نجات دختر نوجوان از پرتگاه تباهی؛ وقتی طلاق والدین، زندگی را به کام نوجوانی تلخ کرد اعتراف هولناک زن متهم به قتل: شوهرم را موقع مصرف شیشه کشتم انهدام باند حرفه‌ای سرقت از پارکینگ و انباری مجتمع‌های مسکونی مشهد دستگیری مادر و دخترشعبده‌باز که پوشاک مغازه‌ها را غیب می‌کردند! درخشش دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در مسابقات بین‌المللی اختراع و نوآوری تبعیض در  درمان، زخمی پنهان بر تن عدالت اجتماعی بایدها و نبایدهای مصرف جلبک «اسپیرولینا» + خواص و عوارض باید‌ها و نباید‌های استفاده از کودک درون در روابط دوران بزرگ‌سالی | کودک درونت را شاد و پویا نگه‌دار زلزله خنج فارس را لرزاند + جزئیات (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد | آغاز ثبت‌نام از شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ بازداشت ۵ تن از کارکنان شرکت توزیع برق مشهد تکذیب شد سارق حرفه‌ای با سابقه ۷ فقره سرقت در شیروان بازداشت شد واکنش آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درباره سابقه و تأهل استخدام هزار معلم ورزش جدید قطعی شد| سرانه ورزشی مدارس ۰.۳۸ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز! رئیس سازمان محیط زیست: حفاظت از یوز ایرانی یک اولویت ملی است طرح کاشت یک میلیارد درخت به کجا رسید؟ دیابت کنترل‌نشده و آب سیاه از مهم‌ترین عوامل کم‌بینایی در بزرگسالی بهترین هتل‌های ۵ ستاره تبریز را بشناسید اختصاص رایگان ۱۷۰۰ ناوگان حمل و نقل به ۵ هزار دانش‌آموز استثنایی وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط مهر ماه چگونه خواهد بود؟ وعده معاون وزیر راه و شهرسازی برای ساخت ۸۸۰ کلاس درس در کشور فروش نیمی از بلیت پروازهای داخلی از طریق دفاتر فروش آنلاین | مسافران دفاتر مجاز را انتخاب کنند تاثیر آلودگی هوا در تشدید علائم آلرژی و آسم ۲.۸ میلیون نفر در ایران دچار اعتیاد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید، پدیده غالب جوی در استان نرخ نهایی سرویس مدارس در انتظار تأیید شوراها | مهلت ثبت نام در سامانه دیگر تمدید نمی‌شود هشدار نسبت به حمل نادرست دارو در سفر اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: امسال در مدارس کمبود نیرو نداریم (۱۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نارضایتی بازنشستگان تأمین اجتماعی از مبلغ ناچیز عیدی (۸ اسفند ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۱۰۰۵۳۱
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۸
  • ۱
نارضایتی بازنشستگان تأمین اجتماعی از مبلغ ناچیز عیدی (۸ اسفند ۱۴۰۰)
بازنشستگان و مستمری‌بگیران کارگری می‌گویند: انتظار داریم تا پایان سال سازمان تامین اجتماعی، مبلغی اضافه بر عیدی واریزی به عنوان مزایای پایان سال پرداخت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بازنشستگان تامین اجتماعی از ناچیز بودن عیدی پایان سال انتقاد کردند. به گفته این بازنشستگان، پرداخت تنها یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به حساب بازنشستگانی که مدت‌ها برای عیدی بیشتر مطالبه کرده‌اند، عادلانه نیست.

این بازنشستگان، خواستار «پرداخت مبلغی علاوه بر عیدی مصوب سال قبل» به روال سال گذشته شدند و اعلام کردند: انتظار داریم تا پایان سال سازمان تامین اجتماعی، مبلغی اضافه بر عیدی واریزی به عنوان مزایای پایان سال پرداخت کند.

در عین حال، مستمری بگیران زن ازعدم تعلق مزایای عیدی انتقاد کردند؛ یک مستمری بگیر زن استان گیلان در این رابطه می‌گوید: «به بازنشستگان، مستمری بگیران و بازماندگان زن، مانند مردان حق تاهل و حق اولاد تعلق نگرفت؛ این در حالیست که بسیاری از زنان سرپرست خانوار و تنها نان‌آور خانه هستند و سازمان بایستی در حق اینها عدالت را رعایت کند.»

یک بازنشسته گیلانی دیگر می‌گوید: سازمان تامین اجتماعی از منابع داخلی خود بایستی عیدی‌ها را افزایش می‌داد؛ حالا نیز انتظار داریم مانند سال قبل با تامین اعتبار، مبلغی به حساب هر بازنشسته واریز شود. اینگونه بازنشستگان احساس می‌کنند صدایشان شنیده شده و مطالبه گری‌شان بی‌ثمر نبوده است.

منبع: ایلنا

اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۱
0
0
اره اینا ازاین حاتم بخشیهانمیکنن پارسال براشون یه نفعی داشته
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->