کاتالان‌ها ناامید شدند | مصدومیت امباپه جدی نیست خبر بد برای رئال مادرید | ام‌باپه مصدوم شد ستاره بارسلونا قطعاً به ال‌کلاسیکو نمی‌رسد تیم ملی ایران و هشداری که از ولگوگراد رسید | تیم فرتوت ژنرال خسته تاریخ و ساعت رقابت هادی چوپان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ میلاد محمدی به تیم ملی دعوت شد نویر، گلر شماره‌یک بایرن می‌ماند چرا رضاییان و حسین‌زاده تعویض شدند؟ | دکترین اشتباه روی نیمکت تیم ملی ویدئو فیگور هادی چوپان در مسترالمپیا (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | صعود گرگ پارسی به فینال اشتباهات مرگبار بیرانوند در بازی ایران-روسیه راز ثروت ۱.۴ میلیارد دلاری کریستیانو رونالدو چیست؟ بهانه‌های عجیب قلعه‌نویی بعد از باخت‌های مکرر| سرنوشت نامعلوم تیم ملی نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان
سرخط خبرها

ادامه رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال| شروع دوباره از تالار آزادی

  • کد خبر: ۱۰۰۹۵۰
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
ادامه رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال| شروع دوباره از تالار آزادی
رقابت‌های لیگ‌برتر بسکتبال برای نماینده مشهد امروز دوباره از سر گرفته می‌شود.

مرتضی اخوان | شهرآرانیوز؛ لیگ‌برتر بسکتبال بعد از تعطیلات اجباری کرونایی و حضور تیم‌ملی در پنجره انتخابی جام‌جهانی از امروز دوباره آغاز می‌شود و نماینده مشهد، تیم بسکتبال آویژه صنعت پارسا، باید از ساعت ۱۳ در تالار آزادی تهران به‌مصاف خانه بسکتبال خوزستان برود. دیداری که به‌نوعی شروعی دوباره برای مسیر سختی است که آویژه در پیش دارد. تیم بسکتبال آویژه صنعت پارسای مشهد که در دو دیدار قبلی مرحله دوم لیگ‌برتر بسکتبال توانسته بود دو پیروزی شیرین‌تر از عسل مقابل مس کرمان و مهرام تهران به‌دست بیاورد، حالا برای تکمیل کامیابی‌هایش با خانه بسکتبالی بازی دارد که دست‌کم روی کاغذ حریف آسان‌تری است.

البته این را هم نباید فراموش کرد که آویژه در مرحله نخست و دور گروهی اول هم هرگاه حریفی را دست‌کم گرفت، کارش با مشکل روبه‌رو شد و شاگردان سرجان ایوانوویچ حالا به‌خوبی می‌دانند که تا شنیدن زنگ پایان کوآرتر چهارم در رقابت بسکتبال نباید هیچ حریفی را آسان انگاشت. آویژه در صورت پیروزی بر خانه بسکتبال می‌تواند با اقتدار صدرنشین دور رفت از مرحله دوم رقابت‌ها باشد، آن‌هم در گروهی که تیم مدعی قهرمانی مهرام با سرمربی تیم‌ملی و چند ملی‌پوش حضور دارد.

نماینده مشهد برای بازی امروز هیچ محروم و مصدومی ندارد و آزمایش منفی کرونای همه بازیکنان هم مؤید این مطلب است که مشهدی‌ها آماده و سرحال به مصاف خانه بسکتبالی خواهند رفت که از قضا آن‌ها هم در این فرصت تعطیلات بدجور عزمشان را جزم کردند تا از تیمی بازنده در این گروه به تیمی برنده تغییر شکل دهند و با کسب نخستین پیروزی به دور برگشت امیدوار باشند. دور برگشتی که البته دور نیست و روز شنبه در نخستین بازی، آویژه باید مقابل مس کرمان در همین تالار آزادی به میدان برود و خانه بسکتبال هم کابوس رویارویی با مهرام مصطفی هاشمی را در پیش دارد. لیگ‌برتر بسکتبال امسال با فشردگی‌های خاص کرونایی و به‌صورت مجتمع در تالار آزادی تهران برگزار می‌شود و تیم‌ها هم باید مستقیم به‌سوی موفقیت گام بردارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->