شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم!
سرخط خبرها

مادر دختر کشته شده در خانه وحشت: قاتل را اعدام کنید!

  • کد خبر: ۱۰۰۶۵۳
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۳
مادر دختر کشته شده در خانه وحشت: قاتل را اعدام کنید!
مادر دختری که در خانه وحشت به قتل رسیده و جسدش ماه‌ها در آنجا مانده بود با حضور در دادسرای امور جنایی تهران درخواست خود مبنی بر قصاص قاتل را ثبت کرد.

به‌گزارش شهرآرانیوز، پرونده خانه وحشت همچنان در دادسرای جنایی تهران در حال رسیدگی است.

پرونده‌ای که از روز پانزدهم آذرماه امسال و با پیدا شدن ۲دختر فراری که ماه‌ها در خانه‌ای واقع در حوالی خیابان قزوین زندانی بودند آغاز شد.

این تنها کشف مأموران نبود و وقتی آن‌ها قدم در اتاق خواب این خانه گذاشتند در آنجا جسد دختری را که مشمع‌پیچ شده و ماه‌ها از مرگش می‌گذشت دیدند.

بررسی‌های اولیه نشان می‌داد مردی به نام سعید که همراه با خواهرش ساکن این خانه بودند دختران جوان را فریب داده و به خانه‌شان می‌کشانند و در آنجا زندانی می‌کنند.

شواهد نشان می‌داد جسد کشف شده نیز متعلق به یکی از همین دختران است. ۲دختری که در خانه وحشت زندانی شده بودند وقتی تحت بازجویی قرار گرفتند اسرار تکان‌دهنده ماه‌ها اسارت‌شان در آنجا را بازگو کردند. با وجود این هنوز هویت جسد کشف شده در آنجا معلوم نبود.

وقتی صاحب‌خانه تحت بازجویی قرار گرفت حاضر نشد قتل دختر جوان را به‌عهده بگیرد و قتل را به گردن دخترانی که در خانه‌اش بودند انداخت و گفت آن‌ها او را کشته‌اند. این در حالی بود که ۲ دختر نجات‌یافته مدعی بودند سعید با همدستی خواهرش دختر جوان را که لهجه مشهدی داشته به قتل رسانده‌اند.

تحقیقات در این‌باره ادامه داشت تا اینکه با کشف یک شماره تلفن در خانه وحشت تحقیقات وارد مرحله تازه‌ای شد. این شماره تلفن متعلق به زنی بود که می‌گفت ماه‌ها قبل دخترش از مشهد به تهران آمده است. بازپرس جنایی با گمان اینکه مقتول ممکن است همان دختر مشهدی باشد به تحقیقات بیشتر در این‌باره ادامه داد و مدتی بعد نتیجه آزمایش دی‌ان‌ای نشان داد مقتول همان دختر مشهدی به نام محبوبه است.

در این شرایط بود که صبح دیروز مادر مقتول به دادسرای امور جنایی رفت و وقتی در برابر بازپرس محمد وهابی قرار گرفت خواستار قصاص قاتل دخترش شد.

او گفت: وقتی دخترم به تهران آمد چند مرتبه با من تلفنی صحبت کرد و دیگر از او بی‌خبر بودم. نمی‌دانستم در این مدت چه بلایی بر سرش آمده تا اینکه سرانجام فهمیدم محبوبه در خانه وحشت به قتل رسیده است. حالا هم قاتلش باید قصاص شود. براساس این گزارش، هم‌اکنون ۲متهم این پرونده در بازداشت به‌سر می‌برند و تحقیقات در این‌باره همچنان ادامه دارد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->