عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است
سرخط خبرها

جنگ در اوکراین نشانه جاهلیت است

  • کد خبر: ۱۰۱۰۱۳
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۸
جنگ در اوکراین نشانه جاهلیت است
امام جمعه مشهد گفت: جنگ در اوکراین رقابت قدرت‌ها و نشانه جاهلیت است، قبایل عرب در دوران جاهلیت آنقدر جنایت نکردند که امروز جاهلیت آمریکایی در دنیا جنایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه های نماز جمعه مشهد افزود: قضیه اوکراین مطلب ساده ای نیست، ۶۰۰ هزار نفر انسان فارغ از دین و آیینشان در سردسیرترین نقطه دنیا از خانه و زندگی خود آواره شدند، کجا جاهلیت عرب چنین نمونه هایی داشته است؟

وی رشادت های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس را ستود و ادامه داد: جوانان ایران در آن زمان با دست خالی و در حالی که دنیا با ایران دشمن بود، در مقابل تجاوزها ایستادگی کردند و پیروز شدند. 

امام جمعه مشهد همچنین ضمن تبریک فرا رسیدن اعیاد ماه شعبان گفت: فرمایشات رهبر معظم انقلاب در روز مبعث سه نکته مهم راهبردی داشت و آن این بود که بعد از بعثت رسول اکرم (ص)، انقلاب اسلامی تنها موردی بود که تجربه بعثت نبی مکرم اسلام (ص) در آن تجدید شد.

وی افزود: روزی که پیامبر اسلام (ص) مبعوث شدند، یک نفر بودند و تمام جریانات زور و زر مقابل ایشان ایستادند، مردمی که از امکانات اولیه برخوردار نبودند دور پیغمبر اسلام (ص) را گرفتند و همین مردم ضعیف با پیامبر اسلام (ص) بر دنیا حاکم شدند.

آیت الله علم الهدی ادامه داد: در انقلاب اسلامی نیز روزی که امام راحل نهضت خود را اعلام کردند، یک نفر بودند و حتی حوزه علمیه هم همراه امام نبود، مردم دور امام را گرفتند و پای انقلاب ایستادند، خون دادند تا انقلاب به پیروزی رسید.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که مردم باید مانند مردم زمان پیغمبر اسلام (ص) عمل کنند و به هیچ چیز اتکا نداشته باشند و فقط از پیامبر اسلام (ص) تبعیت نمایند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی افزود: دومین نکته در فرمایشات رهبر معظم انقلاب این است که اوج عظمت اسلام زمانی بود که پیغمبر اسلام (ص) در مدینه حکومت تشکیل دادند و اوج عظمت اسلام در دوران معاصر نیز زمانی بود که انقلاب اسلامی ایران شکل گرفت.

وی ادامه داد: کسانی که سکولار هستند و می گویند دین از سیاست جدا است و به زیارت عاشورا و دعای کمیل اکتفا می کنند و کاری به نظام و انقلاب ندارند، حتی به پیغمبر اسلام (ص) نیز ایمان نیاورده اند چرا که آن روز مردم از پیغمبر اسلام (ص) پشتیبانی کردند و خون دادند تا اسلام بر دنیا حاکم شود، اکنون نیز شرایط به همین منوال است و باید پای انقلاب اسلامی ایستاد و مبارزه کرد.

آیت الله علم الهدی گفت: سومین نکته در فرمایشات رهبر معظم انقلاب آن است که پیغمبر اسلام (ص) علیه جاهیت آن زمان قیام کردند، انقلاب ما در مواجهه با جاهلیت مدرن قرار دارد و جاهلیت امروز از جاهلیت آن روز مکه بدتر و غیرانسانی تر است، آن روز قبایل عرب آنقدر جنایت نکردند که جاهلیت آمریکایی امروز در دنیا جنایت می کند، میلیون ها انسان در دنیا به قتل رسیدند و امروز هم می خواهند پس از قتل میلیونها انسان، کدخدای دنیا شوند، برای رسیدن به این هدف جنایت و بحران سازی می کنند و انسانها را به جان هم می اندازند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->