اعمال قانون و سامان‌دهی موتورسیکلت‌ها در پیاده‌رو‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد: جلب توجه بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ خانه‌های تاریخی ارزشمند است برگزاری نشست هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید دفاع مقدس خراسان رضوی فرهمندی: شورای ششم اهتمام ویژه‌ای به انعقاد قرارداد فاز دو خط ۳ مترو مشهد دارد شناسایی ۵۶۰ هزار خودروی متخلف فاقد معاینه‌فنی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه نهایی خط دو متروی مشهد در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) + فیلم مدیر حوزه علمیه خراسان: عملیات خط سه مترو مشهد اقدامی فوق‌العاده است ترافیک پرحجم در میدان شهدا، بزرگراه بسیج و طول خیابان احمدآباد مشهد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها بدهی دولت به شهرداری مشهد در مسیر تسویه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روزهای پنجشنبه و جمعه اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به پرونده پرفراز‌و‌نشیب حفظ سنگ‌نگاره‌های ثبت‌ملی‌شده شاندیز | زور وکیل و وزیر هم به معدن دیزدر نرسید! + فیلم
سرخط خبرها

موانع شفافیت آرای نمایندگان

  • کد خبر: ۱۰۱۵۷
  • ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۲
موانع شفافیت آرای نمایندگان
نماینده مشهدعوامل اجتماعی و ساختاری را دلایل علنی نشدن آرای نمایندگان دانست
با نزدیک شدن به یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، بازار گپ وگفت‌های سیاسی هم گرم شده و مشهد به عنوان یکی از تأثیرگذارترین شهر‌های ایران این روز‌ها یکی از مهم‌ترین مراکز برپایی گردهمایی‌های سیاسی است. در همین راستا دیروز نشست بررسی عملکرد نمایندگان مجلس در دوره دهم در دانشگاه فردوسی با حضورامیرحسین قاضی زاده هاشمی، عضو هیئت رئیسه و نماینده مردم مشهد در مجلس، برگزار شد. قاضی زاده در ابتدای صحبت‌های خود به موضوع افزایش قیمت بنزین و نحوه اجرای آن از سوی دولت اشاره کرد و گفت: سناریو‌های مختلفی برای مدیریت و افزایش قیمت بنزین وجود داشت که یکی از این پیشنهاد‌ها اختصاص یک لیتر بنزین به صورت روزانه به هر ایرانی بود که با آن موافقت نشد. وی با بیان اینکه موضوع گران کردن قیمت بنزین با توجه به قانون هدفمندی یارانه‌ها به مصوبه مجلس نیاز نداشته است، اما سران قوا درباره هزینه کرد درآمد حاصل از آن تصمیم گرفتند، ادامه داد: هفته قبل از گران شدن بنزین، رئیس مجلس چند دقیقه‌ای را در این باره صحبت کرد، اما از زمان و نحوه اجرا سخنی به میان نیامد.
وی افزود: متأسفانه در مرحله اجرای این سیاست، شاهد بودیم که افکار عمومی اقناع نشده و از طرفی هم مسئولان، استانداران و مردم درباره آن توجیه نشده بودند و این موضوع آسیب‌های زیادی را به همراه داشت. قاضی زاده بیان کرد: اگر در موضوع افزایش قیمت بنزین دقت می‌شد، شاهد این همه سوء استفاده نبودیم. وی با تأکید بر اینکه به طور قطع چیزی به عنوان برگرداندن قیمت بنزین وجود ندارد، ادامه داد: اصلاح مدل اجرا یا جایگزین کردن مدل دیگری برای اجرای مدیریت سوخت به شرایط بودجه بستگی دارد و باید دید که بودجه چطور ارائه می‌شود تا بتوان اصلاحاتی را در این فرایند اعمال کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان درباره شفافیت آرای نمایندگان نیز گفت: عنوان شفافیت را قبول ندارم، بلکه در این رابطه باید از عنوان علنی شدن آرا استفاده شود.
وی ادامه داد: در رابطه با این طرح باید اذعان کرد که موانعی هم برای اجرا وجود دارد؛ عوامل ساختاری و اجتماعی ازجمله موانع پیش روی این طرح است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه از نظر اجتماعی، جامعه ما برای پذیرش این طرح به رشد کافی نرسیده است، تأکید کرد: در حوزه ساختاری، با توجه به اینکه بیشتر نمایندگان از شهرستان‌های کوچک هستند و با توجه به نگاه محلی بیشتر نمایندگان به جای نگاه به منافع ملی، اجرای چنین طرحی تبعاتی دارد، اما در عین حال باید در این رابطه یک خط شکنی صورت گیرد و آرای نمایندگان علنی شود.
وی با تأکید بر اینکه باید ساختار مجلس ما عوض شود، تصریح کرد: اگر فردی با نام حزبی وارد مجلس می‌شود، به طور قطع باید حزب مورد نظر پاسخ گوی عملکرد آن نماینده هم باشد و این ممکن نخواهد شد مگر اینکه ساختار مجلس عوض شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->