۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند
سرخط خبرها

خوابیدن با تکنیک ۴-۷-۸ را امتحان کنید

  • کد خبر: ۹۹۳۰۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲
خوابیدن با تکنیک ۴-۷-۸ را امتحان کنید
اگر از مشکلات مربوط به خواب رنج می‌برید، ذهن شما بی وقفه در حال سرکشی است و اگر مایلید تا از یک تکنیک تنفسی آسان و قدرتمند برای تسریع فرایند خواب استفاده کنید، پس وقت آن رسیده که با روش خواب ۴-۷-۸  آشنا شوید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این ترفند محبوب خواب از سوی دکتر اندرو ویل، مؤسس و مدیر مرکز پزشکی دانشگاه آریزونا توسعه یافته است. دکتر ویل روش خواب ۴ ۷ ۸  را به عنوان یک آرام بخش طبیعی برای سیستم عصبی توصیف می‌کند. این تکنیک تنفسی که به عنوان تنفس آرام بخش نیز شناخته می‌شود، یکی از سه روشی است که به وسیله دکتر ویل، متخصص تنفس، توصیه می‌شود. حال در ادامه با نحوه کارکرد این روش آشنا می‌شویم و اینکه انجام این تکنیک چگونه می‌تواند به شما کمک کند تا سریع‌تر بخوابید و استرس و اضطراب شبانه را مهار کنید.

تکنیک خواب ۴ ۷ ۸  چگونه کار می‌کند؟

دکتر ویل، در توصیف تکنیک تنفس ۴ ۷ ۸، توضیح می‌دهد که این تمرین زمانی که برای اولین بار آن را امتحان می‌کنید اثری نامحسوس دارد، اما با تکرار و تمرین مداوم قدرت می‌یابد. روش خواب ۴ ۷ ۸  با فعال کردن سیستم عصبی پاراسمپاتیک شما (PSNS) کار می‌کند. روان شناسان می‌گویند این سیستم مسئول فرایند استراحت و آرامش و برای خاموش کردن سیستم عصبی سمپاتیک (SNS) است که به وسیله آن پاسخ استرس و حالت «جنگ یا گریز» شما را آغاز می‌کنند. از طریق تنفس عمیق، منظم و ریتمیک، این تکنیک قدرتمند به شما کمک می‌کند تا سریع‌تر به خواب بروید و درعین حال هرگونه اضطراب و استرس احتمالی را از خود دور کنید.

چطور از تکنیک خواب ۴ ۷ ۸  استفاده کنیم؟

پیش از هر چیز، شما باید تکنیک تنفس را طی دو بار در روز و به صورت روزانه تمرین کنید. دقیقا مانند روش خواب نظامی، هر چه بیشتر از تکنیک خواب ۴ ۷ ۸ استفاده کنید، قدرت آن نیز افزایش می‌یابد. در مرحله دوم، اگر به آسم یا بیماری تنفسی مبتلا هستید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که این روش تنفسی برای شما بی خطر است. حال به نحوه استفاده از این روش می‌پردازیم:

* در یک موقعیت راحت قرار بگیرید و بدن خود را آرام کنید.
*نوک زبان خود را در مقابل بافت پشت دندان‌های جلویی (بالایی) قرار دهید.
* بازدم را از طریق دهان انجام داده و صدایی مانند هق هق ایجاد کنید.
*دهان خود را ببندید و به مدت ۴ ثانیه از بینی نفس بکشید.
* حالا نفس خود را به مدت ۷ ثانیه نگه دارید.
*به مدت ۸ ثانیه به طور کامل از دهان خود بازدم کنید و در حین انجام این کار، صدایی مانند هق هق ایجاد کنید.
* این فرایند به عنوان یک چرخه تنفسی محسوب می‌شود. این چرخه را ۳ تا ۴ بار و برای دو بار در طول روز تکرار کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->