هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه! انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز
سرخط خبرها

زنی که جسد یک مرد را در وکیل آباد رها کرده بود دستگیر شد

  • کد خبر: ۱۰۰۳۸۲
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۸
زنی که جسد یک مرد را در وکیل آباد رها کرده بود دستگیر شد
زنی که با رهاکردن جسد یک مرد در حاشیه بولوار وکیل آباد مشهد از صحنه حادثه گریخته بود، ساعتی بعد با تلاش نیروهای انتظامی در حالی دستگیر شد که ادعا می کرد کلید معمای جنایت در پاتوق در دست «مرد فراری» است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دقایق اولیه بامداد روز گذشته زنی سراسیمه و با چهره‌ای پریشان خود را به نگهبانان یک هتل در نزدیکی خیابان شهید صیاد شیرازی ۳ رساند و در حالی که وحشت زده و بریده سخن می‌گفت از جسد مردی خبر داد که در نزدیکی پل زیرگذر بولوار وکیل آباد رها شده بود.

او با گفتن این جملات با قدم‌های بلند از محل دور شد و بدین ترتیب نگهبانان هتل حیرت زده به تکاپو افتادند و برای بررسی ادعای زن جوان به آن سوی زیرگذر رفتند، اما در کمال ناباوری همان زن پریشان احوال را دیدند که جسد مردی را از درون یک دستگاه پراید مشکی رنگ مدل پایین بیرون انداخت و بی درنگ پشت فرمان خودرو قرار گرفت و پدال گاز را در تاریکی شب فشرد.

نگهبانان مذکور که همچنان خیره به این صحنه عجیب می‌نگریستند، در تاریکی شب موفق به یادداشت شماره پلاک خودرو نشدند چرا که زن جوان با سرعت زیاد ویراژ داد و از محل گریخت.

چند دقیقه بعد از این ماجرای تکان دهنده، بیسیم‌های پلیس به صدا درآمد و نیرو‌های انتظامی عازم محل مذکور در بولوار وکیل آباد شدند. آنان با تایید درستی خبر، به حفظ صحنه رهاکردن جسد پرداختند و مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد مشهد اطلاع دادند. طولی نکشید که قاضی دکتر صادق صفری به همراه کارآگاهان پلیس آگاهی و عوامل بررسی صحنه جرم به محل مذکور رسیدند و این گونه تحقیقات قضایی در این باره آغاز شد.
جسد، مربوط به مردی حدود ۳۵ تا ۴۰ ساله بود که آثار ضربه چاقو بر قفسه سینه اش خودنمایی می‌کرد. با بررسی محتویات جیب لباس‌های مقتول، هویت وی در حالی مشخص شد که تعدادی سنجاق و فندک و سیگار نیز به همراه داشت.

به گزارش خراسان، ادامه تحقیقات بیانگر آن بود که مرد مذکور در جای دیگری به قتل رسیده و سپس توسط زن ناشناس فراری در ابتدای خیابان صیاد شیرازی رها شده است.

با به دست آمدن این اطلاعات، بلافاصله قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، دستور بازبینی دوربین‌های ترافیکی را صادر کرد و بدین ترتیب گروهی از کارآگاهان به ردیابی پراید مشکی رنگ پرداختند.

چند دقیقه بعد شماره پلاک پراید مشخص شد و نیرو‌های انتظامی با انجام یک سری فعالیت‌های اطلاعاتی، موفق شدند تا سپیده دم مالک خودرو را شناسایی و زن جوان را در یک منزل مسکونی دستگیر کنند. این زن که ساعتی بعد به مقر انتظامی هدایت شده بود، در حضور قاضی صفری لب به اعتراف گشود و آغاز جنایت را به پاتوق معتادان گره زد.

او گفت: در یک پاتوق شبانه نشسته بودیم که بین این مرد (مقتول) و یکی دیگر از پاتوق نشینان به دلیل اختلافات قبلی مشاجره‌ای رخ داد که لحظاتی بعد این مشاجره‌های لفظی به توهین و فحاشی و درگیری کشید و در این میان «ه» یکی از همان پاتوق نشینان ضربه‌ای با کارد به قفسه سینه مرد مذکور زد و او را نقش بر زمین کرد. او سپس از من خواست جسد را بیرون ببرم.

این زن جوان در ادامه ادعاهایش گفت: من که ترسیده بودم جسد او را به بولوار وکیل آباد آوردم و در آن جا رها کردم.

گزارش خراسان حاکی است تحقیقات بیشتر درباره اعترافات این زن جوان و دستگیری متهم فراری که ادعا می‌شود کلید معمای این جنایت در دستان اوست همچنان از سوی کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->