صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در برخی مدارس در مشهد و حاشیه شهر، کلاس‌هایی وجود دارد که دانش‌آموزان به‌صورت نوبتی روی صندلی می‌نشینند. در چند سال اخیر تمام مدارس ما دونوبته شده و این مشکل بزرگی است. 

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر شوشتری در همایش «خیران نیک‌اندیش رضوی» بیان کرد: آموزش و پرورش به‌عنوان بزرگ‌ترین دستگاه اجرایی کشور، ۹۷درصد از اعتبارات خود را صرف پرداخت حقوق کارکنان می‌کند و توان رفع نیازهای دیگر را ندارد؛ حال چه از لحاظ رفاهیات فرهنگیان و چه از لحاظ توسعه مراکز.

وی ادامه داد: خراسان رضوی دارای بیش از ۱.۵ میلیون دانش‌آموز با شرایط خاص مانند اتباع و مهاجران و همچنین دو‌سوم دانش‌آموز غیربرخوردار در حاشیه شهر است. همچنین هر سال ۴.۳ مترمربع سرانه فضای آموزشی در استان و در مشهد ۳.۵ مترمربع و در حاشیه شهر ۲.۲ مترمربع فضای آموزشی داریم؛ درحالی‌که استانداردهای جهانی برای هر دانش‌آموز بیش از ۸.۸ مترمربع است. 

شوشتری افزود: اکنون کمبود نیرو، فضای آموزشی و اعتبارات داریم و برای رسیدن به متوسط استان‌ها، نیاز به ۷ هزار کلاس درس داریم و این در حالی است که خراسان رضوی بیش از ۱۰۰ کلاس بیش از ۴۰ و ۵۰ نفره دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: در برخی مدارس در مشهد و حاشیه شهر، کلاس‌هایی وجود دارد که دانش‌آموزان به‌صورت نوبتی روی صندلی می‌نشینند. در چند سال اخیر تمام مدارس ما دونوبته شده و این مشکل بزرگی است. 

وی با گرامیداشت نقش خیران بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۰۰ کلاس‌ توسط خیران ساخته شد. این درحالی است که در هر سال باید ۲ هزار کلاس درس ساخته شود. آنچه اهمیت دارد، به‌صفر‌رساندن مشکلات سال‌های‌ قبل است. هیچ‌چیز نمی‌تواند عمق مشکلات را بیان کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۸
بااین معلمان مجازی که بدون گوشی هیچن کلاس فشرده مانعی نداره شاگرد ۰پدر۰ مادر۰کتابهای اموزشی ۰خدانگهدارشان باشد۰ کاش همه درد فضای اموزشی باشد۰
ناشناس
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۸
آخه تا وقتی گشت ویژه،ارشاد،ححاب،وهزار خرج بیخود هست به امر آموزش پرورش چیزی نمیرسه بعد ادعای پیشرفت هم میکنن مسئولین،در ایران به چای اصل مطلب بیشتر به حاشیه ها پرداخته میشه چون بیشتر براشون منفعت داره
ناشناس
۱۱:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۹
چرا الکی نظر میدی پایه حجاب میکشی روی زمین بابا وقتی حمایت نمیکنند چه ربطی به این هزینه ها داره لطفا هر چیز رو قانع کننده بیان کن
ناشناس
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۹
یعنی بعضی ها نظراتی می‌دهند که تاسف بار است..


آموزش هزینه دارد متاسفانه در این قضیه کم کاری بسیار دارند.ان شاء الله تحولی عظیم در سیستم آموزش و پرورش داشته باشیم بالای 18 سال عمر ما در پای درس و مدرسه هدر رفت... امیدوارم نسل جدید عمرشان هدر نره و کیفیت خوب آموزشی به همراه مهارت های زندگی باعث موفقیت فرزندان ایران زمین بشه.
م الف
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۸
سلام .این همه زمین در مشهد وجود داره که موقوفه ی آستانه قدس هست زحمت بکشن از اونا برای مدرسه سازی و آینده ی کشور استفاده کنن که تو این اوضاع بیماری ها و شیوع کرونا پارسال هر میز سه تا دانش آموز میشستن .تازه این وضع وسط شهر مشهد بود ولی به روز حاشیه شهر و شهرستان ها