انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

مجلس: اجرای رتبه‌بندی معلمان نهایی شده است (۱۶ اسفند ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۱۰۱۳۵۳
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۲
  • ۱
مجلس: اجرای رتبه‌بندی معلمان نهایی شده است (۱۶ اسفند ۱۴۰۰)
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: همه کارکنان وزارت آمورش و پرورش که در حکم کارگزینی آن‌ها معلم درج شده است، شامل این لایحه شده و سه شاخصه حق شغل، حق شاغل و فوق‌العاده شغل شامل فرهنگیان می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا زندیان از عیدی مجلس به معلمان خبر داد و اظهار داشت: ایرادات مربوط به لایحه رتبه‌بندی معلمان خارج از نوبت در صحن علنی مجلس بررسی، اصلاح و به شورای نگهبان ارجاع شد.

وی افزود: لایحه رتبه‌بندی به دلیل ایرادات جزئی شورای نگهبان به مجلس ارجاع داده شد که در نشست علنی روز گذشته مجلس این ایرادات جزئی اصلاح و مورد تصویب قرار گرفت.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رتبه‌بندی معلمان از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ لحاظ خواهد شد، تصریح کرد: همه کارکنان وزارت آمورش و پروش که در حکم کارگزینی آن‌ها معلم درج شده شامل این لایحه شده و سه شاخصه حق شغل، حق شاغل و فوق‌العاده شغل شامل فرهنگیان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در رتبه‌بندی معلمان نخستین رتبه، یعنی «آموزشیار معلم» ۴۵ درصد، دومین رتبه «مربی معلم» ۵۵ درصد، سومین رتبه «استادیار» معلم ۶۵ درصد، چهارمین رتبه «دانشیار معلم» ۷۵ درصد و پنجمین رتبه «استاد معلم» ۹۰ درصد افزایش حقوق خواهند داشت.

رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی حفظ حرمت و جایگاه معلمان را واجب خواند و یادآور شد: امیدواریم با نگاه مثبت دولت و شورای نگهبان هرچه سریع‌تر دغدغه این قشر زحمت‌کش برطرف شود.

زندیان بیان کرد: معلمان با مشکلات مالی زیادی مواجه‌اند و باید به خواسته‌ها و دغدغه‌های آن‌ها رسیدگی شود، همانطور که سیاست دولت و مجلس نیز در همین راستاست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
عبدالله بنائیان
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۶
0
0
سلام علیکم؛ عرض خسته نباشید خدمت محترم رئیس جمهور ومجلسیان عزیز وشورای نگهبان گرامی که رتبه بندی را به سرانجام رسانده اند .(انشاالله) . وسن بازنشستگی را تا ۶۵ سال با رضایت معلمین تصویب کردند ولی بهتر است برای محقق شدن این امر که تا ۶۵ بمانند بعداز ۳۰ سال خدمت پاداش سی ساله پرداخت گردد تا مشکلات هزینه ی ازدواج فرزندان و .. مرتفع گرددتا با آسودگی به ادامه ی خدمت مشغول باشند چه بسا همین امر مانعی برسر راهشان باشد.متشکرم.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->