زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

خوابیدن خلاقیت شما را چندبرابر می‌کند

  • کد خبر: ۹۶۱۸۸
  • ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۲
خوابیدن خلاقیت شما را چندبرابر می‌کند
زمان بین بیداری کامل و خواب راحت احتمالا مملو از خلاقیت‌های بالقوه است. دانشمندان در نشریه «Science Advances» گزارش دادند افرادی که به تازگی خوابی سبک داشته اند، بعد از آن قدرت حل مسئله از خود نشان داده اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زمان بین بیداری کامل و خواب راحت احتمالا مملو از خلاقیت‌های بالقوه است. دانشمندان در نشریه «Science Advances» گزارش دادند افرادی که به تازگی خوابی سبک داشته اند، بعد از آن قدرت حل مسئله از خود نشان داده اند. نتایج این پژوهش می‌تواند به رمزگشایی از لحظات زودگذر ابتدای خواب کمک کند و حتی راه‌های تقویت خلاقیت را نشان دهد.

به گزارش «دیجیاتو»، معروف است که نبوغ توماس ادیسون، مخترع خلاق و عاشق چرت، به دنبال این لحظات گرگ ومیشی خواب بوده است. می‌گویند او در حالی که دو گوی فلزی را بر فراز سینی‌های فلزی نگه می‌داشت، روی یک صندلی به خواب می‌رفت. وقتی خوابش عمیق می‌شد، گوی‌ها از دستانش می‌افتاد و صدای برخورد گوی‌ها با سینی‌های فلزی او را از خواب بیدار می‌کرد و او می‌توانست ایده‌های نوآورانه اش را قبل از اینکه در اعماق خوابش از دست بروند، نجات دهد.

دلفین اودیت (Delphine Odiette)، دانشمند علوم اعصاب شناختی در انستیتو مغز پاریس، و همکارانش از روش ادیسون برای پرورش خلاقیت الهام گرفتند. او و همکارانش ۱۰۳ انسان سالم را به آزمایشگاه خود دعوت کردند تا یک مسئله عددی دشوار را حل کنند. از داوطلبان خواسته شد تا رشته‌ای از اعداد را با استفاده از دو قانون ساده به یک دنباله کوچک‌تر تبدیل کنند. چیزی که آن‌ها به داوطلبان نگفتند، این بود که یک حقه ساده در مسئله وجود داشت؛ عدد دوم در دنباله همیشه پاسخ نهایی و درست بود. این حقه زمانی که کشف می‌شد، زمان حل مسئله را بسیار کوتاه می‌کرد.

بعد از ۶۰تلاش در یک رایانه، داوطلبان استراحتی بیست دقیقه‌ای در اتاقی آرام و تاریک جایزه می‌گرفتند. به داوطلبان که دراز می‌کشیدند و یک «ساعت هشدار» ادیسونی را نگه می‌داشتند (یک بطری نوشیدنی سبک در یک دست) گفته می‌شد که می‌توانند چشمان خود را ببندند و در صورت تمایل بخوابند. در همه این مدت، الکترود‌ها امواج مغزی آن‌ها را ثبت می‌کردند.

حدود نیمی از داوطلبان بیدار ماندند، ۲۴ نفر خوابیدند و در حالت سطحی و گذرای خواب به نام «N۱» باقی ماندند و ۱۴ نفر به مرحله عمیق‌تر خواب به نام «N۲» رسیدند.
بعد از استراحت، شرکت کنندگان به حل مسئله عددی خود بازگشتند. پژوهشگران تفاوت بارزی را بین گروه‌ها مشاهده کردند. افرادی که به خواب سطحی و اولیه رفته بودند، با احتمال ۲/ ۷برابر بیشتر از افرادی که نخوابیده بودند، و با احتمال ۵/ ۸برابر بیشتر از افرادی که به مرحله «N۲» رسیده بودند، حقه مخفی را تشخیص می‌دادند.

به گفته اودیت، چنین تفاوت شدیدی در این نوع آزمایش‌ها بسیار نادر است. «ما کاملا از شدت نتایج حیرت زده بودیم.» پژوهشگران همچنین به قول اودیت یک «ضیافت خلاقانه امواج مغزی» را شناسایی کردند که به نظر می‌رسید مرحله گرگ ومیش خواب را همراهی می‌کند؛ ترکیبی از امواج مغزی آلفا که معمولا نشانی از آرامش هستند و نیز امواج دلتا که متعلق به خواب عمیق اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->