پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مأمور پلیس که با ضربات چاقوی اشرار زخمی شده بود به شهادت رسید + جزئیات

  • کد خبر: ۱۰۰۴۸۱
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱
  • ۷
مأمور پلیس که با ضربات چاقوی اشرار زخمی شده بود به شهادت رسید + جزئیات
ستوان دوم «احسان پای‌خسته»، افسر یگان ویژه استان خراسان‌رضوی، که جمعه گذشته در جریان درگیری با ۲ شرور در حاشیه شهر مشهد با ضربه چاقو زخمی شده بود، صبح امروز دعوت حق را لبیک گفت و به شهادت رسید.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ سردار تقوی، فرمانده انتظامی خراسان رضوی در این باره گفت: افسر وظیفه شناس یگان ویژه خراسان رضوی ظهر روز جمعه گذشته در جمعه بازار حاشیه شهر مشهد، هنگام انجام وظیفه و برای بررسی مدارک ۲ شرور موتور سوار به ضرب چاقوی این افراد مجروح شده بود.

وی ادامه داد: این افسر وظیفه‌شناس که به بیمارستان منتقل شده‌ بود؛ بامداد امروز هشتم اسفند در بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد به فیض شهادت نایل آمد.

سیزدهم بهمن امسال حادثه حمله به یکی از افسران نیروی انتظامی در شهر شیراز منجر به شهادت سرهنگ دوم علی اکبر رنجبر شد. ماجرای تلخی که با انتشار تصاویر لحظه شهادت، موجی از نگرانی‌ها را در فضای مجازی به همراه داشت.

یکی از انتقاد‌های بجایی که درباره این پرونده فضای رسانه‌ای کشور را تسخیر کرد، مرتبط با محدودیت‌های استفاده از سلاح بود که مأموران انتظامی برای استفاده از تفنگ، باید پیچ و خم‌های زیادی را در کسری از ثانیه پشت سر بگذارند و در بزنگاه‌هایی همچون حادثه شیراز گاهی مأمور فرصت استفاده از سلاح را پیدا نمی‌کند. البته تاکنون مجلس نشینان و پلیس وعده‌هایی برای حل این مشکلات قانونی داده اند. بیست و سه روز پس از حادثه شیراز، روز جمعه واقعه مشابه و تأسف برانگیزی در بولوار طبرسی شمالی مشهد رخ داد و یکی از مأموران انتظامی مشهد با چاقوی یک متهم زخمی به بیمارستان شهید هاشمی نژاد منتقل شد.

وقوع حادثه در جمعه‌ای که گذشت

مشهد دارای روزبازار‌های زیادی است که مهم‌ترین آن‌ها جمعه بازار‌های مختلف هستند. احتمال وقوع انواع جرائم در این روزبازار‌ها منجر شده تا پلیس تدابیری ویژه بیندیشد و هر جمعه تعدادی نیرو به منظور ارتقای امنیت این روز بازار‌ها در محل حاضر شوند.

یکی از این بازار‌ها در انتهای بولوار طبرسی شمالی مشهد برگزار می‌شود. جمعه‌ای که گذشت یکی از افسران وظیفه شناس نیروی انتظامی هنگام برقراری نظم در این محل متوجه حرکات مشکوک فردی اطراف خودرو‌های پارک شده در حاشیه این بازار می‌شود.

او برای بررسی موضوع به سمت این فرد می‌رود، اما متهم به محض دیدن مأمور بدون اینکه اجازه بدهد اتفاق‌های بعدی رخ دهد یا سؤالی پرسیده شود، ناغافل با بیرون کشیدن چاقو به پلیس حمله‌ می‌کند و با چاقو ضرباتی به ران پای مأمور نیروی انتظامی می‌زند.

پس از این حادثه افسر پلیس که فرصت هیچ گونه عکس العملی را پیدا نکرده روی زمین‌ می‌افتد و متهم از صحنه متواری می‌شود.

با حضور شهروندان در محل و اعلام حادثه به پلیس ۱۱۰ و اورژانس پزشکی، تکنیسین‌های اورژانس در محل حاضر می‌شوند و پیکر غرق به خون این مأمور که در حالت نیمه بیهوشی بوده را به بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد منتقل می‌کنند.

