جزئیات طرح کوچاندن اهالی غزه از زبان وزیر صهیونیست منابع از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید خبردادند آیت الله علم‌الهدی: احتکار کالا‌های اساسی نیازمند برخورد اطلاعاتی قوی است مجلس به موضوع انتشار اوراق طلا ورود کرد انتقاد تند گزارشگر سازمان ملل از اقدامات اسرائیل در کرانه باختری اعلام وصول ۳ سؤال ملی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: نامه ادعایی ترامپ صرفاً جنگ روانی – سیاسی است | ترفند سیاسی کاخ سفید در مقابل ایران نخ‌نما شده است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: نظام اسلامی هیچگاه رفتارهای قلدرمآبانه را تأیید نخواهد کرد نتایج یک نظرسنجی؛ فرانسوی‌ها، آلمانی‌ها و انگلیسی‌ها ترامپ را دیکتاتور می‌دانند انتقاد نماینده مردم تربت‌جام در مجلس درباره نحوه اجرای قانون اعطای شناسنامه به فرزندان مادرایرانی نیک‌بین: مصوبه شورای عالی امنیت ملی در رابطه با قانون عفاف و حجاب لازم‌الاجراست حمله اسرائیل به شمال غزه باوجود آتش‌بس ادعای ایلان ماسک: اگر استارلینک را خاموش کنم، تمام خط‌مقدم اوکراین فرومی‌پاشد آمریکا به عراق اجازه واردات برق از ایران را نداد بزرگ‌ترین پرچم اوکراین توسط معترضان در نزدیکی کاخ سفید به نمایش درآمد + فیلم مقتدی صدر به حوادث سوریه واکنش نشان داد جزئیات شرایط احراز تصدی سمت شهردار مشخص شد موافقت حماس با تشکیل کمیته‌ای مستقل برای اداره غزه رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه در بندر چابهار برگزار خواهد شد تأکید سخنگوی طالبان بر اهمیت ایران برای افغانستان | اختلاف داخلی نداریم فرمانده نزاجا خبر داد: الحاق ۲ اسلحه تک‌تیرانداز بومی به نیروی زمینی ارتش | «شاهر» و «باهر» در دست افسران ماهر قالیباف: منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم برگزاری صحن علنی مجلس؛ از بررسی لایحه عضویت ایران در اتحادیه بین‌المللی انرژی خورشیدی تا اصلاح موادی از قانون انتخابات نشست استاندار خراسان رضوی با مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی | مظفری: باید با اتحاد و همکاری، از تمامی ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت استان بهره ببریم ۵۳۲ تن از علویان سوریه توسط هیئت تحریرالشام اعدام شدند آمادگی یمن برای ازسرگیری حمله به رژیم صهیونیستی چین: آمریکا یک‌جانبه از برجام خارج شده و باید با ایران وارد گفت‌و‌گو شود بازداشت یکی از فرماندهان حکومت بشار اسد در حمص سوریه
سرخط خبرها

هم افزایی دولت و مجلس به نفع مردم

  • کد خبر: ۹۹۴۳۱
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۳
هم افزایی دولت و مجلس به نفع مردم
مشکلات معیشتی مردم و تلاش برای رفع آن‌ها از دغدغه‌های اصلی این روز‌های دولت سیزدهم و مجلس یازدهم است. مسئله‌ای مهم که یکایک مسئولان بر آن تأکید می‌کنند و معتقدند این مشکل فقط با هم افزایی دولت و مجلس، کار جهادی و پیروی از بیانات، ولی فقیه برطرف خواهد شد.

عرب هاشمی | شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم، با اشاره به مشکلات کشور متذکر شد: رمز پیشرفت کشور ولایت است و عده‌ای تلاش می‌کردند با برجام و دل خوش به لبخند غرب، کشور را به پیش ببرند که به جز خسران و آسیب عایدی نداشت. این دولت باید با تکیه بر اقتصاد مقاومتی به حل مشکلات بشتابد. این دولت، دولتی انقلابی و مردمی است. برای حل مشکلات کشور، ما نمایندگان نیز آماده همه نوع همکاری هستیم و برای حل مسائل راهی به جز اطاعت محض از بیانات، ولی فقیه نیست.

