عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

پیام بایدن به شهروندان آمریکایی: همین الان از اوکراین خارج شوید

  • کد خبر: ۹۸۸۱۶
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۹
پیام بایدن به شهروندان آمریکایی: همین الان از اوکراین خارج شوید
جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده، از شهروندان آمریکایی که در اوکراین به‌سرمی‌برند خواست که بلافاصله این کشور را ترک کنند و هشدار داد که اوضاع می‌تواند به‌سرعت آشفته بشود. وی اظهار داشت: «شهروندان آمریکایی باید همین الان [از اوکراین] خارج بشوند.»

به گزارش شهرآرانیوز؛ بایدن در مصاحبه‌ای با شبکه خبری ان‌بی‌سی اظهار داشت: «شهروندان آمریکایی باید همین الان [از اوکراین] خارج بشوند.»

وی با اشاره به روسیه که شمار بسیاری سرباز اطراف مرز اوکراین مستقر کرده است، گفت: «اینجا دیگر با یک سازمان تروریستی مواجه نیستیم. بلکه با یکی از بزرگ‌ترین ارتش‌های جهان طرف هستیم. شرایط بسیار متفاوت است و اوضاع می‌تواند خیلی سریع آشفته بشود.»

بایدن در این مصاحبه یادآور شد شرایط به گونه‌ای نیست که او بتواند نیروهای ایالات متحده را به منطقه اعزام کند تا آمریکایی‌هایی را نجات بدهند که سعی می‌کنند از اوکراین خارج شوند. او افزود: «لحظه‌ای که آمریکایی‌ها و روسیه به روی هم شلیک کنند، یک جنگ جهانی در خواهد گرفت.»

رئیس جمهور ایالات متحده در ادامه گفت که حتی اگر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، «آن‌قدر احمق باشد که وارد [این مخاصمه] بشود... باز آن‌قدر باهوش هست که کاری علیه شهروندان آمریکایی نکند.»

همزمان وزارت خارجه ایالات متحده نیز از شهروندان آمریکایی ساکن اوکراین خواست که با توجه به «افزایش تهدیدات نظامی روسیه» علیه اوکراین، بلافاصله این کشور را ترک کنند.

این وزارتخانه در اطلاعیه‌ای خطاب به شهروندان آمریکایی گفت: «با توجه به افزایش تهدیدات نظامی روسیه و کووید-۱۹ به اوکراین سفر نکنید. کسانی هم که در حال حاضر در اوکراین هستند باید همین اکنون با وسایل نقلیه خصوصی یا اداری آنجا را ترک کنند.»

روسیه اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به اوکراین را تکذیب کرده، اما در همین حال بیش از یکصد هزار نیروی نظامی در مجاورت مرز اوکراین مستقر کرده است.

از سویی شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از دو منبع مطلع گزارش داده که کاخ سفید طرح اعزام حدود دو هزار نیروی نظامی به لهستان را تایید کرده تا به آمریکایی‌هایی که می‌خواهند در صورت حمله روسیه به اوکراین از این کشور خارج شوند، کمک کند.

این وزارتخانه در اطلاعیه‌ای خطاب به شهروندان آمریکایی گفت: «با توجه به افزایش تهدیدات نظامی روسیه و کووید-۱۹ به اوکراین سفر نکنید. کسانی هم که در حال حاضر در اوکراین هستند باید همین اکنون با وسایل نقلیه خصوصی یا اداری آنجا را ترک کنند.»

روسیه اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به اوکراین را تکذیب کرده، اما در همین حال بیش از یکصد هزار نیروی نظامی در مجاورت مرز اوکراین مستقر کرده است.

از سویی شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از دو منبع مطلع گزارش داده که کاخ سفید طرح اعزام حدود دو هزار نیروی نظامی به لهستان را تایید کرده تا به آمریکایی‌هایی که می‌خواهند در صورت حمله روسیه به اوکراین از این کشور خارج شوند، کمک کند.

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->