فرار متهم با موتورسیکلت

برای دریافت جزئیات این پرونده و همچنین وضعیت مصدوم که به گفته نزدیکانش به کما رفته بود، به سراغ رئیس پلیس مشهد می‌رویم.

سرهنگ حسین دهقانپور در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار ما گفت: با اعلام حادثه در حاشیه یکی از روزبازار‌های مشهد بلافاصله دستور رسیدگی به پرونده و شناسایی متهمان صادر شد.

وی ادامه داد: بررسی‌های اولیه نشان می‌داد که حمله متهم کاملا غافل گیرانه بوده است به نحوی که مأمور ما نتوانسته از خود دفاع کند، در ادامه نیز مشخص شد که متهم پس از زخمی کردن این افسر نیروی انتظامی، بلافاصله به سمت موتورسیکلتی که یک نفر سوار برآن بوده رفته و پس از نشستن بر ترک موتور از محل متواری شده است.

راننده موتورسیکلت بازداشت شد

به گفته دهقانپور این پرونده به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و یکی از سرنخ‌های مهم برای رسیدن به متهم فراری، شناسایی مالک موتورسیکلت بود. در این راستا اقدامات تخصصی گسترده‌ای انجام شد و منجر به شناسایی این فرد شد.

وی افزود: با انجام هماهنگی‌های قضایی، راکب موتورسیکلت که در فرار متهم نقش داشته است، در مشهد دستگیر شد.

در جست وجوی ضارب

رئیس پلیس مشهد با اعلام اینکه با سرنخ‌های موجود به زودی متهم دستگیر و به صورت قاطع با او برخورد خواهد شد، بیان کرد: اجازه هیچ گونه شرارت و اوباشیگری را در مشهد به متهمان نمی‌دهیم و برابر با تکالیف قانونی مان که ایجاد نظم و امنیت در کلان شهر مشهد است، قاطعانه مقابل متهمان می‌ایستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۸
0
0
آخ تاقیامت هرروزشهادت عزیزان ازدست ارازوالواوباش. چراقانون دستوراعدام این شیطان صفتانمیدهدبخداآه یتیمان ومردم دامنگیرتان میشود روحتشادعزیزهموطن تاکی بایدشاهداین مصیبتهاوداغهاشویم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۸
0
0
این شهید،دوست وهمکارعزیزم بود،دوتا بچه کوچیک داره طفلک توسط دوتا دزد معتاد عوضی شهید شد
سجاد توکلی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۸
0
0
با عرض سلام
خواهشن به مامورین نیرو انتظامی اجازه حمل سلاح بدهید وهمچنین اجازه شلیک .خوب الان چنین جونی حیف نیست که بخواد به دست معلوم نیست چه حیوانی از دست بره؟؟؟
من خودم کاسب روز بازارهای مشهد هستم و آقا احسان رو کاملا می‌شناختم بخدا با شنیدن این خبر خیلی متاسف و به شدت ناراحت شدم
خداوند به خانواده شهید پای خسته صبر و بردباری بدهد مخصوصا به نوزاد سه ماه اش
عزیز
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
0
0
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمامی سرور ان گرامی نیروهای انتطا می شهادت این عزیز وجوان را به خانواده اش تسلیت عرض میکنم خداوند به خانواده اش صبر بده خودش با امام حسین مهشور کن بخدا جگر ادم میسوزه انگار فرزند خودمان است چه فرقی داره ی اشعال برای دزدی یا هر کاری بیاد جان ی جوان بگیره اگه لب مرز باشه میگی اتفاق اینارو لحظه خیلی زیاد باید درمله عام اعدام کنن لعنت خدا بر این اشعال های که جان بهترین عزیزان مارو گرفتن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
0
0
خدایا فقط خودت به داد این ملت و مردم برس واقعا دیگه کم آوردیم وخسته شدیم
Abas
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
0
0
متاسفانه
تعداد این جور جنایت ها زیاد شده
که دو علت دارد یکی فقر که خیلی مهم است
و دیگری قاطع نبودن قانون در برخورد با اشرار مصلح و اشرار
اشرار
Germany
۱۵:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
0
0
آزادی خواهن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->