تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

خوابیدن با تکنیک ۴-۷-۸ را امتحان کنید

  • کد خبر: ۹۹۳۰۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲
خوابیدن با تکنیک ۴-۷-۸ را امتحان کنید
اگر از مشکلات مربوط به خواب رنج می‌برید، ذهن شما بی وقفه در حال سرکشی است و اگر مایلید تا از یک تکنیک تنفسی آسان و قدرتمند برای تسریع فرایند خواب استفاده کنید، پس وقت آن رسیده که با روش خواب ۴-۷-۸  آشنا شوید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این ترفند محبوب خواب از سوی دکتر اندرو ویل، مؤسس و مدیر مرکز پزشکی دانشگاه آریزونا توسعه یافته است. دکتر ویل روش خواب ۴ ۷ ۸  را به عنوان یک آرام بخش طبیعی برای سیستم عصبی توصیف می‌کند. این تکنیک تنفسی که به عنوان تنفس آرام بخش نیز شناخته می‌شود، یکی از سه روشی است که به وسیله دکتر ویل، متخصص تنفس، توصیه می‌شود. حال در ادامه با نحوه کارکرد این روش آشنا می‌شویم و اینکه انجام این تکنیک چگونه می‌تواند به شما کمک کند تا سریع‌تر بخوابید و استرس و اضطراب شبانه را مهار کنید.

تکنیک خواب ۴ ۷ ۸  چگونه کار می‌کند؟

دکتر ویل، در توصیف تکنیک تنفس ۴ ۷ ۸، توضیح می‌دهد که این تمرین زمانی که برای اولین بار آن را امتحان می‌کنید اثری نامحسوس دارد، اما با تکرار و تمرین مداوم قدرت می‌یابد. روش خواب ۴ ۷ ۸  با فعال کردن سیستم عصبی پاراسمپاتیک شما (PSNS) کار می‌کند. روان شناسان می‌گویند این سیستم مسئول فرایند استراحت و آرامش و برای خاموش کردن سیستم عصبی سمپاتیک (SNS) است که به وسیله آن پاسخ استرس و حالت «جنگ یا گریز» شما را آغاز می‌کنند. از طریق تنفس عمیق، منظم و ریتمیک، این تکنیک قدرتمند به شما کمک می‌کند تا سریع‌تر به خواب بروید و درعین حال هرگونه اضطراب و استرس احتمالی را از خود دور کنید.

چطور از تکنیک خواب ۴ ۷ ۸  استفاده کنیم؟

پیش از هر چیز، شما باید تکنیک تنفس را طی دو بار در روز و به صورت روزانه تمرین کنید. دقیقا مانند روش خواب نظامی، هر چه بیشتر از تکنیک خواب ۴ ۷ ۸ استفاده کنید، قدرت آن نیز افزایش می‌یابد. در مرحله دوم، اگر به آسم یا بیماری تنفسی مبتلا هستید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که این روش تنفسی برای شما بی خطر است. حال به نحوه استفاده از این روش می‌پردازیم:

* در یک موقعیت راحت قرار بگیرید و بدن خود را آرام کنید.
*نوک زبان خود را در مقابل بافت پشت دندان‌های جلویی (بالایی) قرار دهید.
* بازدم را از طریق دهان انجام داده و صدایی مانند هق هق ایجاد کنید.
*دهان خود را ببندید و به مدت ۴ ثانیه از بینی نفس بکشید.
* حالا نفس خود را به مدت ۷ ثانیه نگه دارید.
*به مدت ۸ ثانیه به طور کامل از دهان خود بازدم کنید و در حین انجام این کار، صدایی مانند هق هق ایجاد کنید.
* این فرایند به عنوان یک چرخه تنفسی محسوب می‌شود. این چرخه را ۳ تا ۴ بار و برای دو بار در طول روز تکرار کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->