آیا دوباره به عصر گوشی‌های تاشو بر می‌گردیم!؟ چینی‌ها می‌خواهند یک ربات انسان‌نما با رحم مصنوعی بسازند نسخه اولیه دستیاران هوش مصنوعی دستگاه‌های اجرایی کشور معرفی شد اولین تصاویر غیررسمی از گلکسی S25 FE + مشخصات هشدار بانک ملی درباره انتشار بدافزار در پوشش به‌روزرسانی «بام» و «بله» اقدامات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای اربعین ۱۴۰۴ هوش مصنوعی چطور باعث مارپیچ توهم می‌شود؟ ایرپادهای اپل به قابلیت ترجمه زنده مجهز می‌شوند علت اختلال در اینترنت برخی کاربران چیست؟ یوبیسافت اقتباسی سینمایی از بازی «فارکرای» را برای شبکه FX تولید می‌کند شناسایی سوژه‌ها در دوربین جدید شیائومی با هوش مصنوعی انجام می‌شود هوش مصنوعی گراک ایلان ماسک رایگان شد برنامه اسکنر مایکروسافت (Microsoft Lens) با کوپایلوت ادغام می‌شود انتشار نسخه جدید GPT-۵؛ جهشی در هوش مصنوعی با تمرکز بر دقت، استدلال و کاربرد‌های روزمره آیا سونی سرمایه‌گذاری صرف روی پلی‌استیشن و بخش‌های سخت‌افزاری را کنار می‌گذارد؟ خرید آیفون قسطی در مشهد از دیجی پویا + مزایا و مراحل آن هزینه‌ای فراتر از پول شبکه مسی مخابرات تا ۵ سال آینده به صورت کامل با فیبر نوری جایگزین می‌شود اپل اینتلیجنس به مدل GPT-5 مجهز می‌شود بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم
سرخط خبرها

یک اینسایدر خبرهایی جدید از زمان عرضه God of War: Ragnarok داده است

  • کد خبر: ۹۹۷۴۲
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸
یک اینسایدر خبرهایی جدید از زمان عرضه God of War: Ragnarok داده است
قسمت جدید بازی «خدای جنگ» (God of War Ragnarök) قرار است امسال برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر شود، اما هنوز هیچ صحبتی درباره زمان دقیق عرضه آن وجود ندارد. با این اوصاف، یک اینسایدر معروف صنعت گیم خبر‌های جدیدی درباره بازی و زمان انتشار آن داده است، اگرچه خبر‌های هیجان‌انگیزی نیستند.

شهرآرانیوز - God of War Ragnarök قرار است امسال برای PS۴ و PS۵ منتشر شود، اما هنوز هیچ صحبتی درباره زمان دقیق عرضه وجود ندارد. با این اوصاف، یک اینسایدر معروف صنعت گیم خبر‌های جدیدی درباره بازی و زمان انتشار آن داده است، اگرچه خبر‌های هیجان‌انگیزی نیستند.

گمانه‌زنی‌های زیادی وجود دارد که عرضه انحصاری پلی‌استیشن تا سال ۲۰۲۳ به تعویق خواهد افتاد. درواقع، حداقل یک یا دو شایعه مشکوک نیز وجود دارد که به همین زمان تأخیر اشاره کرده است. اگر جیسون شرایر، خبرنگار بلومبرگ، را باور داشته باشید، به نظر می‌رسد هیچ چیزی از این شایعات درنمی‌آید. به گفته یکی از پرکارترین افراد داخلی این صنعت، بازی تا سال ۲۰۲۳ به تعویق نخواهد افتاد.

معلوم نیست چه‌قدر این دو صحبت به واقعیت نزدیک است؛ این احتمال هم وجود دارد که ترکیبی از هر دو این‌ها باشد. به هر حال، اگر در استودیو سانتا مونیکا و پلی‌استیشن نگرانی‌ای برای تأخیر وجود می‌داشت، شرایر حداقل این موضوع را متوجه می‌شد.

God of War: Ragnarok برای PS۴ و PS۵ درحال توسعه است. نسخه قبلی این بازی اخیرا برای رایانه‌های شخصی عرضه شد؛ اما فعلا خبری از انتشار بازی جدید برای رایانه شخصی نیست. با این حال، با توجه به اینکه بازی اول تقریباً چهار سال طول کشید تا به رایانه شخصی مهاجرت کند، این موضوع چندان تعجب‌آور نیست. به عبارت دیگر، اگر گیمر رایانه شخصی هستید؛ امیدوار باشید روزی بازی را روی سیستم انجام دهید، پس به این سکوت خیلی فکر نکنید.

در خلاصه رسمی داستان بازی آمده است:

«کریتوس و آترئوس باید در جستجوی پاسخ به هر یک از نُه قلمرو سفر کنند تا برای نبردی که جهان را به پایان می‌رساند آماده شوند. در طول مسیر، آن‌ها در مناظر افسانه‌ای و خیره‌کننده کاوش می‌کنند، متحدانی را از سراسر قلمرو‌ها گرد می‌آورند و با دشمنان ترسناکی به شکل خدایان و هیولا‌های نورس روبه‌رو می‌شوند. همان‌طور که خطر رگناروک نزدیکتر می‌شود، کریتوس و آترئوس باید بین این‌دو انتخاب کنند: امنیت خانواده‌شان یا امنیت سرزمین‌ها...»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->