ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود
سرخط خبرها

معمار تحریم‌های ایران کیست؟ | ریچارد نفیو از وزارت خارجه آمریکا جدا شد

  • کد خبر: ۹۹۲۷۵
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۷
معمار تحریم‌های ایران کیست؟ | ریچارد نفیو از وزارت خارجه آمریکا جدا شد
ریچارد نفیو که چندی پیش به دلیل اختلاف نظر با نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران از تیم مذاکره‌کننده آمریکا جدا شده بود، امروز در پیامی توئیتری اعلام کرد که وزارت امور خارجه آمریکا را نیز ترک کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ریچارد نفیو که به عنوان معمار تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران شناخته می‌شود روز سه‌شنبه در پیامی توئیتری اعلام کرد که دو ماه پس از جدایی از تیم مذاکره‌کننده آمریکا، از وزارت امور خارجه این کشور نیز جدا شده است.

ریچارد نفیو ابتدا در حساب کاربری خود در توئیتر درباره جدایی‌اش از تیم مذاکره‌کننده و وزارت امور خارجه آمریکا نوشت: «با توجه به اینکه طی هفته‌های اخیر این موضوع مورد توجه برخی افراد قرار گرفته است، من باید مواردی را شفاف‌سازی کنم. من در روز ۶ دسامبر [۱۵ آذر]به دلیل یک اختلاف نظر صریح در زمینه سیاست‌ها از تیم ایران در [وزارت امور خارجه]ایالات متحده جدا شدم. من هفته گذشته وزارت امور خارجه را نیز ترک کردم.»

وی در توئیت دیگری ادامه داد: «اگرچه دیدگاه‌های من از سوی تعداد اندکی به غلط تفسیر شده و این روند همچنان ادامه دارد، اما در حال حاضر با توجه به ماهیت مذاکراتی که در وین در جریان است، قصد ندارم جزئیات بیشتری را [در خصوص جدایی از تیم مذاکره‌کننده و وزارت خارجه آمریکا]بیان کنم.»

نفیو سپس در توئیت سوم خود مدعی شد که به حضور کوتاه خود در دولت بایدن افتخار می‌کند، اما حتی اگر دولت بایدن شغل دیگری [خارج از وزارت امور خارجه]به او پیشنهاد دهد، آن را نخواهد پذیرفت، زیرا ترجیح می‌دهد که به محیط دانشگاهی بازگردد.

اواخر ژانویه [اوایل بهمن‌ماه]یعنی حدود ۷ هفته پس از جدایی نفیو از تیم مذاکره‌کننده آمریکا در وین، منبع آگاه در گفتگو با شبکه خبری ان‌بی‌سی فاش کردند که تیم مذاکره‌کننده آمریکا در وین تغییر کرده است و ریچارد نفیو این تیم مذاکراتی را ترک کرده است تا یک نقش متفاوت را در وزارت خارجه آمریکا به‌عهده بگیرد.

این منابع آگاه به ان‌بی‌سی گفتند که ریچارد نفیو و رابرت مالی فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران بر سر مسیر مذاکرات وین اختلاف نظر داشته‌اند.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا نیز گفت: ریچارد نفیو نقش مهمی در تیم مذاکراتی آمریکا داشته و حدود یک سال در این تیم خدمت کرده است. وی همچنان در وزارت خارجه آمریکا باقی خواهد ماند.

نفیو در دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا در وزارت خارجه آمریکا حضور داشت و بخشی از تیمی بود که به تصویب ۴ قطعنامه (۱۷۹۷، ۱۷۴۷، ۱۸۰۳، ۱۹۲۹) در شورای امنیت علیه ایران کمک کرد.

او سال ۲۰۱۳ به تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای آمریکا پیوست و سرپرستی کارشناسان مسائل تحریمی در این تیم را به عهده گرفت. از نفیو به‌جهت نقشی که در همین دوران در طراحی شبکه تحریم‌ها علیه ایران داشته است به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین معماران شبکه تحریم‌ها ضد ایران یاد می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->