اقدامات دولت و مجلس جای تشویق دارد

حجت الاسلام احمد سالک، عضو جامعه روحانیت مبارز و نماینده ادوار مجلس، «استقراض نکردن از بانک مرکزی برای جبران کمبود اعتبارات» را از عملکرد‌های خوب دولت و مجلس برشمرد و به «نامه نیوز» گفت: هم مجلس و هم دولت را باید تشویق کرد، چون تاکنون ریالی از بانک مرکزی برای جبران کمبود اعتبارات در حوزه پرداخت حقوق کارمندان استقراض نشده است، زیرا استقراض از بانک مرکزی افزایش تورم را درپی دارد.

وی با بیان اینکه این مجلس عنوان انقلابی را بر خودش گذاشته است که در داشتن روحیه انقلابیگری تبلور پیدا می‌کند، تصریح کرد: کاری سخت است که قضاوت کنیم کدام یک از نمایندگان روحیه انقلابی دارند، اما سرجمع حرکت مجلس یازدهم به سوی احیای مجموعه ارزش‌های انقلابی است و باید گفت این مجلس توانسته است کار‌های مثبتی انجام دهد.

سالک افزود: امروز کشور گرفتار جزایر مختلف برنامه ریزی است که باید این وضعیت در دولت سامان پیدا کند. اصلاح این وضعیت در دستورکار کمیسیون تلفیق مجلس قرار گرفت و امسال شاهد بودیم که تنظیم بودجه ۱۴۰۱ در کمیسیون تلفیق آغاز سامان دهی در برنامه ریزی و بودجه نویسی کشور بود. حالا باید آثار این اتفاق را در سال آینده رصد کنیم. از طرف دیگر، دولت هم باید ماهانه ۱۰ هزار میلیارد تومان بابت بدهی‌های دولت‌های گذشته پرداخت کند. با اصلاحی که در ساختار بودجه ۱۴۰۱ اتفاق افتاد، امکان پرداخت این بدهی‌ها از سوی دولت میسر شد.

مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی همراه دولت است

محمد صفایی دلوئی، نماینده گناباد در مجلس، نیز به اقدامات بین المللی دولت در حوزه رفع تحریم‌ها و ارتقای سطح معیشت جامعه اشاره کرد و گفت: دولت سیزدهم گام‌های خوبی برای تعامل با کشور‌های منطقه برداشته است و امیدواریم با اتکا به ظرفیت همسایگان بتواند به آرمان‌های متعالی مدنظرش که همان حل مشکلات اقتصادی کشور است، دست یابد. خوشبختانه دولت سیزدهم به ظرفیت بزرگ منطقه‌ای و کشور‌های پیرامونی ایران توجه کرده است و به همین دلیل در اولین سفر رئیس جمهور به تاجیکستان، ایران به عضویت پیمان شانگ‌های درآمد. کشور‌های عضو این پیمان ۴۲درصد جمعیت و ۲۵درصد اقتصاد جهانی را شامل می‌شوند. یعنی ۲۲هزار میلیارد دلار گردش مالی در پیمان شانگ‌های است که ظرفیت بزرگی است و باید به آن توجه کرد.

وی افزود: در چهار نسل گذشته، اقتصاد ایران به نفت وابسته بوده است و این باعث ایجاد مشکلاتی در اقتصاد ایران شد و مشکلات اجتماعی در کشور پدید آورد، زیرا دولت‌ها فکر می‌کردند درآمد‌های نفتی، درآمد‌های دولت است، درحالی که درآمد دولت در جایی است که خدماتی را به مردم ارائه و مالیات دریافت کند.

دولت‌ها با فروش ثروت ملی (نفت) و پرداخت هزینه‌های جاری شان، احساس بی نیازی از جامعه می‌کردند و این باعث شکاف دولت و ملت شد و بوروکراسی هم به نوعی پاسخگوی مردم نبود. ما انتظار داریم در دولت سیزدهم بوروکراسی پاسخگوی مردم باشد و موانع حضور مردم در عرصه اقتصادی برداشته شود. مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی کشور با دولت همراه و هماهنگ است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->