علایم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت
سرخط خبرها

خوابیدن با تکنیک ۴-۷-۸ را امتحان کنید

  • کد خبر: ۹۹۳۰۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲
خوابیدن با تکنیک ۴-۷-۸ را امتحان کنید
اگر از مشکلات مربوط به خواب رنج می‌برید، ذهن شما بی وقفه در حال سرکشی است و اگر مایلید تا از یک تکنیک تنفسی آسان و قدرتمند برای تسریع فرایند خواب استفاده کنید، پس وقت آن رسیده که با روش خواب ۴-۷-۸  آشنا شوید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این ترفند محبوب خواب از سوی دکتر اندرو ویل، مؤسس و مدیر مرکز پزشکی دانشگاه آریزونا توسعه یافته است. دکتر ویل روش خواب ۴ ۷ ۸  را به عنوان یک آرام بخش طبیعی برای سیستم عصبی توصیف می‌کند. این تکنیک تنفسی که به عنوان تنفس آرام بخش نیز شناخته می‌شود، یکی از سه روشی است که به وسیله دکتر ویل، متخصص تنفس، توصیه می‌شود. حال در ادامه با نحوه کارکرد این روش آشنا می‌شویم و اینکه انجام این تکنیک چگونه می‌تواند به شما کمک کند تا سریع‌تر بخوابید و استرس و اضطراب شبانه را مهار کنید.

تکنیک خواب ۴ ۷ ۸  چگونه کار می‌کند؟

دکتر ویل، در توصیف تکنیک تنفس ۴ ۷ ۸، توضیح می‌دهد که این تمرین زمانی که برای اولین بار آن را امتحان می‌کنید اثری نامحسوس دارد، اما با تکرار و تمرین مداوم قدرت می‌یابد. روش خواب ۴ ۷ ۸  با فعال کردن سیستم عصبی پاراسمپاتیک شما (PSNS) کار می‌کند. روان شناسان می‌گویند این سیستم مسئول فرایند استراحت و آرامش و برای خاموش کردن سیستم عصبی سمپاتیک (SNS) است که به وسیله آن پاسخ استرس و حالت «جنگ یا گریز» شما را آغاز می‌کنند. از طریق تنفس عمیق، منظم و ریتمیک، این تکنیک قدرتمند به شما کمک می‌کند تا سریع‌تر به خواب بروید و درعین حال هرگونه اضطراب و استرس احتمالی را از خود دور کنید.

چطور از تکنیک خواب ۴ ۷ ۸  استفاده کنیم؟

پیش از هر چیز، شما باید تکنیک تنفس را طی دو بار در روز و به صورت روزانه تمرین کنید. دقیقا مانند روش خواب نظامی، هر چه بیشتر از تکنیک خواب ۴ ۷ ۸ استفاده کنید، قدرت آن نیز افزایش می‌یابد. در مرحله دوم، اگر به آسم یا بیماری تنفسی مبتلا هستید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که این روش تنفسی برای شما بی خطر است. حال به نحوه استفاده از این روش می‌پردازیم:

* در یک موقعیت راحت قرار بگیرید و بدن خود را آرام کنید.
*نوک زبان خود را در مقابل بافت پشت دندان‌های جلویی (بالایی) قرار دهید.
* بازدم را از طریق دهان انجام داده و صدایی مانند هق هق ایجاد کنید.
*دهان خود را ببندید و به مدت ۴ ثانیه از بینی نفس بکشید.
* حالا نفس خود را به مدت ۷ ثانیه نگه دارید.
*به مدت ۸ ثانیه به طور کامل از دهان خود بازدم کنید و در حین انجام این کار، صدایی مانند هق هق ایجاد کنید.
* این فرایند به عنوان یک چرخه تنفسی محسوب می‌شود. این چرخه را ۳ تا ۴ بار و برای دو بار در طول روز تکرار کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->