تغییر تاریخی در ذخایر جهانی؛ طلا از اوراق خزانه‌داری آمریکا پیشی گرفت پیش‌بینی بورس سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| هشدار تحلیلگران درباره رشد بورس تکذیب افزایش نرخ ارز؛ بانک مرکزی: برنامه‌ای برای تغییر نرخ ۷۰ هزار تومانی و حذف ارز ترجیحی نداریم فروش ۱ میلیون عروسک لبوبو در ایران با گردش مالی ۷۰۰ میلیارد تومانی! پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| شوک قیمتی در بازار؛ عبور دلار از مرز ۱۰۵ هزار تومان و هشدار برای طلای ۹ میلیونی گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بودجه یارانه نقدی ۲۶۶ همت کسری دارد
سرخط خبرها

قیمت نفت از ۱۱۳ دلار گذشت| سرنوشت جنگ در اوکراین را قیمت انرژی تعیین می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۰۰۸۷۸
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۹
قیمت نفت از ۱۱۳ دلار گذشت| سرنوشت جنگ در اوکراین را قیمت انرژی تعیین می‌کند؟
تصمیم بک طرفه عربستان برای افزایش تولید نفت و در نتیجه کاهش قیمت آن نتوانست شیب صعودی قیمت نفت را در بازار‌های جهانی مهار کند. همراهی عربستان با کشور‌های غربی درگیر جنگ در اوکراین باعث شد تا برخلاف میل روسیه چنین تصمیمی را اتخاذ کند، اما امروز بازهم قیمت نفت صعودی بود و از مرز ۱۱۳ دلار عبور کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با نگرانی سرمایه‌گذاران از تداوم حمله روسیه به اوکراین، بهای جهانی نفت روز چهارشنبه به بشکه‌ای بیش از ۱۱۳ دلار رسید و قیمت گاز طبیعی نیز رکورد جدیدی را ثبت کرد.

نفت برنت دریای شمال در معاملات امروز به بشکه‌ای ۱۱۳.۰۲ دلار رسید که بالاترین قیمت طلای سیاه از سال ۲۰۱۴ محسوب می‌شود در حالی که بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت نیز در نیویورک به ۱۱۱ دلار و ۵۰ سنت رسید.

این در حالی است که در اواخر امروز قرار است نشست اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) با سایر تولیدکنندگان اصلی از جمله روسیه برگزار شود و تولیدکنندگان درباره افزایش تولید برای مقابله با افزایش قیمت‌ها گفت‌وگو کنند.

جو بایدن رییس جمهور آمریکا اعلام کرده که آمریکا به جمع ۳۰ کشور عضو دیگر آژانس بین‌المللی انرژی خواهد پیوست که قصد دارند برای پاسخ به تقاضای فزاینده در بازار، ۶۰ میلیون بشکه نفت از ذخایر استراتژیک خود را در بازار عرضه کنند. با این حال تحلیلگران اعتقاد دارند که این اقدام تاثیر محدودی بر بازار خواهد داشت.

کارستن فریستچ تحلیلگر کارمزبانک گفت: جنگ در اوکراین که روسیه با شدت فزاینده در حال انجام است، باعث افزایش سرسام آور قیمت نفت شده است.

همزمان بهای گاز طبیعی نیز با ۵۰ درصد افزایش برای اولین بار به رکورد ۱۹۴.۷۱۵ یورو به ازای هر مگاوات ساعت رسید.

فواد رزاق زاده، تحلیلگر ThinkMarkets به خبرگزاری فرانسه گفت: بازارهای انرژی به طور جدی متزلزل شده است و قیمت گاز نیز افزایش یافته است.

وی افزود: چشم انداز بازار از ترس بزرگ (الف) این است که کشورهای غربی واردات  نفت و گاز از روسیه را ممنوع کنند یا (ب) روسیه در پاسخ به تحریم‌های اقتصادی خود اقدام به قطع صادراتش به اروپا کند.

روسیه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت و گاز طبیعی در دنیاست و یکی از صادرکنندگان اصلی انرژی به اروپا در کنار سایر منابع خام طبیعی از جمله آلومینیوم است.

قیمت جهانی آلومینیوم که در بسیاری از وسایل از جمله قوطی نوشابه و تجهیزات هواپیمایی کاربرد دارد، ظرف روزهای گذشته به ۳ هزار و ۵۵۲ دلار در هر تن رسیده است. این بالاترین قیمت آلومینیوم در طول تاریخ است.

از سوی دیگر از آنجایی که هم روسیه و هم اوکراین از تولیدکنندگان بزرگ گندم و ذرت در دنیا هستند، بهای این ۲ کالای اساسی نیز رشد قابل توجهی در بازارهای بورس کالایی داشته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->