهران تا پایان سال تاکید کرد و افزود: سبد واکسن برای تزریق دز سوم در روزهای اخیر افزایش یافته است. از سوی دیگر همه دستگاه‌های اجرایی هرچه بتوانند از میزان تجمع و ازدحام در دستگاه‌های خود کم کنند قطعا به نفع سیستم بهداشت است؛ لذا دستگاه‌ها باید این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونای استان تهران در تشریح آمار سویه امیکرون نیز گفت: در هفته اخیر افزایش میزان بستری و ابتلا را در استان شاهد بوده‌ایم و در حوزه مراجعات سرپایی رشد ۱۵۷ درصدی را شاهد بوده‌ایم بستری در بخش مراقبت‌های ویژه نیز در سه هفته اخیر ۵۱ درصد رشد داشته است. در ۲۴ ساعت گذشته در بخش سرپایی ۱۶ هزار نفر مراجعه داشته‌ایم که از میزان مراجعین در هفته گذشته ۲۰ درصد افراد هفت تا ۱۲ سال بوده‌اند. افراد صفر تا یکسال یعنی نوزادان نیز میزان ابتلا در سویه امیکرون شدیدتر بوده و نیاز است که زودتر مراجعه انجام شود؛ لذا نیاز است که والدین اقدام به واکسن برای کودکان خود در دستور کار قرار دهند.

وی در خصوص ادامه غیرحضوری بودن مدارس ابتدایی در استان تهران گفت: در حال آنالیز ابتلا در مدارس هستیم که پس از آن تصمیم‌گیری لازم انجام خواهد شد. در استان تهران ۷۹۰۰ مدرسه وجود دارد که آمار آن‌ها در حال ثبت است. با گزارش به ستاد استان در این حوزه تصمیم‌گیری‌های بعدی انجام خواهد شد.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فردین
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
0
0
خدائی تابچه های مردم رانکشتید تعطیل نکنیدچون بچه های شما مدرسه نمیرند که ناراحت باشین همتون معلم خصوصی گرفتین خدا به داد این ملت برسه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->