هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی از یک ماه کسری خدمت تا بخشش اضافه خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم از بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس شورای اسلامی در دو نوبت صبح و عصر دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد
سرخط خبرها

سیدحسن نصرالله: اعتماد به آمریکا حماقت و جهالت و نادانی است

  • کد خبر: ۱۰۱۵۸۵
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۷
سیدحسن نصرالله: اعتماد به آمریکا حماقت و جهالت و نادانی است
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان یکی از درس‌های جنگ اوکراین را عدم اطمینان و اعتماد به واشنگتن دانست و گفت که اعتماد به آمریکا حماقت و جهالت و نادانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنرانی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان هم اکنون از شبکه المنار به مناسبت روز جانباز در حال پخش است.

سید حسن نصرالله در ابتدای سخنان خود با تبریک اعیاد شعبانیه، روز جانباز و میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) را به جانبازان زن و مرد تبریک گفت و افزود که به فداکاری آن ها در راه مقاومت و جهاد افتخار می‌کند.

او جانبازان را «شهدای زنده» خطاب کرد و گفت که شما شاهدانی هستید که  فداکاری‌های مقاومت به فراموش شدگان یادآوری می‌کنید.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه به استانداردهای دو گانه غرب و کشورهای آمریکایی اشاره کرد و گفت که آمریکایی‌ها در خصوص تلفات غیرنظامیان در جنگ اوکراین ابراز نگرانی می‌کنند، اما در خصوص میلیون‌ها کشته و زخمی جنگ‌هایی که آمریکا به راه انداخته سخنی نمی‌گویند.

او تأکید کرد که هنوز آثار حمله اتمی به هیروشیما و ناکازاکی مشاهده می‌شود. در افغانستان و عراق چه جنایات و خون‌ریزی‌هایی که در حق غیرنظامیان نشد.
سید حسن نصرالله همچنین به جنایات رژیم صهیونیستی در حق فلسطینی‌ها ائتلاف سعودی در حق مردم یمن اشاره کرد و گفت که در همه این موارد غرب و همه ساکت بودند.

او گفت که حوادث اوکراین دارای عبرت‌ها و درس‌هایی است که می‌توان از آن استفاده کرد.
سید حسن نصرالله تأکید کرد که باید هزاران جلسه محاکمه برای ارتش‌های امریکا و اروپا به دلیل جنایاتی که در الجزائر و لیبی و دیگر کشورها مرتکب شده‌اند برگزار شود.

او یکی از درس‌های جنگ اوکراین را عدم اطمینان و اعتماد به آمریکا دانست و گفت که اعتماد به آمریکا حماقت و جهالت و نادانی است.

دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین به انفجار چندی پیش در پیشاور پاکستان و شهادت ده‌ها تن اشاره کرد و گفت که تکفیری‌های انتحاری که دست به آن جنایت زدند نیز در حال خدمت به طرح و پروژه آمریکا و ساخته‌ی دست این کشور هستند. او گفت که حتی مردم کشورهای غربی نیز آلت دست آمریکا هستند. 
 
سید حسن نصرالله در خصوص جنگ در اوکراین گفت که تعدادی از کشورهای اروپایی از جمله آلمان نمی‌خواستند تا اوضاع در اوکراین به اینجا برسد، اما آمریکا و انگلیس اوکراین را به این جنگ کشاندند، اما برخی از کشورهای دیگر چنین چیزی نمی‌خواستند.

او افزود: «مقامات اوکراینی می‌گویند که تنها رها شده‌اند و احساس سرخوردگی دارند. آمریکا هر روز تأکید می‌‌کند که هرگز هواپیما و سربازهای آمریکایی را به اوکراین نخواهد فرستاد، علی‌رغم اینکه این آمریکا بود که اوکراین را وارد مخمصه کرد. اگر کسی اکنون بتواند وارد ذهن مقامات اوکراینی شود، می‌بیند که آن‌ها احساس حقارت و ناامیدی دارند، بنابراین از خر شیطان پایین آمده و آماده مذاکره شده‌اند.»

دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: «آمریکایی‌ها به اوکراینی‌ها می‌گویند که شما بجنگید، اما ما آماده جنگ نیستیم و بیشترین کاری که می‌توانیم بکنیم، تحریم کردن است، چرا که تحریم بیشتر به نفع آن‌هاست نه اوکراین.»

نصرالله سپس به موضوع آوارگان اوکراینی پرداخت و گفت که نوع برخورد با آوارگان، تبعیض بر اساس دین و نژاد و رنگ پوست را به خوبی نشان داد. او سپس با صدای رسا سؤال کرد: «آیا این همان تمدن غربی است؟»

دبیرکل حزب‌الله لبنان در ادامه خطاب به مقامات لبنانی گفت که اگر شما به دنبال کسب رضایت آمریکا هستید بدانید که هرگز موفق نخواهید شد، چرا که خواسته‌های آمریکا تمامی ندارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->